Recensies

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Bewertungen

Jouw ervaring
met Teufel

100%

4,6
van 5

4,5
van 5

9,2
van 10

Kieskeurig

8,7
van 10

Goede sound en goede service zijn onze passie. We vinden het daarom ook super fijn wanneer jij hiervan net zo overtuigd bent als wij. Deel je ervaringen met ons op een van de platformen en laat andere Teufel fans lezen wat je van ons vindt. 

Je bent nog niet helemaal tevreden?

Een slechte recensie helpt ons en jou niet. Geef ons de mogelijkheid om het weer goed te maken en neem contact op met onze klantenservice wanneer je een technische vraag of hulp nodig hebt. We vinden vast en zeker een oplossing. 

Support en contact

We horen graag van je

Ma - vr 10:00 - 18:00 uur
Tel.: +31 (0)20 8083195

Meer informatie en FAQs

support.teufel.nl

Onze service, jouw ervaring: beoordeel je aankoop bij Teufel

Je kunt ons niet alleen via de hierboven genoemde platformen beoordelen, maar ook via ons reviewformulier, dat we intern analyseren. Geef je jouw toestemming op de bestelbevestigingspagina, dan krijg je ongeveer 4 weken na je bestelling een mail met een link voor het reviewformulier. Hier zie je jouw producten die je met een bepaald aantal sterren, tot 14 dagen lang kunt beoordelen. Je hebt ook de mogelijkheid hier nog een stukje tekst aan toe te voegen. Heb je de beoordeling verstuurd, dan kun je hem nog binnen 24 uur corrigeren.* 

Dank je wel voor je mening

Wat fijn dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Om je hiervoor te bedanken, vind je op Facebook regelmatig winacties. Hier verloten we de mooiste Teufel producten, dus het loont zich om regelmatig een kijkje te nemen. 

Tips voor je recensies

*Gebruiksrechten
Je verleent ons het recht, gratis en onbeperkt in tijd en plaats, om jouw recensie over het gerecenseerde product on- en offline te gebruiken. Dit omvat in het bijzonder het recht om je recensie te publiceren in onze webshops en op andere websites, het recht om jouw recensie te gebruiken in onze gedrukte reclame, alsmede het recht om de recensies te bewerken, in een andere taal te vertalen en/of in te korten. Wij kunnen de aan ons verleende rechten overdragen aan derden, voor zover dit noodzakelijk is voor de bovengenoemde doeleinden. Wij behouden ons het recht voor om je recensie niet of slechts tijdelijk op onze website te publiceren. De naam van jou als auteur wordt alleen vermeld met jouw voornaam en de eerste letter van je achternaam. Bekijk hiervoor ons privacybeleid.