Wifi-speakers

Ga naar inhoud
Home

Muziekgenot door het hele huis

Wifi-speaker

Multiroom-Systeme
Bestsellers Smart speakers Kleine wifi-speakers Grote wifi-speakers AirPlay 2 multiroom Teufel Home Raumfeld streaming Wat zijn wifi-speakers?
21 Producten
21 Producten
 

Product vergelijken

Kies bij de pijltjes de producten uit waarvan je de bijbehorende specs & functies met elkaar wilt vergelijken.

De waarden bij "Geschikt voor..." variëren in stappen van vijf van 5 tot 100. Hoe hoger de waarde, hoe beter het product geschikt is voor deze toepassing.

Relevante thema's

en spannende categorieën
 

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Wat is een wifi-speaker?

  Wifi-speakers maken het via een wifi-verbinding mogelijk om in elke hoek van je woning dezelfde betoverende muziek te beluisteren of elke kamer individueel te bedienen. Terwijl je je persoonlijke multiroom-opstelling met een variatie aan wifi-speakers creëert, verbind je elke speaker eenvoudig aan jouw smartphone, laptop, of tablet. De controle over deze speakers ligt eenvoudig binnen handbereik via een slimme app, en vanaf dat moment begint de symfonie van jouw ultieme afspeellijst.

 • Hoe werkt een multiroom speaker?
 • Wat zijn wifi-speakers?
 • Wat zijn de voordelen van wifi-speakers?
 • Hoe werken wifi-speakers?
 • Kan ik wifi-speakers buiten gebruiken?
 • Wat is het verschil tussen kleine wifi-speakers en kleine bluetooth-luidsprekers?
 • Wat is het verschil tussen een wifi-speaker en een slimme speaker?

De ultieme geluidservaring in jouw smart home met wifi-speakers

Het succes van een multiroom geluidssysteem valt of staat met draadloze streaming en perfect gesynchroniseerd geluid. Bij wifi-speakers draait het echter niet alleen om functionaliteit, maar vooral om geluidskwaliteit. Met de Teufel Streaming app is het beheren van je wifi-speakers een fluitje van een cent. Je kunt met de app namelijk een smart multiroom-audiosysteem opzetten dat precies bij jouw wensen past. Het instellen van de speakers doe je met de handige app-navigatie, waardoor je overal in huis geniet van een rijke geluidservaring.

Bedien je wifi-speaker via de Teufel app 

Met de Teufel Streaming app wordt je smartphone of tablet omgetoverd tot een handige afstandsbediening voor wifi-luidsprekers in je hele huis. Of je nu compacte speakers in de kinderkamer, je home cinema-systeem in de woonkamer, de radio in de keuken, de bluetooth speaker in de badkamer, of het hifi-systeem in de muziekkamer wil bedienen, deze app maakt het mogelijk. 

De mogelijkheden van de app gaan verder dan alleen het in- en uitschakelen van de luidsprekers. Binnen de app organiseer, beheer en navigeer je gemakkelijk door je digitale of lokaal opgeslagen muziekcollectie, verbind je je met streamingdiensten zoals Spotify, Napster, Amazon, SoundCloud of TIDAL, pas je afzonderlijk het geluid van de luidsprekers aan via de equalizer, wijs je kanalen aan de stereosystemen of regel je het volume. Sommige van onze multiroom luidsprekers zijn zelfs uitgerust met Chromecast en AirPlay2 en kun je naadloos integreren met compatibele apparaten via het Google Home systeem. Met meer dan 100 apps tot je beschikking, kun je muziek direct naar de luidsprekers streamen, waardoor onze smart homeproducten zorgen voor hoogwaardig geluid in jouw huis. Bovendien is de Teufel app gratis beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Soundbar of wifi bluetooth speaker

In de wereld van smart home audio is er een overvloed aan keuzes als het gaat om wifi-speakers. De juiste keuze van speakers is van groot belang voor het creëren van het perfecte smart home streaming systeem. Of je nu een grote woonkamer, een gezellige slaapkamer of een compacte studeerkamer wilt voorzien van hoogwaardige geluidsbeleving, wij hebben een passend systeem voor elke situatie. Onze smart homeproducten zijn ontworpen om naadloos in jouw leefruimte te passen, zodat je kunt genieten van indrukwekkend geluid, waar je ook bent in huis. 

