Kabels

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Accessoires producten

Altijd de beste verbinding

Kabels

Kabel
31 Producten
31 Producten

Nieuwe luidsprekers – nieuwe luidsprekerkabel!

Je hebt je favoriete luidsprekers gevonden in de online webshop van Teufel? Bestel dan gelijk een passende luidsprekerkabel. Beschikbaar in rollen van 10, 15, 20 of 30 meter lang, zodoende sluit jij jouw gloednieuwe luidsprekers probleemloos aan met je versterker/AV-receiver.

In de webshop adviseren we per luidsprekerset welke luidsprekerkabel het beste bij het systeem (stereo, home cinema of pc) past. Teufel heeft een groot aanbod aan audiokabels, te vinden in de subcategorie “accessoires”. Van standaard luidsprekerkabels van 0,75 mm² tot de high end-luidsprekerkabel "Reference". Jouw gehoor bepaald welke audiokabel het beste bij jou past.

Plug it in and turn it on!

Waar moet je op letten bij luidsprekerkabels?

In het algemeen wordt aanbevolen om de lengte van de luidsprekerkabel tussen stereo-installatie en luidspreker niet langer te maken dan 15 meter. Langere kabels hebben invloed op de weergave van de hoge tonen.

Bij de audiokabels van Teufel is de pluspool gekenmerkt. Het is namelijk belangrijk dat je de twee aders (plus en min) goed kunt onderscheiden. Bij de aansluiting van de luidsprekerkabels moet je er op letten dat de rode (plus) aansluiting van de versterker op de rode (plus) aansluiting van de luidspreker is aangesloten en vanzelfsprekend visa versa met de zwart ader (min) van versterker naar de luidspreker. Als je de twee aders omgekeerd dus foutief aansluit dan hoef je je geen zorgen te maken dat er iets kapot gaat, echter gaat dit wel ten koste van de geluidskwaliteit.

Voor een hoogwaardige verbinding tussen luidsprekerkabel en luidsprekers heeft Teufel zogenaamde bananenstekkers. De bananenstekker heeft een stabiele schroefklem die alle kabels met een doorsnede tot 4 mm in zijn greep heeft. De duurzame veercontacten en een vergulde coating garanderen een verbinding met weinig weerstand. Voor een juiste aansluiting is één stekker rood en één stekker zwart gemarkeerd.​​​​​​​​

Kabelsets

It's the sound that makes the music - en die komt via kabels tot stand. Hoogwaardige kabelset van Teufel dragen bij aan een betere sound. Onze sets zijn zowel voor stereo speakers als ook voor home cinema systemen geschikt. Hoe lang de kabel dient te zijn, ligt natuurlijk aan de opstelling. In onze shop vind je kabels van verschillende lengtes.

Verbindungskabels

Ontdek het grote aanbod aan audioaansluitkabels in webshop van Teufel. Onze hoogwaardige producten verbinden je audiocomponenten veilig en stevig om zo voor een optimale overdrachtskwaliteit te tirgen. Gebruik bijvoorbeeld coaxiale kabels om je subwoofer aan te sluiten op de AV-receiver of onze optische audiokabels voor een betere high-end signaaloverdracht. Met de mini-jackkabel kun je je smartphone aansluiten zodat je muziek kunt afspelen. Je kunt onze hoogwaardige cinchkabels gebruiken om een goede geluidsoverdracht tussen verschillende eindapparaten tot stand te brengen. Welke kabel je ook zoekt, Teufel heeft de passende oplossing.
Filteren
Herstellen Sluiten
  • Prijs
  • Producttype
  • Aansluitingen