Outdoor

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Outdoor-Bluetooth-Lautsprecher

Mini speaker – maxi sound

Portable – outdoor

Productlijst filter

Filter Herstellen

15 Resultaten

Alle Outdoor producten: 15 Resultaten
Sluiten
  • € 77,00 € 1.900,00

Productlijst

Alle Outdoor producten: 15 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Outdoor speakers van Teufel voor een flexibel gebruik buiten

Of het nu voor in de tuin, op je balkon, het park of op het strand is: outdoor speakers, ook wel portable speakers of outdoor boxen genoemd, zijn vooral in de zomer hot items.

Bij Teufel vind je een groot sortiment aan portable speakers. Of je nu een kleine speaker die mee kan in je rugzak, of een semi-professionele speaker met mengpaneel – zeker weten dat je bij ons vindt waar je naar op zoek bent.

De ROCKSTER familie: klaar voor grote en kleine avonturen

De ROCKSTER XS heeft ondanks het kleine formaat een goede uitrusting met bluetooth, NFC en een sterke accu. Hierdoor is hij perfect als outdoor speaker. In je rugzak stoppen en op stap gaan.

Een pool party? Dan is je ROCKSTER GO je maatje: hij kan zwemmen en is zelfs waterdicht.

De ROCKSTER CROSS gooi je met de handige draagriem makkelijk over je schouder en zorgt zo op je fiets en in het park voor een vette sound.

Voor een groot feest kom je bij de ROCKSTER AIR of de nog grotere ROCKSTER terecht. Mit 111 en 115 dB zorgen ze beide voor een behoorlijke portie lawaai. Uitgerust met een draagriem (AIR) of wielen (ROCKSTER) is het makkelijk om beide speakers te transporteren. En gaat het een keertje regenen, dan hebben we voor de ROCKSTER zelfs een beschermhoes die tegen wind en regen beschermt.

Boombox van klein tot groot - Teufels grote outdoor selectie

Behalve bovenstaande speakers zijn er ook nog andere Teufels die je mee naar buiten kunt nemen. De BOOMSTER en de BOOMSTER XL zijn al net zo mobiel en geschikt voor buiten. Bluetooth, NFC, FM radio, of DAB+ zijn de coole features van de gettoblaster.

Travel gadgets: neem je sound in je koffer mee

Ga je op een trip naar het buitenland, dan is een speaker als de BOOMSTER GO super handig: niet veel groter dan je mobiele telefoon en dus hartstikke licht. Bovendien is de bluetooth speaker snel opgeladen en heeft hij een lange speelduur .

Nog meer sound krijg je bij de BAMSTER PRO. Deze luxe speaker is verkrijgbaar in zwart of zilver en heeft een handige party-modus zodat je twee apparaten kunt aansluiten. De portable speaker heeft een laadstation en kan 12 uur muziek afspelen voordat je hem weer moet opladen.

Teufel heeft veel speakers die je als outdoor speaker kunt gebruiken. Let er wel altijd op dat je de speaker tegen al te heftige regenbuien dient te beschermen. Is dit het geval, dan kan je tuinfeest beginnen.