bluetooth speaker radio

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Bluetooth producten

Wereldwijd luisteren

Bluetooth speaker met radio

Bluetooth - Radio
5 Producten
5 Producten

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Kun je met iedere bluetooth speaker naar de radio luisteren?

  Ook als je bluetooth luidspreker geen ingebouwde radio-module heeft, is het alsnog mogelijk om naar je favoriete radioprogramma te luisteren. Om dit voor elkaar te krijgen, dien je een bluetooth-verbinding met je smartphone te maken, waarmee je via gratis radio-apps naar je radiozenders kunt luisteren. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding met je smartphone. Maar pas op bij het gebruik van mobiele data: het is goed mogelijk dat het dataverbruik snel toeneemt. Daarom wordt deze oplossing meer aanbevolen voor het WLAN-thuisnetwerk.

 • Hoe werkt een bluetooth speaker met radio?
 • Kunnen de frequenties van een radio bluetooth speakers elkaar overlappen?
 • Kun je een waterdichte bluetooth speaker met radio kopen?

Bluetooth radio speaker

Wil je graag radio luisteren via je bluetooth speaker? Bij Teufel kun je eenvoudig een bluetooth speaker met radio kopen die past bij jouw wensen. We hebben portable luidsprekers die je overal mee naartoe kan nemen. Of kies voor de all-in-one DAB radio met bluetooth en wifi streaming voor oneindig luisterplezier. Het is ook mogelijk om een internetradio te bestellen.

Bluetooth speaker met FM radio en DAB+

Als je een bluetooth speaker met radio wil is het belangrijk om te kijken waar je hem voor wilt gebruiken en wat voor muziek je ermee wilt afspelen. Wil je hem voor indoor gebruik of ook voor portable gebruik? Of vind je het vooral belangrijk dat de bluetooth speaker er stijlvol uitziet? Genoeg keuzes en bij Teufel gelukkig ook genoeg aanbod!

Bluetooth radio voor indoor

De RADIO 3SIXTY is onze allrounder met een geweldig geluid voor binnenshuis. De bluetooth radio beschikt over een 360 graden geluid en een heldere bas. Met de geïntegreerde wekkerfunctie begin je je dag met je favoriete muziek. De bluetooth radio speaker werkt zonder batterij en is makkelijk in het eigen wifi te integreren. Het volume en andere functies regel je eenvoudig via de knoppen op het apparaat zelf of via de Teufel Remote app.

Bluetooth radio voor outdoor

De BOOMSTER met FM/DAB+ is bij uitstek geschikt voor outdoor gebruik. Deze DAB+ radio met draadloze speakers heeft een krachtige oplaadbare batterij, waarmee je tot zes uur langer muziek kunt afspelen. Het geluid van de BOOMSTER valt goed in de smaak bij de vakpers en bij onze klanten. De radio speaker is dan ook niet voor niets al jarenlang een van onze bestsellers.

Naast een geïntegreerde en geleidelijk instelbare subwoofer, heeft hij ook een uitschuifbare telescopische antenne. Door de optimale zenderontvangst ben je overal gegarandeerd van goed geluid. Zijn strakke design met spatwaterdichte behuizing is verkrijgbaar in het wit en het zwart en is daarmee een blikvanger op je balkon of terras.

DAB wekkerradio met hifi speakers

Als je op zoek bent naar een bluetooth speaker met radio met een krachtig geluid en een wekker aan boord, dan is de RADIO ONE perfect. De hifi bluetooth speaker met wekkerradio heeft een hoogwaardig geluid en uitgebreide features:

 • DAB+ radio
 • FM-radio
 • Bluetooth 5.1
 • Zelf of automatisch de display instellen
 • Kristalhelder- en krachtig geluid
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding in dit prijssegment

Wakker worden klonk dan ook nog nooit zo goed, maar ook ’s avonds is het heerlijk in slaap vallen. Of je nu naar een luisterboek of naar een slaap-app luistert, de DAB wekkerradio mag niet ontbreken op je nachtkastje. Maar ook in de keuken of in de kinderkamer kun je deze radio speaker goed kwijt. De in Berlijn ontworpen sound met fijn afgestemde bas, is het resultaat van het samenspel van 2 aluminium fullrange drivers, ondersteund door een groot passief membraan en Dynamore technologie voor een bijzonder breed stereogeluid. Voor de beste ontvangst van DAB+ radio en favoriete radiozenders gebruik je de meegeleverde antenne.

Bluetooth radio kopen

Wakker worden klonk dan ook nog nooit zo goed en ook ’s avonds is het heerlijk in slaap vallen, of je nu naar een luisterboek of slaap-app luistert. Een radio bluetooth speaker mag eigenlijk niet ontbreken op je nachtkastje, maar ook in de keuken of kinderkamer slaat hij zeker goed. Heb je vragen voordat je je bluetooth speaker met radio gaat kopen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Filteren
Herstellen Sluiten