Surround-gaming

Ga naar inhoud
Home
VKF-5DJK-UWI
Gekopieerd
15
D :
09
H :
19
M :
20
S
Alle Gaming producten

Enter the action

Surround gaming

PC Lautsprecher 5.1
1 Producten
1 Producten
1 van 1 worden getoond
 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Pc speakers 5.1 voor puur surround geluid bij laptop en pc

Je wilt geen half werk hebben, maar een opvallend krachtig alles-in-één-systeem voor pc, MAC, notebook, PS4, Xbox One, Wii U, tv of Blu-ray-speler? Je mag het hebben: De subwoofer van de CONCEPT E 450 DIGITAL 5.1-SET is uniek en vormt het hart van de gaming- en entertainmentfamilie. Met een grensfrequentie van 32 Hz en een maximale geluidsdruk van 113 dB, raakt hij je diep en slaat hij geen slag over.

Geoptimaliseerd met Klippel®-meettechnologie en een ideaal stroomontwerp (DPU-technologie), overtuigt hij met een geïntegreerde 5.1 USB-geluidskaart, decodering voor Dolby Digital, Pro Logic 2, DTS, USB 2.0 en Bluetooth 4.0 met aptX-codec. Dankzij de digitale en analoge ingangen (AUX, coaxiaal, optisch) kun je muziek afspelen, gamen en genieten van het beste filmgeluid. De 500-watt 5.1 eindversterker die rechtstreeks in de subwoofer is ingebouwd, werkt uiterst efficiënt met klasse D technologie. Als u overweldigd wordt door het onmetelijk krachtige geluid en niet van de bank kunt komen, is de kracht nog steeds bij u dankzij de handige meegeleverde Puck Control afstandsbediening. Handige bedieningsmogelijkheden voor het selecteren van de bron, dempen, volume en in- en uitschakelen. De CONCEPT 450 DIGITAL is ook compatibel met Google Home-apparaten of Amazon Echo.

Eén control unit - vele aansluitmogelijkheden

  • Sluit de Concept E 450 Digital aan op je PC via USB. (softwaredriver vind je op onze support pagina).
  • Je kunt jouw PC met een 5.1 geluidskaart, een DecoderStation of ControlStation via LINE IN aansluiten met behulp van 3 stereokabels "cinch naar 3.5 mm jack" of "jack naar jack (3.5 mm)".
  • Het is ook mogelijk om een Blu-ray speler of Smart TV aan te sluiten via DIGITAL IN OPTICAL met een optische kabel (TOSLINK stekker) of een coaxkabel.
  • Jouw reciever is aangesloten op DIGITAL IN COAXIAL via een cinchkabel of een optische kabel.
  • Je MP3-speler sluit je op ANALOG IN met een stereokabel "cinch naar 3,5 mm jack".

Het maakt niet uit wat je wilt aansluiten, PS3, Xbox, Xbox 360, TV, DVD-speler, Blu-ray speler, smartphone, PC, MAC, notebook, CD-speler of MP3-speler: alles past em is gamekkelijk.

Sluit de Wii en Wii U gewoon aan via een extern verkrijgbare adapter.

Dankzij Bluetooth met aptX codec is het streamen van je favoriete muziek via Spotify & Co ook eenvoudig.

CONCEPT E 450 DIGITAL "5.1-SET"

Ontdek compleet nieuwe geluidswerelden en haal het wereldberoemde surround sound van Teufel in huis. Met dit topklasse systeem ben je zeker van de ideale interactie tussen de krachtige actieve subwoofer en de efficiënte Consono 2-weg satellieten. Ervaar gaming, audio en film in uitstekende kwaliteit. Je zwakke PC luidsprekers maken geen schijn van kans.

Eenmaal aangesloten biedt de 5.1 USB geluidskaart je surround sound in 24-bit kwaliteit en is ook 100% compatibel met Blu-ray en gaming soundtracks. Dankzij de hoge dynamiek en de immens lage eigen ruis biedt het systeem bovendien krachtige hifi performance op de beste niveau.

De 2-kanaals speakers met fijn afgestemde tweeter (19 mm) en dienovereenkomstig grote middentoner (80 mm) zijn exact afgestemd op de subwoofer. De crossover-frequentie werd gekozen om een bijzonder evenwichtige en realistische weergave te verkrijgen. Met niet minder dan twee drivers voor het middenbereik zorgt de middenluidspreker voor een uitgesproken zuivere spraakverstaanbaarheid. Samen produceert de 5.1 surround set een krachtig surround geluid met een uitstekende lokalisatie.

CONCEPT E 450 DIGITAL SUPERIOR EDITION

En er is meer: niemand minder dan onze meermaals bekroonde COLUMA 300 MK2 zuilluidsprekers omringen de krachtige XXL downfire subwoofer, die met zijn veelheid aan functies ook al heel wat prijzen in de wacht sleepte in de categorie gaming en home cinema.

Slank, stabiel en gemaakt van hoogwaardig aluminium, kunnen de COLUMA luidsprekers moeiteloos worden geplaatst. De sound speakers in compact formaat is een bewijs van zijn onopvallende verschijning en briljante spraakverstaanbaarheid. Materiaal, afwerking en prestaties zijn de ideale voorwaarden voor overtuigende akoestiek, opzwepende home cinema sessies, levensechte games en hoog klinkend muziekgenot. Elegant design en een verfijnde look vormen de basis voor moderne flatscreens en smart tv's.

De CONCEPT E 450 DIGITAL SUPERIOR EDITION maakt zijn belofte waar: hij dompelt je onder in een zee van overtuigend realistische klanken. Audio op zijn best.

Relevante onderwerpen

Filtern
Herstellen Sluiten