Party speakers

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Bluetooth producten

Een feest, een concert

Party speakers

Party Lautsprecher Rockster
12 Producten
12 Producten

Over party speakers

Party speakers zijn speakers waar je met een groep naar luistert en die een flink volume hebben. Hoe hard zo'n feest klinkt, ligt natuurlijk aan de afmetingen van de ruimte en van het aantal feestgangers. Wordt er gedanst, dan moet het volume hoog kunnen.

Party speakers van Teufel

Party speakers hebben niet echt een goede reputatie. Waarom? Meestal hebben ze een slechte geluidskwaliteit en worden ze voor stampende muziek gebruikt. Bij Teufel zien we dit een beetje anders en willen vooral dat party speakers goed klinken, dat ze een gebalanceerd geluid hebben. De overgangsfrequentie moet zuiver klinken en de speaker moet een brede geluidsafstraling hebben. Dezelfde sound engineers die hier in Berlijn de vloerstaande speakers uit de Definion serie hebben gemaakt, ziijn ook verantwoordelijk voor onze mobiele bluetooth speaker als de ROCKSTER, BOOMSTER en BAMSTER - speakers die zeer goed dienst doen als party speaker. De grote ROCKSTER kan wel 50 partypeeps aan, de ROCKSTER AIR en BOOMSTER XL ongeveer de helft. De BOOMSTER is een goed compromis voor alle andere gelegenheden.

Natuurlijk kunnen ook onze stereo systemen als de Ultima 40 Club Edition en Ultima 40 Kombo Power Edition op een party spelen. Je sluit ze gemakkelijk op je tv, gaming console aan. ook de kleine Ultima 20 Kombo stereo is goed voor een (klein) feest.

Filteren
Herstellen Sluiten