True wireless

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Koptelefoons producten

Volledige vrijheid

True wireless koptelefoon

Kopfhörer
4 Producten
4 Producten
 

Product vergelijken

Kies bij de pijltjes de producten uit waarvan je de bijbehorende specs & functies met elkaar wilt vergelijken.

Relevante thema's

en spannende categorieën

Echte draadloze koptelefoons – klein, draadloos en vol met functies

True Wireless koptelefoons bieden een goede sound, veel comfort en bewegingsvrijheid. Met uitzondering van de oplaadkabel voor de batterij, heeft deze koptelefoon geen enkele kabel. Er is ook geen hoofdband, zoals het geval is bij over-ear of on-ear koptelefoons. Net als bij conventionele in-ear koptelefoons wordt de koptelefoon aan beide zijden in het oor geplaatst en worden de signalen met bluetooth vanaf je smartphone, tablet of tv verstuurd. Dit betekent dat de dagen met kink in de kabel eindelijk voorbij zijn. Dit maakt van de Teufel draadloze koptelefoon de perfecte partner voor je muziekgenot.

Waarom wordt het True Wireless Stereo genoemd?

De term "True Wireless Stereo" (TWS) komt uit het Engels en betekent "echt draadloze stereo". Het idee is dat stereosignaal in twee kanalen worden verdeeld, een linker- en een rechterkanaal. TWS zorgt ervoor dat het audiosignaal dus gedifferentieerder klinkt, zonder vertraging en geheel zonder kabels. Het linkeroortje geeft andere signalen weer dan het rechteroortje, dit zorgt voor het mooie stereogeluid van draadloze Teufel in-ears.

Welke True Wireless koptelefoons van Teufel zijn geschikt voor sport?

Het voordeel van onze True Wireless koptelefoons is dat het perfecte in-ears zijn om mee te sporten. Moeten je in-ears aan speciale eisen voldoen, moet hij bijvoorbeeld spatwaterdicht zijn, kijk dan eens bij onze sportkoptelefoons. Om ervoor te zorgen dat de AIRY TRUE WIRELESS overal goed presteren, zijn ze bestand tegen vocht en gecertificeerd met IPX5. De in-ears wegen bijna niets - tijdens het joggen merk je er dan ook bijna niets van. Dit maakt ze de ideale sportpartner. Voor het draadloze versturen van muziek beschikt de AIRY TRUE WIRELESS over bluetooth 5.0 met AAC, zijn uitstekende sound heeft hij te danken aan de lineaire HD neodymium drivers. Met meer dan 6 uur muziek met één keer opladen en meer dan 25 uur met de case, zit je nooit meer zonder muziek.

Ben je op zoek naar een koptelefoon, die bij lichte en zware workouts goed blijft zitten, dan is de AIRY SPORTS TWS een aanrader De uiterst zachte en flexibele oorstukken van deze True Wireless in-ear koptelefoon bieden een optimale pasvorm en de heavy-duty lineaire HD-drivers leveren een krachtige bass en precieze hoge tonen. Bluetooth 5.0 met apt-X® en AAC zorgen voor de beste kwaliteit en de extra lange batterijduur zorgt tot wel 7 uur lang voor de beste sound. De Qualcomm® cVc™-technologie en de extra effectieve demping van extern geluid zorgen voor de hoogste spraakkwaliteit tijdens gesprekken. De AIRY SPORTS TWS zijn spatwaterdicht volgens de IPX3-norm.

De REAL BLUE TWS hebben ook een IPX3-certificering. Bovendien hebben deze in-ears bluetooth 5.2 met AAC geïntegreerd, evenals een handsfree systeem met Qualcomm® cVc™ technologie voor draadloze telefonie en spraakbediening. De speciale antibacteriële siliconen opzetstukjes zitten altijd stevig en comfortabel in je oor.

Direct bedienbaar – touch bediening

Als je de Teufel bluetooth in-ear koptelefoon goed draagt, zou je bijna vergeten dat je hem in je oor hebt. True Wireless koptelefoons met touch bediening zijn niet alleen comfortabel om te dragen, maar zijn ook gemakkelijke te bedienen. Met de AIRY TRUE WIRELESS kun je bijvoorbeeld tussen muzieknummers switchen of een telefoongesprek aannemen met de touch bediening. Deze draadloze koptelefoon uit de AIRY-family heeft ook een headset functie met de twee geïntegreerde microfoon. Met onze AIRY SPORTS TWS en REAL BLUE TWS kun je de touch bediening gebruiken om de muziek te bedienen, te bellen, de stemassistent te starten of om het volume van je nummers te veranderen. Bovendien kun je met de REAL BLUE TWS de noise cancelling on/off switchen.

Robuuste oplaadcase – veilig transport en snel opladen

Om de True Wireless in-ear koptelefoon zo compact mogelijk te houden, is een kleine maar krachtige batterij nodig. Daarom hebben wij het onderweg opladen van een True Wireless koptelefoon met case mogelijk gemaakt. Zo kom je nooit zonder muziek te zitten. Bij de AIRY TRUE WIRELESS, de REAL BLUE TWS en de AIRY SPORTS TWS is de compacte oplaadcase inclusief. De draadloze in-ear koptelefoon kan je ruimtebesparend opgebergen en neem je dus makkelijk mee. Het opladen van de in-ears begint zodra je ze in het oplaadcase stopt, de case wederom laad je op met behulp van een micro USB-kabel.

Daarom is de aanschaf van een True Wireless koptelefoon de moeite waard

  • Extra lichte oordopjes
  • Blijft goed zitten, zelfs tijdens zware trainingen
  • Draadloos te gebruiken voor maximale bewegingsvrijheid
  • Bluetooth met aptX of AAC
  • Geïntegreerde handsfree-functie
  • Spatwaterdichte modellen voor outdoor gebruik
  • Krachtige sound met precieze bas

Gerelateerde thema's

Filteren
Herstellen Sluiten