Gezichten van de brand

Ga naar inhoud
Home

Zo origineel als onze sound

De gezichten
van onze brand

 

Wij houden van charismatische persoonlijkheden die onze waarden delen en bij de Teufel levensstijl passen. Of ze nu uit de mode-, sport- of filmwereld komen, ons verbindt de moed om onze innerlijke stem te volgen en nieuwe wegen in te slaan.

Fabio Wibmer

Voor Fabio lijkt de zwaartekracht niet te bestaan. De biker haalt de meest ongelooflijke trucs uit op zijn fiets en miljoenen mensen kijken vol spanning naar zijn video's. Voor Teufel heeft hij een limited edition van de BOOMSTER gemaakt met stijlvolle opdrukken in zwart en goud.

Fabio Wibmenr - BOOMSTER
Mogli

Mogli

De singer-songwriter Mogli fascineert en ontroert met haar muziek. Ze vertrouwt niet alleen op haar expressieve sound, maar ze brengt haar songs ook uit samen met zogenaamde docu-scenes. Voor Teufel staat ze samen met de ROCKSTER voor de camera.

Lie Ning
Lie Ning - MUSICSTATION

Lie Ning

Allesbehalve een stereotype: de Berlijnse zanger Lie Ning weet zijn kenmerkende soulstem te combineren met zijn veelzijdigheid om een heel eigen sound te creëren. Vanaf de eerste noot schept zijn geluid een speciale intimiteit. Met zoveel verbondenheid, past onze SUPREME ON perfect bij Lie Ning.

Heinz Strunk

Heinz Strunk

Studio Braun, Fraktus of de Gouden Handschoen – Heinz Strunk is een multi-talent in de culturele scene. Als schrijver positioneert hij zicht tussen dichter en grapjas. In 2022 kwam zijn roman "Ein Sommer in Niendorf" op de bestsellerlijst van Spiegel. Tegen de achtergrond van de Oberbaumbrücke presenteert hij onze POWER HIFI.

Sonja Gerhardt

De actrice Sonja Gerhardt is een echte Berlijnse: van revue dansen in het Friedrichstadtpalast tot bioscoopfilms, Sonja Gerhardt herdefinieert voortdurend de rol van de vrouw. Soms opstandig, soms fantasierijk en altijd anders. CINEBAR ONE is de perfecte match, niet alleen voor de soundtrack van haar films.

Sonja Gerhardt
Micha Fritz - REAL BLUE NC
Gesichter der Marke - Micha Fritz

Micha Fritz

Mede-oprichter van Viva con Agua Micha Fritz heeft een belangrijke boodschap: toegang tot schoon water voor alle mensen. Hij gebruikt muziek als een universele taal om de aandacht te vestigen op deze kwestie. Met de BOOMSTER heeft hij krachtige versterking voor zijn sound.

Fabio Schäfer

Mountainbiker Fabio Schäfer daagt zichzelf niet alleen keer op keer uit, hij zet voor zijn stunts zelfs de wetten van de natuur op zijn kop. Op zijn YouTube-kanaal deelt hij zijn afdalingen en prestaties en geeft hij ook inzicht in zijn andere avonturen. Daarvoor heeft hij natuurlijk een robuust maatje nodig, zoals de ROCKSTER CROSS waarmee we Fabio hebben gefotografeerd.

Fabio Schaefer

Lilly Stoephasius

Toen Lilly Stoephasius meedeed aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, was ze pas 14 jaar oud. Maar het is niet haar leeftijd maar haar zuivere techniek die indruk maakt op de sportwereld. Haar gevarieerde "Backside Air" laat zien hoezeer Lilly leeft in de dynamiek van snelheid, lichtheid en vliegen. Voor Teufel ensceneert ze de superlichte AIRY TRUE WIRELESS.

Lilly Stoephasius
Anahita Sadighi - Ultima 40
Anahita Sadighi

Anahita Sadighi

Galeriehoudster Anahita Sadighi zet een nieuwe toon in de Berlijnse kunstscene. Met haar twee galerijen slaat zij een brug tussen Azië en Europa, en tussen traditionele en hedendaagse kunst. De ULTIMA 40 en de MOTIV GO zorgen voor de juiste sound.

Timo Jacobs

In de hoofdrol voor de camera of als regisseur erachter, bad boy of commissaris – acteur Timo Jacobs volgt zijn geheel eigen weg. En dat is ook internationaal te zien: zijn film "Stand up! Was bleibt, wenn alles weg ist" (Wat blijft als alles weg is) viel onder meer in de prijzen op het New York City International Film Festival (NYCIFF) in 2021. Voor Teufel vergezelden we Timo Jacobs door de Berlijnse avonduren met de REAL BLUE NC.

Timo Jacobs
Finn Springborn

Finn Springborn

Professioneel surfer Finn Springborn is zeker geen warm-weer surfer. In zijn geboorteland Denemarken bereikt het water geen tropische temperaturen en Finn is ook gewend aan ruigere omstandigheden: samen met zijn cameraman Philipp bezocht de koudwatersurfer tijdens de wintermaanden de mooiste surfspots van Europa en legde hij de highlights vast in een korte film. Finn geniet ook graag van zijn favoriete sound direct op het strand: met de AIRY SPORTS TWS of de ROCKSTER AIR.

Ali Lacin

Ali Lacin

Ali, een professionele atleet uit Berlijn, legt de lat hoog: hij won de bronzen medaille op de 200 m sprint op de Paralympics 2019 en kwalificeerde zich daarmee voor de Paralympische Spelen in Tokio in 2021. Hij stond in 2020 voor de camera van Teufel en presenteerde de AIRY SPORTS.

Buki Akomolafe

Designer Buki laat fast fashion links liggen en produceert duurzame kleding van fair trade materialen. Opvallende prints en felle kleuren zijn haar handelsmerk. In haar Berlijnse showroom in de Bergmann-wijk kun je haar androgyne mode bewonderen.