Draadloze surround soundsystemen

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
[SEO] Kabellose Heimkinosysteme

Draadloos gelukkig

Draadloze home cinema systemen

Productlijst filter

Filter Herstellen

10 Resultaten

Alle Draadloze surround soundsystemen producten: 10 Resultaten
Sluiten
  • € 399,00 € 1.500,00

Productlijst

Alle Draadloze surround soundsystemen producten: 10 Resultaten

Sorteren

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Koophulp & tips

Surroundsystemen van Teufel halen een echte bioscoopflair in huis. Een pakkend geluid met fantastisch beeld – precies zoals je het wenst. Je hoeft geen lastige kabels meer te verleggen met draadloze speakers . Dit is de nieuwe manier van luisteren. Zodat je het geluid ook echt van overal te horen krijgt, moeten de speakers achter de luisteraar geplaatst worden.
Wireless surround systemen van Teufel zijn draadloos en hebben de beste sound..

Meer in ons blog:

COLUMA 300 wireless surround systeem – krachige zuil-luidsprekers, draadloos

Een makkelijke overstap naar de draadloze geluidswereld biedt COLUMA-serie . Een Teufel draadloos surround systeem met een mooie look en slanke speakers spelen met een aangename klank en passen bovendien perfect in alle eigentijdse woonkamers. Op het gebied van geluidstechniek bieden de zuilen dankzij de nieuw ontwikkelde componenten de beste Teufel kwaliteit. Geoptimaliseerd met het eigen Klippel-meetsysteem, uitgevoerd in aluminium, een materiaal dat zeer geschikt is voor geluid. Nog onopvallender te integreren is het wireless soundsysteem door het REARSTATION dat storingsvrij de signalen naar de rearspeakers verstuurd.

Hoe vind je de sweet spot?

Om optimaal gebruik te maken van de surround-luidsprekers, zijn er een paar tips voor het plaatsen van de luidsprekers. Professionals spreken van de zogenaamde sweet spot, dat de ideale luisterplek aanduidt. Om deze sweet spot te vinden, moet je rekening houden met de afstand tussen de luidsprekers en de luisteraar. Ervaar meer over de sweet spot en hoe je deze berekent.

5.1 en 7.1 home cinema systemen installeren

Relevante thema's