grote-wifi-speakers

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Wifi-speakers producten

Een concert in je woonkamer

Grote wifi-speakers

17 Producten
17 Producten

"Speel mijn favoriete playlist!“
De voice control van onze smart speakers als de Holist funtioneert al net zo easy als je denkt. Gewoon praten en je wens uiten. Dankzij HD-microfoons, die je overigens makkelijk kunt uitzetten, zijn de spraakcommando's goed te begrijpen –ook van verder weg of wanneer de muziek harder staat.

M Weiss von Teufel

Audio streaming

Outside beauty, inside wifi en bluetooth
Stream music wirelessly from your smartphone, PC, laptop, iOS or MAC-OS device to your speaker. Video sound is transmitted in-sync with on-screen images.
Bluetooth

Met bluetooth stream je ieder audiosignaal van je telefoon, tablet, computer of tv naar je speakers. Denk aan Youtube, Apple Music of Amazon Music, maar ook de video van dat verjaardagsfeestje laatst. Onze speakers hebben een stabiele blutooth verbinding met groot bereik.

Chromecast
Chromecast

Een aantal Teufel Streaming systemen zijn uitgerust met de Chromecast built in technologie. Stream muziek van je telefoon, tablet of pc gelijktijdig naar een of meerdere speakers. Je hebt de keuze uit meer dan 100 muziek apps. Klik op het Cast-symbool in je app en geniet van een geweldige geluidskwaliteit. Chromecast wordt ondersteund door: Teufel Cinebar Pro en de Teufel Sounddeck Streaming.

Logo - Alexa built in
Alexa built-in

Met Alexa built-in kun je alle Alex skills gebruiken, denk aan voice control en de streamingdienst Amazon Music

Muziekbronnen

Outide beauty, inside jukebox
De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Welke functies moet ik overwegen bij het kiezen van grote wifi-luidsprekers?
  Bij het kiezen van grote wifi-luidsprekers moet je letten op functies zoals geluidskwaliteit, compatibiliteit met muziekdiensten, multiroom-functionaliteit, integratie met spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistant, en eventuele extra functies zoals ingebouwde equalizers, aanpasbare presets, enzovoort.
 • Zijn grote wifi-luidsprekers geschikt voor feesten of grote ruimtes?
 • Hoe kun je de luidsprekers bedienen?
 • Wat zijn grote wifi-luidsprekers en wat zijn de voordelen ervan?
 • Zijn er andere manieren om mijn wifi-speakers handsfree te bedienen?
 • Wat is het verschil tussen wifi-speakers en bluetooth-luidsprekers?
 • Wat is het verschil tussen een wifi-speaker en een slimme speaker?

Met een grote wifi-speaker maak je makkelijk via wifi-verbinding om audio af te spelen vanaf verschillende bronnen. Wifi-speakers verschillen in grootte, vermogen en in functionaliteit. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is de krachtige geluidsweergave, die krachtiger is dan die van kleinere draadloze speakers. Ze zijn ideaal voor grote ruimtes waar je wil genieten van de allerbeste sound en waar sterke en heldere audioweergave gewenst is.

Voor die grootse en meeslepende sound hebben we een aantal grote wifi-speakers in het assortiment:

STEREO L

STEREO M 2

CINEBAR LUX

CINEBAR PRO 

MUSICSTATION

TEUFEL ONE M

MOTIV HOME

HOLIST S

HOLIST M

Teufel STEREO grote wifi-speakers

Teufel STEREO L is onze grootste wifi-speakerset. Deze grote speakers staan strak in het pak met een prachtige behuizing van edelhout met aluminium details en bieden een krachtige en opzwepende sound.  Met een geïntegreerde versterker voor wifi- en bluetooth-streaming en 3 individuele 6.5" woofers nemen ze zonder pardon je huiskamer over! 

Iets kleiner, maar zeker niet minder in kwaliteit zijn de Teufel STEREO M en STEREO M 2. De sound van de boekenplankluidsprekers van Stereo M 2 is kristalhelder en met een knetterende bas. Nieuwe muziekinput krijg je van je favoriete streamingdienst, via bluetooth of wifi. Met een uniek wifi-soundsysteem en 3-kanaals opbouw met een high-end coaxiale driver per kanaal plus wok woofer geniet je van een dynamische, heldere en ruimtelijke sound. Met de STEREO M2 luister je naar high-fidelity sound met een hoge resolutie. Geen enkele andere luidspreker combineert het gemak van moderne streaming via wifi met een superieure elektroakoestiek, en dat zonder extra versterker!  

