Koptelefoons

Ga naar inhoud
Home
In-ear On-ear / over-ear Bluetooth True wireless (TWS) Sport koptelefoon Noise cancelling Gaming headset
33 Producten
33 Producten
33 van 33 worden getoond
 

Product vergelijken

Recensies

Getest en aanbevolen

Koptelefoon features uitgelegd.

Relevante thema's

en spannende categorieën

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

Koptelefoon: je dagelijkse muziekbuddy

Overal en vooral onderweg naar muziek luisteren is nog steeds het beste met een koptelefoon. Ten eerste, niemand om je heen hoeft ongewild naar jouw muziek te luisteren en ten tweede heb je je handen vrij en kun je dus vrij bewegen. Een ander pluspunt is de mobiliteit van koptelefoons: je kunt ze overal mee naartoe nemen, want ze zijn perfect opbergbaar.

Lineaire HD driver: inhouse ontwikkeling in Berlijn

Alle Teufel koptelefoons zijn uitgerust met lineaire HD drivers - een inhouse ontwerp uit Berlijn. Lineare HD drivers zijn diafragma's die bijzonder hoogwaardig zijn geconstrueerd en de laagste toleranties hebben. Bovendien leveren de koptelefoons met lineaire HD drivers een zeer goede frequentierespons en reproduceren ze hoge tonen, middentonen en bassen synchroon. Dit maakt deze koptelefoon ideaal voor alle muziekgenres. Door de kleine toleranties zijn de verschillen tussen het linker- en rechterdiafragma zeer klein. Het resultaat is een zeer goed stereopanorama. Tevens brengen de lineaire HD drivers een brede frequentierespons in kaart - zowel lage (tot ca. 20 Hz) als hoge frequenties (tot ca. 20 kHz) zijn goed waarneembaar, afhankelijk van het vermogen van het oor. Lineaire HD drivers zijn ook het meest geschikt voor de reproductie van high res muziek.

Geniet van draadloze audio dankzij bluetooth

Bluetooth koptelefoons bieden aanzienlijk meer bewegingsvrijheid dan conventionele koptelefoons met kabel. Daarnaast maakt de handsfree-functie het gemakkelijk om onderweg te bellen. Dankzij de lange levensduur van de accu's zijn draadloze koptelefoons flexibel inzetbaar in het dagelijks leven; zo heeft de AIRY TRUE WIRELESS oortjes bijvoorbeeld een speelduur van maar liefst 25 uur.

Een overzicht van de speelduur van de Teufel bluetooth koptelefoons:

 • AIRY: tot 30 uur
 • AIRY SPORTS: tot 25 uur
 • AIRY TRUE WIRELESSS: meer als 25 uur met de oplaadcase
 • SUPREME IN: tot 16 uur
 • SUPREME ON: tot 30 uur
 • REAL BLUE: tot 55 uur
 • REAL BLUE NC: tot 55 uur

Blijf flexibel metoortjs

Zoals de naam al doet vermoeden, worden de in-ear koptelefoons rechtstreeks in je oor geplaatst het gehoor gepositioneerd. Teufel biedt oordopjes in drie verschillende maten voor geselecteerde koptelefoons van dit ontwerp en zijn geschikt voor ieder gehoor.

Het ontwerp van de koptelefoon zorgt ervoor dat het geluidsniveau van buitenaf wordt gedempt en jij je volledig op de muziek kunt concentreren. Teufel's MOVE BT is ook een in-ear headset die draadloos audio ontvangt via bluetooth, waardoor je minder last van de kabel hebt en je dus nog flexibeler bent.

De voordelen van de Teufel oortjes in één oogopslag:

 • Overal geschikt om naar audio te luisteren (tijdens het sporten, onderweg, in de trein, etc.)
 • Klein, licht en gemakkelijk op te bergen
 • Krachtige sound met rijke bassen

Comfortabel om te dragen dankzij de zachte padding van een on-ear

Zoals de naam al doet vermoeden, zit de on-ear koptelefoon op het oor, maar bedekt deze niet volledig. De gewatteerde oorschelpen zorgen voor een comfortabele pasvorm. Dit ontwerp heeft ook een effectieve externe geluiddemping. De Teufel AIRY on-ear koptelefoon ondersteunt ook bluetooth met apt-X voor de beste sound zonder kabels.

Dankzij het ontwerp van de in-ears wordt het geluid van buitenaf gedempt en kun je je volledig concentreren op de muziek. De MOVE BT van Teufel is een in-ear die draadloos muziek ontvangt via bluetooth, waardoor vervelende in de knoop geraakte kabels verleden tijd zijn en de mobiliteit nog verder toeneemt. Daarnaast hebben we ook de AIRY SPORTS - een sportieve in-ear koptelefoon met lineaire HD driver, IPX7 en effectieve externe geluidsdemping.De AIRY TRUE WIRELESS die volledig draadloos zijn en ook uitstekende geluidskarakteristieken hebben dankzij de lineaire HD neodymium drivers.

Draagcomfort dankzij de zachte kussentjes van on-ear koptelefoons

Zoals de naam al zegt, zitten on-ear koptelefoons op het oor, maar bedekken het niet volledig. De gewatteerde oorschelpen maken ze comfortabel om te dragen. Dit type koptelefoon heeft ook een effectieve externe geluidsdemping. De Teufel AIRY on-ear koptelefoon ondersteunt ook bluetooth met aptX voor het beste geluid zonder kabels.

