Party speakers

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Bluetooth producten

Een feest, een concert

Party speakers

Party Lautsprecher Rockster
16 Producten
16 Producten

Over party speakers

Party speakers zijn speakers waar je met een groep naar luistert en die een flink volume hebben. Hoe hard zo'n feest klinkt, ligt natuurlijk aan de afmetingen van de ruimte en van het aantal feestgangers. Wordt er gedanst, dan moet het volume hoog kunnen.

Party speakers van Teufel

Party speakers hebben niet echt een goede reputatie. Waarom? Meestal hebben ze een slechte geluidskwaliteit en worden ze voor stampende muziek gebruikt. Bij Teufel zien we dit een beetje anders en willen vooral dat party speakers goed klinken, dat ze een gebalanceerd geluid hebben. De overgangsfrequentie moet zuiver klinken en de speaker moet een brede geluidsafstraling hebben. Dezelfde sound engineers die hier in Berlijn de vloerstaande speakers uit de Definion serie hebben gemaakt, ziijn ook verantwoordelijk voor onze mobiele bluetooth speaker als de ROCKSTER, BOOMSTER en BAMSTER - speakers die zeer goed dienst doen als party speaker. De grote ROCKSTER kan wel 50 partypeeps aan, de ROCKSTER AIR en BOOMSTER XL ongeveer de helft. De BOOMSTER is een goed compromis voor alle andere gelegenheden.

Natuurlijk kunnen ook onze stereo systemen als de Ultima 40 Club Edition en Ultima 40 Kombo Power Edition op een party spelen. Je sluit ze gemakkelijk op je tv, gaming console aan. ook de kleine Ultima 20 Kombo stereo is goed voor een (klein) feest.

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

  • Wat zijn party speakers?
    Party speakers zijn bedoeld om op feestjes te gebruiken, op bijeenkomsten of evenementen waar goede sound en krachtige bas belangrijk zijn. Ze zijn vaak draagbaar, hebben verschillende connectiviteitsopties en zijn ontworpen om zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • Wat is het verschil tussen actieve en passieve party speakers?
  • Zijn party speakers geschikt voor buiten?
  • Waar moet je op letten bij het kopen van party speakers?
  • Hoeveel vermogen hebben party speakers nodig?
  • Zijn party speakers compatibel met verschillende audiobronnen?

Party speakers van Teufel

Party speakers maken hun comeback! De tijd van inferieur stampend geluid uit een slechte speaker is allang voorbij. Goede party speakers hebben een gebalanceerd geluid, een zuivere overgangsfrequentie en een brede geluidsuitstraling. Dezelfde soundengineers die hier in Berlijn de vloerstaande speakers uit de DEFINION serie hebben gemaakt, zijn ook verantwoordelijk voor onze mobiele bluetooth speakers als de ROCKSTER, en de BOOMSTER, speakers die zeer goed dienst doen als party speaker. De grote ROCKSTER kan wel 50 partypeeps aan, de ROCKSTER AIR 2 en BOOMSTER XL ongeveer de helft. De BOOMSTER is een goed compromis voor alle andere gelegenheden waar een goede sound gewaardeerd wordt.

Natuurlijk kunnen ook stereosystemen als de ULTIMA 40 Club Edition en ULTIMA 40 KOMBO Power Edition neerzetten op een feest. Je sluit ze gemakkelijk op je tv of gameconsole aan. De kleine ULTIMA 20 KOMBO stereo is goed voor een beslotener feestje.

Wat is de beste party speaker voor mij?

Bij het vinden van de juiste party speaker is het belangrijk om een aantal zaken in overweging te nemen.  

Ten eerste is het belangrijk hoe groot je ruimte is. Hier geldt de vuistregel: hoe groter de ruimte, hoe meer vermogen de partybox nodig heeft en hoe groter de speaker zelf kan zijn. Dat betekent dat een kleine bluetooth-luidspreker geen magazijn kan vullen en een zware XXL-feestluidspreker met ingebouwde versterker en krachtige bassen overdreven is voor een kleine keukenparty. Vooral bij actieve luidsprekers die ruimtes van meer dan 35 m² moeten vullen, moet je ervoor zorgen dat de luidspreker groot genoeg is, zodat je geluid ook tot in de verste hoek van het feestgedruis reikt.