Interessant: Wifi of bluetooth - twee manieren om te streamen

Een wifi-speaker in een slank en rank soundbar-jasje

Een wifi-soundbar is een slanke en stijlvolle audio-oplossing die perfect is voor degenen die hun thuisbioscoopervaring naar een hoger niveau willen tillen. Van meeslepende films, opzwepende muziek tot prachtig geluid voor je gaming setup, onze wifi-soundbars en -sounddecks bieden een verbeterde audio-ervaring zonder dat ze veel ruimte innemen.   

Streaming speakers

Als je de vrijheid wilt om draadloos muziek te streamen in elke kamer van je huis, zijn onze smart speakers de ideale keuze. Deze compacte en veelzijdige speakers kun je overal plaatsen en ze zijn perfect voor het creëren van een multiroom-opstelling. Of je nu in de woonkamer, keuken, slaapkamer of zelfs in de tuin wilt genieten van je favoriete playlists, deze speakers bieden de flexibiliteit die je nodig hebt.

Netwerkspeler: Teufel Streaming

Ben je al in het bezit van een geluidsinstallatie, maar die is niet compatibel met wifi? Met de Teufel STREAMER integreer je de luidsprekers eenvoudig in jouw smart home systeem. De STREAMER is een netwerkspeler die je via cinch of digitale optische kabel met een AV-receiver, versterker of soundbar verbindt. Eenmaal aangesloten, maakt je oude installatie deel uit van je smart home set-up. Dankzij de geïntegreerde high-end D/A converter in de streamer, krijg je de beste hifi-sound over je luidsprekers te horen. Hierdoor krijg je toegang tot de wereld van muziek, of het nu gaat om streamingdiensten, internet, radio of muziek van je lokale opslagapparaten. 

De beste wifi-speakers

Teufel staat bekend om de uitstekende geluidskwaliteit en geavanceerde technologie in een groot assortiment wifi-speakers. Of het nu gaat om het creëren van een bioscoop in huis of om het genieten van je favoriete muziek in elke kamer, deze speakers bieden een superieure geluidsbeleving die voldoet aan de verwachtingen van audiofielen en liefhebbers van kwaliteitsgeluid. Twee populaire wifi-speakers op dit moment zijn: 

MOTIV HOME: een van de nieuwe en verbeterde wifi-speakers is de MOTIV HOME. Deze speaker is zowel met AirPlay 2 als Chromecast uitgerust en biedt een naadloze connectiviteit met verschillende apparaten, waardoor het eenvoudig is om draadloos muziek te streamen vanaf je favoriete platformen. Het levert een rijk, gedetailleerd geluid en vult de kamer met een indrukwekkende audiokwaliteit, ideaal voor een thuisbioscoopervaring.

TEUFEL STEREO M 2 en STEREO L 2: de nieuwste streaming-speakers combineren superieure akoestiek met moderne wifi-streaming.  De STEREO M 2 is een topklasse actieve boekenplankspeaker met stereogeluid voor elk genre muziek, games of films. Dit 3-kanaals systeem geeft je een ruimtelijke sound  -  inclusief diepe bas en pakkend middenbereik - en een brede sweet spot. Bovendien zijn ze geschikt voor een multiroom-opstelling.  Liever vloerstaande speakers met een diepere bas? Maak kennis met de STEREO L 2.  Deze toonaangevende speakers zetten elke klank om in een ware kunstvorm en zijn geschikt voor AirPlay 2,- Chromecast- of bluetooth-streaming. Beide speakers hebben een Class-D versterker en kunnen draadloos gekoppeld worden. De streaming-speakers kun je in een multiroom setup integreren met andere speakers die Chromecast of AirPlay2 hebben. Dan spelen ze dezelfde muziek in verschillende ruimtes.  

 

Interessant: Multiroom-speakers: welke passen bij mij?

Filteren
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Producttype
 • Streaming
 • Serie
 • Kleur
 • Soort
 • Configuratie
 • Aansluitingen
 • Afspeelkanalen
 • Dynamore®
 • Video
 • Multiroom
 • Spraakondersteuning
 • Radio
 • Media
 • Meer features