De voordelen van de Teufel on-ear-koptelefoons in één oogopslag:

 • Comfortabele oorkussens
 • Voorkomt te warme oren en heeft tegelijkertijd een sterk geluid
 • Volle sound met veel bas

Dagelijks gebruik met over-ear

In tegenstelling tot de on-ear koptelefoon, bedekt de over-ear koptelefoon het hele oor voor een nog voller geluid. Over-ear koptelefoons heb je in 2 varianten:

On-ear koptelefoon met Bluetooth of kabel

Met de AIRY en de nieuwe SUPREME ON biedt Teufel niet alleen stijlvolle, maar ook kwalitatief hoogwaardige on-ear koptelefoons. On-ear koptelefoons zitten op het oor en bedekken het niet volledig. Het draagcomfort dankzij de gewatteerde oorschelpen en de lichte geluidsdemping aan de buitenkant maken van deze koptelefoon een allrounder voor elke gelegenheid.

Dankzij Bluetooth-technologie met aptX voor high-definition geluid kan muziek onderweg of thuis worden beluisterd met of zonder kabels. De NFC-standaard zorgt voor een snelle verbinding en maakt het zelfs mogelijk tot zes profielen aan te maken voor verschillende eindapparaten. Dit betekent dat smartphones of tablets zonder problemen op de AIRY kunnen worden aangesloten.

De batterijduur van de AIRY bedraagt tot 20 uur bij draadloos gebruik en is in een mum van tijd weer volledig operationeel dankzij de snellaadfunctie.

Voordelen van Teufel on-ear koptelefoons:

 • Bedieningsknoppen op de oorschelp voor muziekbediening en het beantwoorden van de telefoon (handsfree).
 • De vervangbare oorkussens zijn eenvoudig af te wassen en worden beschermd in de robuuste draagtas
 • Goede ventilatie van de oren door de constructie en tegelijkertijd krachtig geluid
 • Rijk geluid met veel bas

Over-ear koptelefoon in gesloten ontwerp

Door het gesloten ontwerp dringt er aanzienlijk minder buitengeluid door en wordt ook het geluid naar buiten toe sterk verminderd. Dit betekent dat de oren minder geventileerd worden en dat het gewicht iets hoger is dan bij het open ontwerp, maar het geluid is veel krachtiger en er is minder lawaai van buitenaf. Gesloten over-ear koptelefoons zijn momenteel de meest voorkomende in het assortiment, niet in het minst vanwege hun geluidskarakteristieken. Enkele Teufel gesloten koptelefoons:

 • Teufel Massive
 • REAL serie

Waterproof koptelefoons - geen kans voor H2O

Een dagelijkse metgezel als een koptelefoon kan ook in contact komen met vocht. Of het nu gaat om je eigen zweet van joggen of trainen of een plotselinge regenbui onderweg. Het is een goede zaak dat sommige koptelefoons speciaal zijn ontworpen om spatwaterdicht te zijn. Bij Teufel vallen ook de MOVE BT oortjes hieronder, met een spatwaterdichte IP54-norm.

Wat is ANC? Bescherming tegen lawaai: actieve ruisonderdrukking

Op lange reizen in een bus, trein of vliegtuig kan een gelijkmatig motorgeluid je van je slaap beroven en hoofdpijn veroorzaken. Geluidsonderdrukkende koptelefoons met actieve ruisonderdrukkende functie (ANC) kunnen dit voorkomen. Deze speciale technologie onderdrukt actief de interferentiefrequenties van buitenaf. Met deze technologie kun je overal ongestoord draadloos van de muziek genieten. Ze zijn daarom geschikt voor elke situatie en bieden alle functies die een goede koptelefoon dient te hebben.

Teufel koptelefoon met actieve ruisonderdrukking:

 • REAL BLUE NC

Eenvoudig bellen dankzij de headset-functie

Veel van onze draadloze bluetooth koptelefoons hebben ook een headsetfunctie, waardoor het praktisch is om deel te nemen aan videoconferenties via Microsoft Teams of Skype, of natuurlijk om te bellen. De microfoon van de headset wordt geactiveerd door op een toets te drukken (oproep aannemen).

Gaming koptelefoons maken games tot een realistische ervaring

De tegenstander verscheen zo plotseling dat je geen kans had om je avatar in veiligheid te brengen? Dan heb je het misschien te laat gehoord of waren de commando's in teamspeak-modus te onduidelijk om te begrijpen. Speciale gaming koptelefoons en gamingheadsets kunnen dergelijke scènes voorkomen. Als je game echte surround sound heeft, wordt deze audioinformatie zonder vertraging of verlies naar je gaming headset CAGE gestuurd om je tegenstanders optimaal te kunnen lokaliseren.

Teufel gaming headset:

 • CAGE

USB-C smartphones kunnen nog steeds gebruikt worden dankzij adapters

Sommige smartphonefabrikanten maken nu een einde aan de typische jackplug-aansluiting voor koptelefoons op hun producten. Maar met behulp van een kleine "USB-C naar jack" adapter die verkrijgbaar is in speciaalzaken, kun je alle koptelefoons met kabel weer gebruiken.

Nog meer informatie

Koptelefoons vergelijken en kijken welke bij jou past.

En in het blog van Teufel:

Filtern
Herstellen Sluiten