Bluetooth koptelefoons

Ga naar inhoud
Home
Alle Koptelefoons producten

Free your sound

Bluetooth koptelefoon

Kopfhörer Bluetooth
14 Producten
14 Producten
 

Product vergelijken

Kies bij de pijltjes de producten uit waarvan je de bijbehorende specs & functies met elkaar wilt vergelijken.

Relevante thema's

en spannende categorieën

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Wat is een bluetooth koptelefoon?
  Een bluetooth koptelefoon is een draadloze hoofdtelefoon die verbinding maakt met audiobronnen via bluetooth, zoals smartphones, tablets, laptops en andere apparaten die bluetooth ondersteunen. Je kunt je koptelefoon makkelijk met bluetooth verbinden. Bluetooth apparaten onthouden tot 7 verbindingen en verbinden automatisch opnieuw zodra de bluetooth functie wordt geactiveerd of zodra je bij een bekend apparaat in de buurt bent. Draadloos genieten van de beste sound is dus geen probleem meer dankzij Teufel en bluetooth.
 • Wat zijn de verschillende soorten bluetooth koptelefoons?
 • Wat zijn de voordelen van koptelefoons met bluetooth?
 • Waar moet ik op letten bij het kiezen van een bluetooth koptelefoon?
 • Wat zijn koptelefoons met bluetooth aptX®?
 • Welke koptelefoon is geschikt voor sporten?

Draadloze bluetooth koptelefoons voor meer vrijheid

Draadloze bluetooth koptelefoons, zijn de nieuwe standaard. 

Of je nu thuis bent of onderweg, met een bluetooth koptelefoon heb je meer vrijheid, meer comfort en veel functies. Zo kun je niet alleen naar de allerbeste sound luisteren, maar ook handsfree bellen via de ingebouwde speaker of volume regelen op je hoofdtelefoon zelf. Maar niet alleen de functies zijn belangrijk; de vormgeving van je draadloze koptelefoon heeft effect op de geluidsgolven, de muziekweergave en het draagcomfort. 

Wat is de beste draadloze koptelefoon?

Als je op zoek gaat naar een goede bluetooth koptelefoon, dan heb je de keuze tussen in-ears, on-ears en over-ears. Elke variant heeft eigen voor-en nadelen. Ze hebben allemaal uitstekende geluidsweergave en zijn veilig voor je gehoor. Welk model het beste bij jou past, hangt af van jouw voorkeur en wanneer en waarvoor je ze gebruikt. 

Bluetooth in-ear koptelefoons

Wij hebben verschillende in-ear koptelefoons. Dit zijn de AIRY SPORTS, AIRY TWS 2, MOVE PRO, REAL BLUE TWS 3 en SUPREME IN. Deze koptelefoons hebben uitstekende lineaire HD-drivers, zijn volledig draadloos en geven je goede sound. In-ears zitten losjes en zijn heel licht. Ze oefenen geen druk uit op de gehoorgang, waardoor ze lekker zitten. 

De modellen verschillen van elkaar in (spat)waterdichtheid (IPX-rating) en demping van externe geluiden. Zo is AIRY SPORTS met een IPX7-rating geheel waterdicht en heeft een zeer goede externe geluiddemping. De REAL BLUE TWS 3 heeft bijvoorbeeld weer ruisonderdrukking, wat de luisterervaring verbetert. SUPREME IN - met grote lineaire HD-drivers voor exacte hoge tonen en krachtige bas -  ondersteunt ShareMe, waarmee je samen kunt luisteren naar jullie favoriete tracks. Dit model heeft milde externe geluidsdemping, waardoor de SURPEME IN weer geschikter is voor gebruik op de weg. Bekijk de vergelijkingsmodule op de website om te ontdekken welk model het beste bij jou past.

On-ear koptelefoons met bluetooth

Draag je liever geen oordopjes en zijn over-ears een stap te ver, dan zijn zijn AIRY en SUPREME ON goede oplossingen. Dit zijn vederlichte on-ear koptelefoons met een compact formaat en een hoog draagcomfort. Net als zijn in-ear variant ondersteunt SUPREME ON ShareMe om samen naar muziek te luisteren. AIRY heeft daarentegen weer een langere batterijduur van 30 uur.

Over-ear bluetooth hoofdtelefoons met noise cancelling

Teufel heeft een grote selectie van de populaire over-ear koptelefoons. Zoals de naam al doet vermoeden, omsluiten ze je hele oor en bieden daarom krachtige sound met minimale externe ruis. Tot onze bestsellers behoren de REAL BLUE en de REAL BLUE NC met actieve ruisonderdrukking en de luxe koptelefoon REAL BLUE PRO met zowel noise cancelling als sound personalisatie. Actieve ruisonderdrukkende koptelefoons met bluetooth zijn in opmars tijdens vliegreizen en onder forenzen. Maar ze bieden ook voordelen voor het thuiskantoor omdat ze het omgevingsgeluid dempen. De REAL BLUE NC kan ook als headset worden gebruikt. Dit kan draadloos via de geïntegreerde microfoons of met de meegeleverde kabel. Dit betekent dat niets een ontspannen werkdag in de weg staat, ook niet in je thuiskantoor.

Spatwaterbestendige bluetooth koptelefoons

Onze in-ear koptelefoons hebben allemaal een IPX-rating van 3 tot maximaal 7. Dat betekent dat ze in de laagste klasse spatwaterdicht zijn en bestand tegen zweten. In de hoogste klasse zijn ze geschikt om mee te zwemmen (korte onderdompeling). Onze AIRY TWS 2  heeft bijvoorbeeld een IPX4-rating en is daarmee spatwater- en straalwaterdicht. De AIRY SPORTS zijn IPX7 waterdicht. Natuurlijk hebben we ook waterdichte speakers in ons assortiment.

Krachtig geluid via je bluetooth koptelefoon

Bluetooth koptelefoons van Teufel werken met de actuele bluetooth versie en zorgen zo voor een stabiele verbinding. Ze hebben allemaal een laag batterijverbruik en een groot bereik tot 20 meter (bij ideale omstandigheden). Met bluetooth 5.0 is het maximale bereik zelfs 240m in de spaarstand. Dankzij de aptX® codec die in veel bluetooth koptelefoons is geactiveerd, krijg je de beste sound in cd-kwaliteit, zo staat niets een krachtige sound in de weg. De levensduur van de batterij speelt een essentiële rol bij de ontwikkeling van onze bluetooth koptelefoons.

Een overzicht van de batterijlevensduur* van Teufel bluetooth koptelefoons:

AIRY: tot 30 uur muziek

AIRY / AIRY SPORT TWS: tot 25 uur muziek

AIRY TWS 2: tot 9 uur muziek

REAL BLUE / NC: tot 55 uur muziek

REAL BLUE PRO: tot 56 uur muziek

REAL BLUE TWS 3: tot 37 uur muziek

SUPREME ON: tot 30 uur muziek

SUPREME IN: tot 16 uur muziek

*De werkelijke levensduur van de batterij varieert, afhankelijk van het gekozen volume.

Gerelateerde thema's

Doe de koptelefoon test

Bluetooth koptelefoon aan de tv

Koptelefoon aansluiten

Wat is een noise cancelling koptelefoon?

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Producttype
 • Streaming
 • Serie
 • Kleur
 • Draagopties
 • Aansluitingen
 • Dynamore®
 • Beschermingsklasse
 • Meer features