Cd-speler

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home
Alle Accessoires producten

De muziekwereld is een een schijf

Cd-spelers

3 Producten
3 Producten

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

Rondom tevreden - stereosystemen met cd-speler en bluetooth van Teufel

We blazen je geliefde cd- en mp3-collectie nieuw leven in! Hoewel de technologie van cd-spelers zelf niet wezenlijk is veranderd, hebben we alle cd-spelers van onze KOMBO-serie volledig herzien en aangepast voor de 21e eeuw. Zo beschikken al onze stereosystemen met geïntegreerde cd-speler niet alleen over FM-radio en USB, maar ook over bluetooth en DAB+ voor digitale radio-ontvangst.

De Teufel KOMBO-serie biedt high-fidelity-geluid voor een eerlijke prijs. Maar niet alleen onze Kombo-serie is verbeterd, ook MUSICSTATION maakt een comeback in een nieuw stijlvol ontwerp, met een betere klank en meer functies dan ooit tevoren.

De herziene cd-speler met bluetooth - meer functies, beter geluid

Natuurlijk hechten we veel waarde aan functionaliteit en veelzijdigheid. Daarom kunnen onze cd-spelers moeiteloos muziek-cd's, cd-r/cd-rw's en mp3-, wav- en wma-bestanden afspelen. Zo kun je ook je oude mp3-collectie op cd's nieuw leven inblazen.

Daarnaast heeft elke cd-speler in de KOMBO serie minstens één aparte AUX-In-aansluiting voor externe apparaten, zoals - jazeker! -  een oude cassettespeler. Er is ook een USB-aansluiting voor USB-sticks. Bij de grotere modellen, zoals onze ULTIMA 40 KOMBO of THEATER 500 KOMBO met de KOMBO 62 CR cd-receiver, is er een extra phono-aansluiting voor platenspelers zonder ingebouwde voorversterker. Nog niet genoeg? Alle versterkers zijn opnieuw uitgerust met verbeterde radiomodules voor FM, een digitale ontvangstmodule voor DAB+ weergave en geïntegreerde bluetooth. 

TEUFEL KOMBO-serie

De Teufel KOMBO-serie is er voor iedereen, ongeacht de ruimte waarin je je audiosysteem wil gebruiken.

  • Voor kleine ruimtes tot 20m² raden we je KOMBO 11 aan met de VT 11 luidsprekers, USB en een extra stereo-cinch (Aux In) -ingang. Ook bluetooth en DAB+ radio worden ondersteund.
  • Voor middelgrote ruimtes van 20 tot 30 m² raden we je ULTIMA 20 KOMBO aan, met bluetooth, USB, en DAB+. In tegenstelling tot de KOMBO 11 zijn er extra cinch-ingangen (Aux In), een aparte audio-uitgang (Rec Out), een hoofdtelefoonaansluiting (3,5 mm jack), en een subwooferuitgang voor actieve externe subwoofers.
  • Voor grotere geluidsoppervlakken van 30m² - 40m² zijn de THEATER 500S KOMBO, de ULTIMA 40 KOMBO of de THEATER 500 KOMBO geschikter. De KB 62 CR heeft bijvoorbeeld naast een versterker met cd-speler ook bluetooth, USB, DAB+, FM/UKW-radio, een aparte subwooferuitgang, hoofdtelefoonaansluitingen, stereo-uitgangen voor opnamen (Rec Out) en natuurlijk audio-ingangen voor platenspelers (Phono), andere analoge bronnen (stereo-cinch of Aux In) en een digitale audio-ingang (Toslink).

KOMBO Streaming en Power Edition

Wil je je favoriete afspeellijsten (bijvoorbeeld op Spotify), internetradiostations of mp3-bestanden niet via bluetooth afspelen, kies dan voor de streaming-versie waarbij je via de meegeleverde STREAMER gebruikmaakt van je wifi-thuisnetwerk. Zo kun je streamen zoals je zelf wil! De STREAMER fungeert als wifi-adapter en maakt daardoor integratie in het thuisnetwerk mogelijk.  Zo kun je je KOMBO met andere streaming speakers gebruiken voor een multiroom-opstelling en je eigen luisterzones inrichten. 

Voor de liefhebbers van de diepe basgeluiden hebben we naast onze standaardversies ook de Power Edition. Bij deze set wordt een krachtige subwoofer meegeleverd. 

Interessant: 

Teufel MUSICSTATION met cd-speler

Wie het nog compacter en stijlvoller wil, zal dol zijn op MUSICSTATION. Dit stijlvolle ontwerp kun je personaliseren met afzonderlijke covers in vijf verschillende kleuren. In tegenstelling tot de KOMBO-serie, heeft MUSICSTATION geïntegreerde speakers. MUSICSTATION is dus een stereosysteem en een compacte installatie in één apparaat dat bovendien alle gangbare cd-formaten (zoals cd-audio, cd-r/cd-rw en mp3-cd’s) kan herkennen en afspelen. Met maar liefst zes ingebouwde drivers en een totaal vermogen van 100 watt kan deze kleine radio-cd-speler niet alleen kleinere ruimtes, maar ook een complete woonkeuken vullen. Met onze Dynamore-software kun je het stereopanorama nog verder uitbreiden voor een ruimtelijkere geluidsbeleving. 

Lees ook: Mp3-kwaliteit te gecomprimeerd voor hifi-sound?

Filteren
Herstellen Sluiten