Indoor

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Große Bluetooth-Lautsprecher

Boombox 2.0

Thuis – indoor

Productlijst filter

Filter Herstellen

18 Resultaten

Alle Indoor producten: 18 Resultaten
Sluiten
  • € 89,00 € 1.650,00

Gerelateerde producten

 

Product vergelijken

Grote bluetooth speakers – wanneer draadloos fantastisch moet klinken

Bluetooth heeft niet zonder reden een reputatie opgebouwd als betrouwbare, leverancier-onafhankelijke en draadloze verbindingsmethode. Het systeem is hierdoor als geschapen voor iedereen die vaker onderweg is en data wil uitwisselen tussen zijn verschillende apparaten van laptop, tablet tot smartphone en notebook. De toepassingsmogelijkheden bleken enorm en zo werd bluetooth in steeds kleiner wordende apparatuur toegepast.

Tegenwoordig zien we echter dat bluetooth voor meer dan het uitwisselen van data gebruikt wordt en vooral bij het afspelen van muziek tot inzet komt. Hiervan profiteren na de flinke boom van kleine, draagbare boxen nu ook grotere speaker systemen. Logisch natuurlijk, want de gemakkelijke en comfortabele verbinding is ook voor grote luidsprekers een groot voordeel. Grote bluetooth speakers hebben namelijk een beduidend langere speelduur en een krachtigere sound.

Goede argumenten – sterke sound en veelzijdigheid onder een hoedje

Kleine soundsystemen beperken zich vooral tot de functie van de geluidsweergave. Bij grote bluetooth speakers is dit net het tegenovergestelde. Systemen als de ROCKSTER zijn echte alleskunners. Zo heeft de ROCKSTER een geïntegreerd mengpaneel voor maar liefst twee audioplayer, aansluitingen voor e-gitaren en zelfs een karaoke-functie. En de BOOMSTER verrast met een USB-aansluiting voor het opladen van smartphones en ook de bas is regelbaar.

Groter van formaat betekent natuurlijk ook dat grote bluetooth speakers, in tegenstelling tot hun kleinere soortgenoten, gemakkelijk aan de speaker zelf te bedienen zijn. Ze zijn een betrouwbare partner in bijna iedere situatie en zo transportabel dat je nooit om een goede sound verlegen hoeft te zitten.

Ook een kijkje nemen bij onze mini bluetooth speakers? Je vindt alle bluetooth speakers met alle features overzichtelijk op een rij in onze webshop.​​