Speakers

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Speakers producten

Snel op zoek naar je favoriete speaker

Speakers

Soundbar Cinebar Pro

Teufel soundadvies en nieuwkomers

Je oude installatie heeft het opgegeven of heeft niet de eigentijdse features die je van je setup verwacht? Blader dan door onze nieuwkomers of maak gebruik van ons keuzehulp voor een eerste orientering. Ontdek portable bluetooth speakers met een robuuste behuizing of stationaire oplossingen voor je thuiwerkplek, krachtige speakers met flink veel vermogen voor je muziek, multiroomsspeakers voor je smart home setup, of home cinema systemen al of niet met THX en Dolby AtmosGaming en pc speakers vind je er natuurlijk ook. Veel bladerplezier. 

Een home cinema systeem voor thuis

Wanneer beeld en geluid hand in hand gaan, is je home cinema ervaring echt compleet. Bij Teufel vind je de beste installatie voor een fantastisch filmplezier en rijk surround geluid. Naast een krachtige tv of projector is ook de juiste AV-receiver essentieel voor een goede home cinema setup. Want wil je bijvoorbeeld upgraden naar een 7.2 systeem, of wil je extra soundelementen zoals Dolby Atmos, dan moet je AV-receiver de juiste aansluitingen hebben en genoeg watt leveren. Ook moet de elektrische weerstand (ohm) overeenkomen met de speakers en moet hij de geselecteerde functies ondersteunen. Bij ons vind je perfect op elkaar afgestemde complete systemen, inclusief versterkers, THX-gecertificeerde home cinema-systemen met een zeer hoge geluidskwaliteit, sjieke microspeakers & zuilspeakers, maar ook luidsprekersystemen voor Dolby Atmos en krachtige subwoofers.

Liever een stereo systeem of een set voor thuisgebruik.

De klassieker bij uitstek – stereoluidsprekers. De akoestisch opbouw heeft zich in de loop der jaren bewezen en is onverandert. In veel gevallen worden stereoluidsprekers in een set met een externe versterker geleverd – beter bekend als een stereo-installatie. De nieuwste trend laat zien hoe het nog praktischer kan – met actieve luidsprekers waarin de versterker is ingebouwd in de luidspreker.

Liever geen woonkamer vol met speakers?

Soundbars en sounddecks genieten een groeiende populariteit. Geen enkel ander geluidssysteem heeft zich in de laatste jaren zozeer een eigen plek in onze woonkamer veroverd. De eenvoudige integratie en de snelle installatie van een soundbar of sounddeck maken deze geluidssystemen zo populair. Met de huidige modellen is goed geluid super easy. Integendeel, dankzij de moderne signaalverwerking, het gebruik van meerdere drivers en compacte Class D-versterkers en geavanceerde nieuwe codecs voor virtueel surroundgeluid staat niets het genieten van luisterplezier met een soundbar of sounddeck in de weg.

Bluetooth speakers: de beste sound voor thuis & onderweg

Net als onze populaire bluetooth koptelefoons zijn onze bluetooth speakers veelzijdig, praktisch en perfect om je muziek draadloos af te spelen. De draadloze standaardverbinding koppelt grote of kleine portable of stationaire bluetoothspeakers draadloos met iedere telefoon, laptop, of tablet dat bluetooth-compatibel is. Smart speakers zoals onze HOLIST bedien je zelfs via voice control met Amazon Alexa. De verbinding tussen de bluetooth apparaten is binnen een paar seconden gepiept. Bluetooth speakers zijn bijna voor iedere situatie geschikt: met een perfecte sound en de mogelijkheid om handsfree te bellen. Speakers met een IPX-certificering beschermen tegen spatwater of regen en kunnen zelfs mee onder water als de IPX-klasse hoog genoeg is. Kortom: met een bluetooth box heb je enorm veel flexibiliteit. 

Smart speakers

Geen kabelwirwar meer. Klinkt goed, toch? Smart speakers & wifi-speakers hebben geen extra kabels meer nodig, enkel het draadje dat stroom verzorgt uit de muur. Apparaten als versterker of voorversterkers zijn ook overbodig. Met wifi-& smart speakers stream je muziek via app of voice control. Daarom zijn cd-spelers of mp3 spelers bij streaming speakers overbodig geworden. De muziekoverdracht vindt immers volledig via je wifi-netwerk plaats. 

Met dergelijke luidsprekers kun je jouw muziek overal in huis of in het hele huis draadloos bedienen. Zo maakt audio streaming het mogelijk om muziek via wifi te versturen naar apparaten die het kunnen ontvangen. Dit kunnen hifi-systemen of luidsprekerboxen zijn. De vraag naar het juiste muziekformaat wordt overbodig, want de wifi-luidsprekers van Teufel ondersteunen gangbare formaten zoals mp3, AAC, OGG of ASF. Hiermee kun je audiosignalen van je mobieltje, tablet, computer of tv draadloos naar de luidsprekers sturen. Van compacte microluidsprekers tot 3-kanaals speakers voor extreme precisie en het beste geluid - je vindt zeker de speaker de passende speaker. Met een helder hoog, een harmonieus midden en een zuivere diepe bas.


We ontwikkelen en verkopen direct

8 weken bedenktijd

Omdat geen ruimte hetzelfde klinkt, willen we je de mogelijkheid geven om alles uitgebreid proef te luisteren, met je eigen muziek. Daarom kun je onze audiosystemen thuis 8 weken lang testen.

Meer dan 40 jaar expertise

Opgericht in 1979 als luidsprekerfabrikant en uitgegroeid tot Europa's grootste audiofabrikant in de directe verkoop.

Gratis retourneren

Je wilt liever een ander product? Geen probleem! Informeer onze klantenservice en we laten het gratis ophalen.

Reviews over sound systemen

Wij zijn van mening dat onze luidsprekers mooi klinken en dat ze goed worden ontvangen. Het grootste deel daarvan ontwikkelen we immers zelf in Berlijn. Maar het is nog beter als de kwaliteit van onze systemen ook anderen aanspreekt. Dit maakt het grote aantal zeer goede reviews over onze producten des te meer prettig. In de loop der jaren hebben we een aantal awards en lezersstemmen behaald. Kwaliteit overwint eenvoudigweg op de lange termijn.

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

Blog

In ons blog vind je artikelen uit de pen van onze blogredactie en Teufel fans. De thema's stammen uit het Teufel universum waar we topics bespreken als hifi-speakers, de beste setup van een home cinema systeem, nieuwe techniektrends, maar ook kijken we mee over de schouders van onze soundengineers bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Verder veel tips & trucs rondom het thema audio en onder het kopje Teufel Mania krijg je een indruk van onze Teufel wereld. Lees jij al regelmatig ons blog? Dan ben jij een van de 200.000 lezers per maand - dank je wel hiervoor en nog veel leesplezier!

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Producttype
 • Streaming
 • Serie
 • Kleur
 • Soort
 • Configuratie
 • Draagopties
 • Aansluitingen
 • Afspeelkanalen
 • Dynamore®
 • Beschermingsklasse
 • Video
 • Multiroom
 • Geluidsformaten
 • Spraakondersteuning
 • Radio
 • Media
 • Meer features