On-ear over-ear

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Koptelefoons producten

Geniet van ieder detail

On-ear/over-ear koptelefoons

Over-Ear-Kopfhörer
9 Producten
9 Producten
 

Product vergelijken

Kies bij de pijltjes de producten uit waarvan je de bijbehorende specs & functies met elkaar wilt vergelijken.

Relevante thema's

en spannende categorieën

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Wanneer heb je een ANC-koptelefoon nodig?
  ANC-koptelefoons zijn bijzonder geschikt voor wanneer je met het vliegtuig, trein of bus reist. De ruisonderdrukkende technologie kun je ook zonder muziek gebruiken wanneer je bijvoorbeeld rustig en geconcentreerd wilt werken. De microfoons en verwerkingselektronica in ANC-koptelefoons krijgen hun power ook via de batterij van de koptelefoon. Aangezien de meeste stilte koptelefoons ook bluetooth hebben om draadloos muziek te kunnen streamen, is er dus ook al een batterij aan boord.
 • Wat is het voordeel van hybride ruisonderdrukking?
 • Wat is het verschil tussen actieve en passieve noise cancelling?
 • Wordt alle geluid geëlimineerd met een noise cancelling koptelefoon?
 • Is er een verschil in geluidskwaliteit tussen een ANC-koptelefoon en een gewone koptelefoon?
 • Zijn noise cancelling koptelefoons geschikt voor alle soorten muziek?

Wat is een over-ear koptelefoon?

In tegenstelling tot true wireless of in-ear koptelefoons zijn over-ear of on-ear koptelefoons groter en hebben ze ook een hoofdband. De oorkussens van over-ear koptelefoons (ofwel: on-ear koptelefoons) zitten volledig op het oor en omsluiten het volledig. Dit zorgt voor een rijk geluid en een betere externe geluidsisolatie, aangezien de oorstukjes een aparte geluidskamer op het oor vormen. De audiosignalen kunnen dus duidelijker en zonder interferentie worden waargenomen. Bovendien bieden de comfortabele oorkussens een stevige pasvorm met een goed draagcomfort en zelfs zonder actieve ruisonderdrukking wordt buitengeluid nauwelijks opgemerkt.

Wat is het verschil tussen een over-ear koptelefoon en een on-ear koptelefoon?

Deze soorten koptelefoons lijken sterk op elkaar en daarom worden de termen vaak door elkaar heen gebruikt. Het verschil is echter dat een over-ear koptelefoon volledig over je oor heen gaat en deze ook bedekt. Bij een on-ear koptelefoon is dat niet het geval. Ze bedekken je oor niet volledig en zitten dus op je oor zelf. De stevige oorschelpen en de zachte oorkussens zorgen voor een stevige pasvorm met een goed draagcomfort bij zowel een over-ear headset als een on-ear headset.

Lees hier meer over de voor- en nadelen van on-ear, over-ear en in-ear koptelefoons!

Hoe bedien je een over-ear koptelefoon?

De over-ear bluetooth koptelefoons van onze REAL-serie zijn gemakkelijk te bedienen via een touch bediening aan de zijkant van de oortelefoons. Natuurlijk bieden wij ook bekabelde koptelefoons voor stereo installaties of TV, zoals onze MASSIVE koptelefoon.

De MASSIVE koptelefoon zorgt er met zijn grote 50mm neodymium drivers voor een krachtige bas en nauwkeurige hoge tonen, ongeacht het niveau. Je kunt de Massive koptelefoon overigens ook op je versterker of mengpaneel aansluiten met een 6.35 mm-adapter. De Massive is een robuuste all-round koptelefoon voor dagelijks gebruik. Over-ear koptelefoons zijn ook bijzonder geschikt voor gaming, bekijk hier al onze gaming koptelefoons! Meer weten over je koptelefoon aansluiten? Klik dan hier.

Bluetooth on-ear koptelefoon

Met de SUPREME ON en AIRY bieden wij niet alleen stijlvolle, maar ook hoogwaardige bluetooth on-ear koptelefoons met krachtig geluid. On-ear koptelefoons zitten op je oor en bedekken het niet volledig. Het draagcomfort dankzij de gewatteerde oorschelpen en de lichte geluidsdemping aan de buitenkant maken van deze koptelefoons een allrounder voor elke gelegenheid. Dankzij bluetooth met aptX voor geluid in cd-kwaliteit en een snelle en gemakkelijke verbinding.

De draadloze koptelefoons over-ear en on-ear garanderen een hoge spraakverstaanbaarheid tijdens gesprekken, en de grote lineaire HD-drivers met neodymium magneten leveren krachtige bassen en heldere hoge tonen. Bekijk ook ons aanbod van koptelefoons met een on-ear-detectie, wat betekent dat de koptelefoon afspeelt zodra je hem opzet en ook pauzeert als je hem afzet, ideaal!

