Teufel management | Teufel

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Unser Management

Sascha Mallah
Sascha Mallah (uitvoerend directeur)
Sascha Mallah is sinds augustus 2016 directeur van de firma Lautsprecher Teufel GmbH en het dochtermerk Raumfeld. Als Hoofd Marketing & Sales heeft hij in ruim drie jaar tijd niet alleen de marketing- en sales afdeling succesvol uitgebreid maar heeft hij ook een belangrijk aandeel geleverd in de positionering van beide merken – met als gevolg een flinke groei van de naamsbekendheid. Met de flagshipstore in Berlijn en de brandstore in Amsterdam heeft hij tevens belangrijke touchpoints gecreëerd voor fans en klanten van Teufel.
Sascha heeft jarenlange ervaring in het hifi-segment en in sales & marketing, onder andere als directeur bij Harman voor Groot-Brittannië en Ierland. Sascha wordt bij zijn dagelijkse taken ondersteund door Claudia Wienzek. Je kunt bij haar terecht wanneer je bijvoorbeeld een afspraak met Sascha wilt maken.

Markus Romeis
Markus Romeis (technisch directeur)
De afgestuurde ingenieur (elektrotechniek) behoort met zijn bijna 25-jarige Teufel-loopbaan tot het Teufel-meubilair. In 1989 begon hij zijn carrière bij Teufel als luidsprekerontwikkelaar en was parallel daarbij ook in de verkoop en in de productdemonstratie werkzaam. In 1995 werd hij leider van de ontwikkelingsafdeling en in 1998 nam hij de positie van technisch directeur over. Marcus Romeis is verantwoordelijk voor de gehele productontwikkeling van Teufel en Raumfeld en staat aan het hoofd van de afdelingen akoestische, elektronische en software- ontwikkeling.

Simon Schießl
Simon Schießl (directeur innovation & development)
Simon Schießl is sinds 2008 werkzaam bij Teufel en was 8 jaar lang met veel succes verantwoordelijk voor de afdeling Electronics. In september 2016 kwamen hier de afdelingen Innovation Management, Pre-Development, Development & Design en trad hij toe tot het directieteam van Teufel.

Carsten Lentz
Carsten Lentz (directeur supply chain)
Carsten Lentz is sinds 2013 werkzaam bij Teufel en was aanvankelijk verantwoordelijk voor de afdeling Quality. In 2016 zijn hier inkoop, logistiek en facilitymanagement bijgekomen. Carsten Lentz kijkt terug op 20 jaar ervaring, opgedaan bij Freecom, Mitsubishi en Deutsche Post.

Rob Peters
Rob Peters (directeur marketing & sales)
In september 2016 werd Rob Peters directeur Sales & Marketing. Hij is eveneens verantwoordelijk voor web-IT, de klantenservice en de retail-activiteiten van Teufel. Daarvoor was Rob Peters verantwoordelijk voor de afdeling online marketing. Sinds 2011 draagt Rob Peters in belangrijke mate bij aan de snelle groei en het succes van het merk Teufel.

Ramona Frei
Ramona Frei (financieel directeur)
Ramona Frei nam in 2016 de functie van financieel directeur over en is hoofd van de afdelingen Controlling, Finance en Accounting. Ramona Frei maakt sinds 2012 deel uit van de Teufel familie. Voor Teufel was ze werkzaam bij Unitcell, Flexstrom en Saferoad.