Ten tweede is het belangrijk dat je nadenkt over de plek waar je de speaker wil neerzetten.  Heb je een accu nodig omdat de luidspreker afwisselend binnen en buiten gebruikt wordt? Of krijgen je speakers een vaste plek of ruimte en wil je ze eventueel op een versterker aansluiten? Vanzelfsprekend krijg je dan ook te maken met aansluitmogelijkheden. Moet je luidspreker in het wifi-netwerk worden geïntegreerd en via smartphone worden bediend en zo worden geïntegreerd in je slimme huis, of geef je de voorkeur aan streaming via bluetooth? Wil je extra bronnen aansluiten, zoals een cd-speler via RCA of heb je misschien XLR-aansluitingen nodig voor een microfoon voor je karaoke-avonden? Misschien moet de luidspreker zoveel mogelijk opties bieden?

Party speaker voor binnen

Party speakers zijn zeer geschikt voor permanent geïnstalleerde feestruimtes en regelmatig gebruik zonder vervelende lichteffecten. Zowel actieve systemen met geïntegreerde versterkers als passieve systemen met externe versterkers kunnen optimaal worden aangepast aan de akoestiek van de ruimte. Voor kleinere tot middelgrote ruimtes kun je met boekenplankluidsprekers al indrukwekkend geluid met een nauwkeurig geluidsbeeld bereiken, zelfs voor het weergeven van stemmen voor een geslaagde karaoke-avond. Je kunt op onze systemen, afhankelijk van het type, ook een microfoon, mp3-speler, cd-speler of platenspeler met geïntegreerde phono-voorversterker aansluiten of eenvoudig streamen via bluetooth.

We hebben een aantal zeer goede bekabelde speakers die geschikt zijn voor binnenshuis, zoals de wifi-luidspreker TEUFEL ONE M, geschikt voor een multiroom-opstelling. Ook hebben we actieve stereoluidsprekers zoals de ULTIMA 40 ACTIVE of de TEUFEL STEREO M 2, of 3-kanaals PA-systemen zoals de uitbreidbare POWER HIFI TOWER naar een stereoset. Liever een passieve speaker? Denk dan aan de THEATER 500 vloerstaande luidsprekers met Denon receiver DRA-900H

Enkele van onze geluidssystemen kunnen worden uitgebreid tot een stereoset of worden uitgebreid met een extra subwoofer naar de Power Edition met indrukwekkende bassen.  

Lees ook: Multiroom speakers -  welke passen bij mij? 

Party speakers voor een outdoor feestje

Natuurlijk mag je party speaker ook buiten rocken! We hebben een aantal outdoor speakers waarmee je je tuinfeest of park-party helemaal compleet maakt.

De ROCKSTER is onbetwist de krachtigste portable speaker ter wereld. Park, plein of tuinfeest – de ROCKSTER drukt zijn geluidsstempel op ieder feest. Hij is tenslotte de sterkste bluetooth speaker ter wereld – just so you know. Ook op de ROCKSTER GO 2 kun je rekenen: dankzij de waterdichte, robuuste behuizing en duurzame batterij kun je zeker vertrouwen op deze krachtige bluetooth stereospeaker. Of wat dacht je van de ROCKSTER AIR 2, de mobiele bundel voor muzikanten, sprekers en entertainers. Vergeet ook niet de BOOMSTER: een gesloten 2.1 stereosysteem met Dynamore-technologie voor een breder geluidsbeeld, met 2 tweeters, 2 midrange drivers en een gecentreerde frontfire subwoofer voor een krachtige, hifi-sound!

High Fidelity live bij jou thuis

Toegegeven, onze POWER HIFI Tower is niet heel geschikt voor de gemiddelde huurwoning.  Maar als je kamers goed geluiddicht zijn of je buren op veilige afstand zijn, kun je je gasten geluid presenteren als op een liveconcert. En het beste is dat jij dan eigenaar van de club, dj en organisator in één bent en bepaalt wie er binnenkomt en wie niet. Als je graag draait, moet je ook goed dj-equipment gebruiken. Via de juiste mengtafel kun je je luidsprekers aansluiten met XLR-kabels en je gasten verrassen met je eigen geluid. Ervaar het pure disco-gevoel met dj-uitrusting van Pioneer en party speakers van Teufel. 

Filteren
Herstellen Sluiten