Lees meer: Koptelefoon en smartphone: zo verbeter je de sound van je mobieltje.

Hoe werkt een noise cancelling koptelefoon?

Een over-ear koptelefoon noise cancelling biedt bluetooth met aptX en actieve ruisonderdrukking. Bijna al het lawaai van buitenaf wordt volledig gereduceerd doordat de microfoons in de koptelefoon het omgevingsgeluid opvangen. Deze omgevingsgeluiden worden vervolgens verder verwerkt door de elektronica van de koptelefoon waarna een tegengeluid wordt gegenereerd. Dit extra gegenereerde geluid komt precies overeen met de tonen en frequenties van het omgevingsgeluid, maar in tegengestelde fase. Het omgevingsgeluid wordt dus eenvoudigweg geminimaliseerd door een tegengeluid. Vandaar de term "actieve ruisonderdrukking", aangezien het ongewenste omgevingsgeluid, d.w.z. de ruis, actief wordt gedempt. Met deze combinatie kun je op elke locatie volledig draadloos en zonder interferentie naar muziek luisteren.

Lees meer: Audiotechnologie: transparantie modus in een noise cancelling koptelefoon

Over-ear koptelefoon noise cancelling van Teufel

Geniet met rust van je muziek met de REAL BLUE PRO koptelefoon. Deze koptelefoon is een perfect voorbeeld van een noise cancelling koptelefoon met nauwkeurig geluid en actieve ruisonderdrukking. De noise cancelling koptelefoons van Teufel hebben een extreem hoog draagcomfort en krachtig geluid met een strakke bas en weinig vervorming, zelfs op hoge niveaus. Met de ingebouwde speakerphone en slimme touch bediening heb je volledige controle over je gesprekken of muziek. De REAL BLUE PRO heeft Mimi sound personalisering als bijzonder feature. Hiermee compenseer je het gehoorverlies dat door de jaren heen ontstaat voor een betere waarneming van veel geluidsdetails.

Over-ear bluetooth koptelefoon of bekabelde koptelefoon?

Al onze bluetooth over-ear en on-ear koptelefoons hebben een 3,5 mm jack aansluiting naast de draadloze transmissie standaard, waardoor je de koptelefoon volledig zonder batterij kunt gebruiken. Zo kun je altijd, ook als je zonder batterij komt te zitten, de koptelefoon gebruiken. Als je geen koptelefoon aansluiting hebt op je smartphone of tablet, kun je gewoon een adapter gebruiken. Je kunt ook een powerbank gebruiken om bluetooth koptelefoons onderweg gemakkelijk op te laden. Al onze modellen bluetooth koptelefoons hebben een micro-USB- of USB-C-aansluiting. De enige uitzonderingen zijn onze MASSIVE en CAGE koptelefoons.

Wat zijn de voordelen van een on-ear koptelefoon Teufel?

 • Bedienen van volume
 • Draadloze koptelefoon over-ear voor maximaal gebruiksgemak
 • Handsfree functieaan de buitenkant van de oorkussens
 • Gemakkelijk telefoneren
 • Oorkussens zijn afneembaar voor reiniging
 • Robuuste transportcase is bij de levering inbegrepen
 • Geen oververhitte oren dankzij goede ventilatie van de oorkussens
 • Volle sound met flinke bas

Over-ear koptelefoon kopen?

Een over-ear koptelefoon kopen doe je bij Teufel. Bekijk ons ruime aanbod op de website en vergeet ook niet onze sale in de gaten te houden voor de beste deals! Wij bieden de beste over-ear koptelefoons tegen een goede prijs, bekijk ons aanbod snel!

Nieuw bij Teufel!

Naast je een goede koptelefoon is een portable speaker een mooie toevoeging voor in huis. Onopvallend qua uiterlijk, intuïtief qua bediening, krachtig qua geluid. Deze nieuwe MOTIV® HOME indoor portable bluetooth/wifi-speaker is perfect voor heerlijke beats in de woonkamer! Pak je het graag nog iets groter aan? Dan bieden we ook nieuwe Teufel soundbar sets met nieuwe EFFEKT 2 rear speakers. De nieuwe sets nemen weinig ruimte in beslag maar bieden wel enorm veel sound! Bekijk hier de CINEBAR 11 Surround 4.1-set of voor een grotere ruimte de CINEBAR LUX Surround Ambition 5.1-Set!

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Producttype
 • Streaming
 • Serie
 • Kleur
 • Draagopties
 • Aansluitingen
 • Dynamore®
 • Geluidsformaten
 • Meer features