Smart home

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Multiroom-Systeme

Muziekgenot door het hele huis

Smart home

Productlijst filter

Filter Herstellen

17 Resultaten

Alle Smart home producten: 17 Resultaten
Sluiten
  • € 219,00 € 3.990,00

Productlijst

Alle Smart home producten: 17 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Geluid in een smart home: muziekgenot door het hele huis

Helder geluid, snelle audiostreaming met een grote keuze aan multiroom luidsprekers, synchrone weergave en alles centraal geregeld via een app: met Teufel streaming bouw je het multiroomsysteem in jouw smart home dat precies aan jouw wensen voldoet. Luister naar je sound waar en wanneer je maar wilt.

Hoe werkt een multiroom in jouw smart Home?

Bij een multiroom setup verbind je alle wifi-luidsprekers met elkaar via jouw thuisnetwerk. Dankzij een app kan je alle speakers samen groeperen met andere smart home speakers om zo in iedere ruimte synchroon muziek af te spelen. Het is ook mogelijk om verschillende muziek in verschillende ruimtes gelijktijdig te beluisteren. Muziek kun je afspelen op twee manieren. Ofwel via het internet over de wifi-router naar de multiroom luidsprekers. Ofwel via opgeslagen muziek op een NAS, netwerk of USB. Je smartphone of tablet dient als afstandbediening.  
Met de huidige wifi-routers is het mogelijk om de nodige data voor een smart home te overdragen. Zo kan je ook formaten met hoge resolutie afspelen. Bovendien kun je dankzij het grote bereik van wifi, vrij in de ruimte bewegen en alsnog de muziekweergave of andere smart home producten bedienen.

De Teufel Raumfeld app – de controle van jouw smart home

In jouw smart home dient de app als afstandsbediening voor de gehele geluidsinstallatie, als multiroomorganisator en als beheer voor jouw digitale muziekverzameling. Dit alles is mogelijk met de Teufel Raumfeld app. Hier gaat het niet enkel om het aan -en uitzetten van de luidspreker. Je kunt iedere speaker apart instellen met de hulp van de equalizer, bij stereosystemen kanalen toewijzen of het volume aanpassen. Verbind simpelweg de streamingdienst met  je smart muzieksysteem en beluister je favoriete afspeellijsten. De Teufel Raumfeld app is kosteloos beschikbaar voor IOS en Android.

Geluidsbronnen voor Teufel multiroom systemen

De Teufel Raumfeld app is niet enkel een afstandsbediening, maar dient ook als interface tussen je smart home systeem en de digitale audiobronnen. Lokaal opgeslagen muziek kan je ook afspelen zoals songs van streamingdiensten Spotify, napster, SoundCloud of TIDAL.

Via Spotify Connect is het mogelijk om jouw multioomspeakers direct via de Spotify app te bedienen. De beschikbare Teufel streaming speakers zijn na de inrichting zichtbaar in de streaming app. Bepaalde multiroom speakers zijn ook uitgerust met Chromecast. Op die manier kan je via meer dan 100 apps, muziek direct naar de luidsprekers streamen.

Soundbar, mini -of, vloerstaande speaker – Genoeg keuze bij onze smart home speakers

Dankzij het grote aanbod van wifi speakers, kan je het perfecte smart home streaming systeem samenstellen. Voor elke ruimte, groot of klein, hebben we passende speakers. Deze smart luidsprekers kan je in jouw multiroom set up integreren:

  • Wifi-soundbar / wifi-sounddeck
  • Streaming stereo speakers
  • Streaming speakers
  • Netwerkspeler

Maak je oud geluidssysteem smart home compatibel met de STREAMER

Je bezit een geluidinstallatie die niet compatibel is met wifi? Geen probleem. Met de Teufel STREAMER integreer je de oude installatie eenvoudig in jouw smart home systeem. De STREAMER is een netwerkspeler die je via cinch of digital optische kabel met een AV-receiver, versterker of soundbar verbindt. Éénmaal aangesloten, maakt je oude installatie deel uit van je smart home set up. Dankzij de high-end D/A converter die verwerkt is in de streamer, krijg je de beste hifi sound over je luidsprekers te horen.

Meer opties in jouw smart home dankzij bluetooth

De nieuwste multiroom luidsprekers van Teufel ondersteunen ook bluetooth als streamingstandaard in jouw smart home. Oudere modellen kun je met een bluetooth adapter uitbreiden via de analoge ingang