Mini soundbar

Ga naar inhoud
Home
VKF-5DJK-UWI
Gekopieerd
15
D :
09
H :
19
M :
20
S
Alle Soundbars producten

De compacte oplossing voor een krachtige sound

Mini soundbar

Mini-Soundbar
4 Producten
4 Producten
4 van 4 worden getoond
 

Product vergelijken

Recensies

Getest en aanbevolen

Relevante thema's

en spannende categorieën

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Wat is een soundbar

  Een soundbar is een horizontaal, langwerpig luidsprekersysteem met meerdere luidsprekers en een geïntegreerde versterker (actieve luidspreker). De naam komt uit het Engels en komt overeen met het Nederlandse woord "geluidsbalk". Soundbars zijn ontwikkeld als ruimtebesparend alternatief voor conventionele luidsprekersystemen met afzonderlijke versterkers en kun je zonder extra apparatuur rechtstreeks op de tv aansluiten. Om dit mogelijk te maken zijn moderne soundbars luidsprekers en AV-recievers in één. Er zijn digitaal-naar-analoog converters ingebouwd, evenals DSP's (digitale geluidsprocessoren), die het digitale signaal omzetten en weergeven via de in de soundbar ingebouwde luidsprekers. Je kunt de soundbar rechtstreeks op je tv aansluiten via de HDMI ARC van de tv of met behulp van een optische vezelkabel om zo meteen van het geluid te genieten. Soundbars zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Individueel, in combinatie met een subwoofer (2.1) of als surroundsysteem (4.1 of 5.1).


 • Kunnen soundbars een home cinema set vervangen?
 • Welke apparaten kan ik aan mijn soundbar aansluiten?
 • Hoe bedien ik mijn soundbar?
 • Kan ik mijn soundbar ook uitbreiden met extra speakers?
 • Kan ik iedere soundbar op mijn soundbar aansluiten?
 • Hoe weet ik of mijn soundbar een subwoofer-uitgang heeft?
 • Heb ik extra kabels nodig om de subwoofer aan mijn soundbar aan te sluiten?
 • Hoe sluit ik de subwoofer aan de soundbar aan?
 • kan ik de subwoofer via bluetooth met de soundbar verbinden?
 • Hoe verbind ik mijn EFFEKT speakers met de soundbar?

Koophulp & tips

Als je op zoek bent naar het beste geluid in een compacte vorm, dan is een soundbar de juiste keuze. Of het nu 2.0, 2.1 of zelfs 4.1 surround is, alle combinaties zijn hier goed mogelijk. Zelfs voor muziek en audio zijn soundbars uitermate geschikt.

Jarenlang was de CINEBAR 11 als "2.1-Set" met subwoofer de kleinste soundbar product van Teufel. De slanke en elegante soundbar sluit je via HDMI op je tv aan en garandeert een overtuigende en gedetailleerde klank bij films en games. Met 8 drivers en een subwoofer is de sound echt indrukwekkend.

Compact, kleiner, mini-soundbar

Tot de nieuwste generatie Teufel soundbars behoren de mini-soundbars: CINEBAR ONE en de CINEBAR ONE+. De kleine soundbar met grootse sound heeft 4 high performance drivers en is net als de BOOMSTER uitgerust met de Teufel Dynamore Ultra technologie met side firing speaker voor een mooi ruimtelijke sound. Ook heeft de Cinebar One bluetooth, HDMI ARC + CEC, line-ingang, een optische digitale ingang en een afstandsbediening.

Verder is de mini Teufel dankzij de geïntegreerde geluidskaart ook als losse bluetooth speaker te gebruiken! Ga je op vakantie, dan neem je hem gewoon mee in je koffer en sluit je hem op de plaats van bestemming aan op de tv, je telefoon of tablet (de CINEBAR ONE heeft geen ingebouwde accu en werkt alleen op stroom).

Mini soundbar met meer power – de CINEBAR ONE +

De CINEBAR ONE+ doet er nog een schepje bovenop. De toch al krachtige soundbar wordt in deze variant ter zijde gestaan door een subwoofer. Dit maakt het tot het perfecte duo voor kleinere kamers. De draadloze 165 mm subwoofer, al bekend van de Cinebar 11, dekt een frequentiebereik van 33-200 Hz en is met een maximum van 104 dB een krachtige partner voor de soundbar. De Cinebar One en Cinebar One Plus zijn verkrijgbaar in zwart en wit.

Soundbar met surround sound – de CINEBAR 11 Surround 4.1-set

Het valt niet echt meer onder de mini | soundbar. Voor audiofans die surround sound willen in compact formaat: de CINEBAR 11 Surround "4.1-Set". Dit systeem bevat naast de subwoofer ook twee draadloze compacte rearspeakers. Dit zijn achterspeakers die zorgen voor een echt surround sound. Na een eenvoudige installatie en het draadloos installeren van de subwoofer en achterspeakers kun je direct genieten van je hele film en muziek collectie. Daarnaast heeft de CINEBAR 11 ook nog bluetooth voor het streamen van je audio vanaf tablet of smartphone. De CINEBAR 11 en de surround veriant is verkrijgbaar in zwart en wit.

Relevante thema's

Filtern
Herstellen Sluiten