CINEBAR LUX + PRO wifi-speakers

Onze CINEBAR LUX en CINEBAR PRO-sets zijn in verschillende configuraties verkrijgbaar. Het resultaat? De beste sound die je wensen kan! De slanke CINEBAR LUX laat met vier passieve basmembranen, twaalf high performance drivers en negen versterkers alle films, muziek en games verrassend vol en levendig klinken. Surround sound ten top!

CINEBAR PRO, onze meest krachtige soundbar, heeft een 250 mm subwoofer voor sound op topniveau. Met acht grote high performance drivers, zes versterkers en een draadloze subwoofer, geniet je van een extreem krachtige sound.

Streamen met MUSICSTATION

MUSICSTATION is uitgerust met allerlei gadgets en functies en is eigenlijk een alles-in-één streamingbox. Zo heeft het station bijvoorbeeld een cd-lade, een USB-poort en ook een AUX-ingang geïntegreerd. Voor draadloze bediening kun je de Teufel Remote App gebruiken. Amazon Music, Spotify Connect, internetradio, DAB+ en FM-radio zijn geïntegreerd. Voor draadloze overdracht zonder app ondersteunt de MUSICSTATION Bluetooth 5.0 met aptX™ en AAC. Het krachtige geluid wordt mogelijk gemaakt door maar liefst 6 luidsprekers met Dynamore Ultra en met in totaal 100 watt heeft deze streamingbox een breed, gebalanceerd geluid met warme bassen en een hoge spraakverstaanbaarheid. En als het toch te luid is, gebruik je gewoon de ingebouwde uitgang voor je koptelefoon. Het dimbare kleurendisplay heeft een klokweergave en je kunt maar liefst twee wekkers instellen (selecteren vanuit internetradio, DAB+, FM en CD) of een slaaptimer. Daarnaast beschikt MUSICSTATION over een display. Als je geen multiroom-systeem wilt, maar toch wilt genieten van krachtig geluid in bijvoorbeeld je keuken, dan moet je onze MUSICSTATION zeker overwegen. Ervaar jouw geluid in een stijlvol ontwerp.

TEUFEL ONE M: wifi-speakers voor je multiroom-opstelling

Reis door tijd en ruimte met deze Sixties-speaker in een eigentijds jasje! Dit all-in one systeem biedt via bluetooth en wifi een oneindig groot muziekaanbod met sublieme akoestiek. Bluetooth en wifi streaming voor oneindig groot muziekaanbod. En wil je oneindig veel muziek door het hele huis? Met andere Teufel Streaming speakers maak je er een ware multiroom setup van!

MOTIV® HOME: all-in-one streaming systeem 

MOTIV® HOME is jouw draagbare all-in-one streaming systeem voor Airplay 2, Chromecast, wifi- en bluetooth streaming. Met Dynamore Ultra en een instelbaar basgeluid geniet je van een brede stereosound en krachtige akoestiek. Door de twee drivers aan de voor- en zijkant, de frontfire subwoofer en twee passieve basmembranen wordt de akoestiek een tandje krachtiger. Met een batterij van 15 uur op gemiddeld volume kun je lekker lang op de MOTIV HOME vertrouwen, of dit nu in de tuin, op het balkon of op het terras is.

TEUFEL HOLIST: de slimme speaker met spraakbediening

Teufel HOLIST is een slimme speaker met spraakbediening die bovendien geschikt is voor multiroom. Via de Amazon Alexa App kunnen meerdere HOLIST wifi-speakers worden bediend voor synchrone weergave in meerdere kamers. Met een krachtig 360-graden geluid geniet je van de beste geluidskwaliteit op elke positie in de kamer. Dit laatste komt omdat de HOLST het geluid in alle richtingen verspreidt. Maar liefst 4 HD-microfoons en elektronische ruisonderdrukking garanderen het veilig opvangen van spraakopdrachten uit alle richtingen en bij hoge volumes. De HOLIST M kan ook op een optioneel verkrijgbare standaard worden geplaatst. Voor de stijlvolle uitstraling is een hoogwaardige, gemakkelijk schoon te maken stoffen bekleding gebruikt.

Ook interessant: Mesh-wifi en repeater bij zwakke signalen en dode hoeken

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Producttype
 • Streaming
 • Serie
 • Kleur
 • Soort
 • Configuratie
 • Aansluitingen
 • Afspeelkanalen
 • Dynamore®
 • Video
 • Multiroom
 • Spraakondersteuning
 • Radio
 • Media