Teufel branding partnership

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Branding partnership voor bedrijven

Een Teufel product in het design van je bedrijf of organisatie zal je muziekliefhebbende fans zeker bekoren. En wie is er nu geen fan van muziek? Wij bieden je een breed scala aan mogelijkheden om je merknaam op het product of de verpakking aan te brengen en zo een limited edition Teufel collectie te creëren die we volledig volgens jouw ideeën produceren. 

Voorbeelden van branding projecten


Onze producten, individueel ontworpen

Met verschillende druk- en graveerprocédés is het mogelijk onze producten naar jouw wensen te personaliseren. Of het nu gaat om logo's, belettering of de namen van je medewerkers, wij voeren jouw wensen en ideeën uit. Je kunt ook de productverpakking aanpassen. Artwork, een exclusieve banderol of een verpakking met een persoonlijke boodschap, wij kijken uit naar jouw ideeën!


AIRY TRUE WIRELESS
De AIRY TWS draadloze in-ear koptelefoon, inclusief oplaadcase, heeft een batterijlevensduur van meer dan 25 uur.
BOOMSTER GO Schwarz von Teufel

BOOMSTER GO
De robuuste bluetooth luidspreker BOOMSTER GO in vijf kleurvarianten biedt krachtig geluid voor elke gelegenheid.

CINEBAR ONE
De CINEBAR ONE is een soundbar die je dankzij zijn compacte afmetingen universeel kan gebruiken - op je tv, pc of in de hotelkamer.
SUPREME ON - black - Set

SUPREME ON
De on-ear bluetooth koptelefoon is uitgerust met smart features, zo begint hij bijvoorbeeld te spelen zodra je hem opzet. 
Bluetooth ROCKSTER CROSS Schwarz Frontansicht

ROCKSTER CROSS
De draagbare ROCKSTER CROSS speaker kan je gemakkelijk overal meenemen met de draagriem en is zeer robuust dankzij de stevige behuizing.

RADIO 3SIXTY
De RADIO 3SIXTY past goed op kantoor of in een hotelkamer en is handig te bedienen via app, afstandsbediening of Amazon Alexa.

Heb je zelf een creatief idee? Neem contact met ons op als je vragen of wensen hebt, wij helpen je graag en vinden gegarandeerd de juiste oplossing!