Surround-gaming

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Gaming producten

Enter the action

Surround gaming

PC Lautsprecher 5.1
12 Producten
12 Producten
 

Product vergelijken

Kies bij de pijltjes de producten uit waarvan je de bijbehorende specs & functies met elkaar wilt vergelijken.

Relevante thema's

en spannende categorieën

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Wat is surround gaming?

  Surround gaming verwijst naar het gebruik van meerdere luidsprekers of een virtueel surround-systeem om een meeslepende audio-ervaring te creëren tijdens het spelen van games. Hierdoor kun je geluiden waarnemen vanuit verschillende richtingen, wat het spelen van games alleen maar mooier maakt.

 • Welke apparatuur heb ik nodig voor surround gaming?
 • Wat is het voordeel van surround gaming?
 • Hoe stel ik mijn geluidssysteem in voor surround gaming?
 • Kan ik surround gaming gebruiken op mijn console?

Pc speakers 5.1 voor pure surround sound bij laptop en pc

Wil je geen half werk, maar een indrukwekkend en krachtige surround set met 5.1 speakers voor je pc, Mac, notebook, PS4, Xbox One, Wii U, tv of blu-rayspeler? Dat kan. Met onze nieuwste surround sets voor gaming haal je de wereldberoemde surround sound van Teufel in huis. Onze nieuwe CONCEPT-serie heeft een optimaal aangepaste AV-receiver in de subwoofer. Hierdoor bespaar je op extra componenten en geniet je van een indrukwekkend surround sound-ervaring voor games, filmgeluid en muziek, zowel op je tv als rechtstreeks op je pc.

ULTIMA 20 CONCEPT 5.1 surround Sound

De ULTIMA 20 CONCEPT Surround Power Edition is een krachtpatser met een CONCEPT 12 Subwoofer (300 mm) voor extreem diepe kickbass tot 22 Hz en zeer hoge volumes. Deze set is geschikt voor ruimtes tot 40 m². Voor een kleinere ruimte tot 25 m²  is deze set ook verkrijgbaar met de CONCEPT 8 subwoofer (200 mm) voor diepe bas tot 33 Hz. Dit is de ULTIMA 20 CONCEPT Surround 5.1-set 

Beide sets bieden je: 

 • Een geïntegreerde AV-receiver met bluetooth 5.0 Qualcomm® aptX™ en AAC, evenals HDMI (ARC, CEC) en Dynamore®-technologie
 • ULTIMA 20 boekenplankluidsprekers met 2-weg systeem, Phase-Plug en Waveguide voor het optimale geluid in deze klasse
 • Een ULTIMA 20 centerspeaker met dubbele middenspeaker voor uitstekende spraakverstaanbaarheid
 • De 5.1 USB-C-geluidskaartfunctie, automatisch ontwaken uit stand-by, geluidsinstellingen voor verschillende opstellingen, inclusief 25 meter luidsprekerkabel en afstandsbediening

CONSONO 35 CONCEPT 5.1. surround sound 

De CONSONO 35 CONCEPT Surround Power Edition 5.1 is eveneens een innovatief totaalconcept voor de beste surround sound, met uitstekende CONSONO 35 satellieten met 2-weg systeem en dubbele middentonen voor hoge dynamiek en precisie. De zorgvuldig vervaardigde satellieten met stabiel metalen rooster en elegant chromen ring zijn geschikt voor plaatsing op een lage kast, aan de muur of op standaards. Staat de set in een kleinere ruimte, kies dan voor de CONSONO 35 CONCEPT Surround 5.1-set met een CONCEPT 8 subwoofer voor ruimtes tot 25 m². 

De CONSONO-set is ook verkrijgbaar met CONSONO 25 satellieten. Bekijk de CONSONO 25 CONCEPT Surround Power Edition met CONCEPT 12 subwoofer en de CONSONO 25 CONCEPT Surround met CONCEPT 8 subwoofer. 

CONCEPT E 450 DIGITAL 5.1 surround set 

Met dit systeem van topklasse ben je zeker van de ideale interactie tussen de krachtige actieve subwoofer en de efficiënte Consono 2-weg satellieten. Ervaar gaming, audio en film in uitstekende kwaliteit. 

De unieke subwoofer van de CONCEPT E 450 DIGITAL 5.1 heeft een grensfrequentie van 32 Hz en een maximale geluidsdruk van 113 dB. De subwoofer is geoptimaliseerd met Klippel®- meettechnologie en heeft een ideaal stroomontwerp (DPU-technologie), een geïntegreerde 5.1 USB-geluidskaart, decodering voor Dolby Digital, Pro Logic 2, DTS, USB 2.0 en bluetooth 4.0 met aptX-codec. 

Eenmaal aangesloten, biedt de 5.1 USB-geluidskaart je surround sound in 24-bit kwaliteit en is deze ook 100% compatibel met blu-ray en gaming soundtracks. Dankzij de hoge dynamiek en de immens lage eigen ruis biedt het systeem bovendien krachtige hifi performance op het beste niveau.

Ook interessant: Hoe een geluidskaart op de pc de sound beïnvloedt

De 2-kanaals speakers met fijn afgestemde tweeter (19 mm) en overeenkomstige grote middentoner (80 mm) zijn akoestisch nauwkeurig afgestemd op de subwoofer. De crossover-frequentie is zodanig gekozen, dat het resultaat bijzonder gebalanceerd en realistisch is. Met twee middentoners zorgt de centerspeaker voor een uitgesproken zuivere spraakverstaanbaarheid. Samen produceert de 5.1 surround set een krachtig surround-geluid met een uitstekende lokalisatie.

CONCEPT E 450 DIGITAL SUPERIOR EDITION

Er is nog meer te ontdekken! Niemand minder dan onze meermaals bekroonde COLUMA 300 MK2 zuilluidsprekers omringen de krachtige XXL-downfire-subwoofer, die met hun overvloed aan functies heel wat prijzen in de wacht hebben gesleept in de categorie Gaming en Home Cinema.

Slank, stabiel en gemaakt van hoogwaardig aluminium, kunnen de COLUMA luidsprekers moeiteloos worden geplaatst in een goede luidsprekeropstelling. De eenvoudige centerspeaker in liggend formaat getuigt van een onopvallend uiterlijk en briljante spraakverstaanbaarheid. Materiaal, afwerking en prestaties vormen de ideale basis voor overtuigende akoestiek, meeslepende home cinema sessies, realistische games en krachtige muziek. Het fraaie design en de elegante uitstraling brengen moderne flatscreens en smart-tv's echt tot hun recht.

De CONCEPT E 450 DIGITAL SUPERIOR EDITION maakt een belofte waar: deze surround set neemt je mee in een zee van overtuigend realistische geluiden. Dat is surround sound op zijn best! 

Ook interessant: Wat is de perfecte plek voor de subwoofer?

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Producttype
 • Streaming
 • Serie
 • Kleur
 • Soort
 • Configuratie
 • Aansluitingen
 • Afspeelkanalen
 • Dynamore®
 • Multiroom
 • Spraakondersteuning
 • Radio