Wifi-speakers

Ga naar inhoud
Home
VKF-5DJK-UWI
Gekopieerd
15
D :
09
H :
19
M :
20
S

Muziekgenot door het hele huis

Wifi-speaker

Smart speakers Kleine wifi-speakers Grote wifi-speakers AirPlay 2 multiroom Raumfeld multiroom Wat zijn wifi-speakers?
20 Producten
20 Producten
20 van 20 worden getoond
 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën
 

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

Geluid in een smart home: muziekgenot door het hele huis

Multiroom luidsprekers moeten niet alleen in staat zijn tot stabiele streaming en synchrone weergave van je favoriete muziek, maar vooral overtuigen met een goed geluid. Met Teufel Streaming kun je jouw multiroom luidsprekers gemakkelijk bedienen via een slimme app control. Op deze manier kunt je in jouw smart home van kamer tot kamer een smart multiroom audiosysteem opzetten dat precies bij je past. Bedien de luidsprekers met de handige app-navigatie: slim en eenvoudig te gebruiken.

Hoe werkt een multiroom in jouw smart Home?

Smart luidsprekers zoals wifi luidsprekers - ook wel smart speakers of multiroom systeem genoemd - zijn actieve luidsprekers in een categorie en zijn in jouw smart home met elkaar en met het internet verbonden. Je kunt elke afzonderlijke smart luidspreker van deTeufel multiroom system die wifi ondersteunt in jouw netwerk integreren, via een app bedienen, met andere multiroom luidsprekers groeperen en zo muziek en andere audio-inhoud in elke kamer synchroon of afwisselend afspelen. De muziek wordt ofwel gestreamd naar de smart speaker vanaf het internet via de modem/router of overgebracht van lokale opslag apparaten zoals NAS of via USB-stick. De smartphone of tablet fungeert als multifunctionele afstandsbediening en biedt dus optimaal gemak tijdens het streamen. Luidsprekers die door de vakpers zijn bekroond, ondersteunen geïntegreerde voice control en kunnen worden gecombineerd met Amazon Alexa, Google Home system of Amazon Music. Met Spotify Connect kun je ook multiroom luidsprekers bedienen via de Spotify-app. Natuurlijk hebben al onze smart speakers producten ook bluetooth.

Smart via de Teufel app – de controle van jouw smart home

Met de Teufel-Raumfeld app worden apparaten zoals je smartphone of tablet een afstandsbediening voor smart luidsprekers in het hele huis. Je kunt compacte speakers in de kinderkamer bedienen, home cinema-systeem in de woonkamer, de radio in de keuken, de bluetoothspeaker in de badkamer of het hifi-systeem in de muziekkamer. Organiseer, beheer en navigeer comfortabel door je digitale muziekcollectie. De functies gaan veel verder dan het in- en uitschakelen van de luidsprekers. In feite kun je het geluid van afzonderlijke luidsprekers aanpassen met de equalizer, kanalen toewijzen aan stereosystemen of het volume regelen. Verbind geselecteerde streamingdiensten met je slimme luidspreker en speel de nieuwste afspeellijsten af. De Teufel Raumfeld app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

De Teufel Raumfeld app is niet alleen het control apparaat, maar ook de interface tussen je smart home systeem en digitale audiobronnen. Je kunt er lokaal opgeslagen muziek mee afspelen op de slimme speakers, maar ook nummers van een hele reeks populaire streamingdiensten zoals Spotify, Napster, SoundCloud of TIDAL. Spotify Connect dient overigens als extra interface. Bepaalde Multiroom luidsprekers zijn ook uitgerust met Chromecast en kunnen via het Google Home system worden geïntegreerd met compatibele apparaten. Met meer dan 100 apps kun je muziek rechtstreeks naar de luidsprekers streamen. Met onze smart home producten zorgen wij voor een goed geluid in jouw huis.

Soundbar, mini -of, vloerstaande speaker – Genoeg keuze bij onze smart home speakers

Dankzij het grote aanbod van wifi speakers, kan je het perfecte smart home streaming systeem samenstellen. Voor elke ruimte, groot of klein, hebben we een passend systeem. De smart home producten van Teufel kun je altijd in je woonruimte integreren:

Een slimme upgrade voor je huidige luidsprekers: de Teufel STREAMER

Je bezit een geluidinstallatie die niet compatibel is met wifi? Geen probleem. Met de Teufel STREAMER integreer je de oude installatie eenvoudig in jouw smart home systeem. De STREAMER is een netwerkspeler die je via cinch of digital optische kabel met een AV-receiver, versterker of soundbar verbindt. Éénmaal aangesloten, maakt je oude installatie deel uit van je smart home set up. Dankzij de high-end D/A converter die verwerkt is in de streamer, krijg je de beste hifi sound over je luidsprekers te horen.

Meer opties in jouw smart home dankzij bluetooth

De nieuwste multiroom luidsprekers van Teufel ondersteunen ook bluetooth als streamingstandaard in jouw smart home. Oudere modellen kun je met een bluetooth adapter uitbreiden via de analoge ingang

Gerelateerde onderwerpen:

Filtern
Herstellen Sluiten
 • Prijs
 • Streaming
 • Multiroom
 • Spraakondersteuning
 • Media
 • Radio
 • Kleur
 • Configuration
 • Dynamore®
 • Aansluitingen
 • Meer features
 • Serie
 • Afspeelkanalen
 • Soort