Vloerstaanders

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Standlautsprecher

Tower power voor muziek & films

Vloerstaanders / zuilspeakers

Productlijst filter

Filter Herstellen

32 Resultaten

Alle Vloerstaanders producten: 32 Resultaten
Sluiten
  • € 399,00 € 4.000,00

Productlijst

Alle Vloerstaanders producten: 32 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Vloerstaande speakers voor een allround stereo geluid in de woonkamer

Wie van een krachtig en vol geluid houdt, heeft veel plezier van goede vloerstaande luidsprekers voor muziek en film. Voor stereo geluid is het belangrijk dat de twee speakers gezamenlijk een homogeen geluid produceren. De vloerstaande speakers zijn hiervoor het meest geschikt. Als de twee luidsprekers goed met elkaar zijn afgesteld, wordt er een realistisch klankbeeld gevormd met een helder geluid voor een fantastisch akoestische ervaring. Teufel biedt een ruim aanbod aan draadloze luidsprekers of speakers die je direct aan je stereo installatie sluit.

Vloerstaande stereo speakers – voor welke geluidsweergave geschikt?

Of je nu een spannende film op televisie kijkt of een klassiek concert op cd beluistert; elke audio weergave wordt door deze vloerstaande stereo boxen perfect ondersteund. Alle audio apparatuur, zoals; Blu-ray speler, dvd-speler, MP3-speler en elk ander muziekinstallatie past perfect op stereo luidsprekers van Teufel.

Voordelige vloerstaande stereo luidsprekers van Teufel 

Teufel heeft een breed assortiment aan stereo luidsprekers. De T-Serie, de Ultima-lijn of de Theater Hybrid zijn de toppers van de vloerstaande speakers van Teufel. Deze luidsprekers kietelen en prikkelen de gehoorzintuigen bij muziek, films en games. Je kunt op de website van Teufel de, voordelig geprijsde, vloerstaande luidsprekers vergelijken.

Naast vloerstaanders biedt Teufel ook andere stereo speakers:


Na bestelling heb je acht weken de tijd om de vloerstaande speakers te testen. Een ander indrukwekkend voordeel is de 12 jarige garantie op alle luidsprekers en de 2 jaar garantie op andere elektronica. Maar het belangrijkste voordeel dat je bij Teufel hebt is de directe verkoop. Je kunt op onze website kiezen welke stereo luidsprekers het beste bij jou passen en misschien heb je nog meer geluk en vind je een actiecode die recht geeft op een leuke korting!​​

Klassieke luidsprekers met aantrekkelijk design

Een luidspreker moet tegenwoordig niet meer allen goed klinken, maar er ook goed uitzien. En waarom ook niet? De luidsprekers staan imeestal in de woonkamer - het middelpunt van je huis, daar waar alles zich afspeelt. Daarom is het voor ons van belang om speakers te ontwikkelen die niet alleen technisch perfect zijn, maar ook een mooi jasje hebben, passend bij de functie van de luidsprekers. Neem je de speaker mee op stap, dan heeft hij natuurlijk een andere look, dan de luidspreker die erop gericht is klassieke muziek in zijn meest originele vorm weer te geven. Maar, ongeacht welk luidspreker design je ook kiest, de sound is verduveld goed. Zeker weten!​

Zuilspeakers voor jouw thuisbioscoop

Onze eerste klasse zuilspeakers in het home cinema bereik van Teufel . Beleef high end audio met een kristal helder geluid.

Zuilspeakers voor een breder klankspectrum

In tegenstelling tot boekenkast speakers hebben zuilpeakers meer plaats nodig. Echter bieden ze wel een vollere klank. Dankzij hun grote design kan je meerdere membranen gebruiken die de verschillende frequenties uitsturen. Niet enkel losse onderdelen, maar ook de verwerking van alle materialen speelt bij onze home cinema speakers een grote rol. 

Zijn zuilspeakers geschikt voor muziek en film?

Zuilspeaker klinken niet alleen goed, ze vallen ook op in de ruimte. Mooie klank mag ook gezien worden, toch? Voor ruimtes van tot 50 m² raden wij de LT serie aan. In elk van de indentiek uitgeruste luidsprekers, worden twee 130 mm woofer, een 80 mm midrange en een 25 mm stoffen tweeter gebruikt. Alle sets bieden fantastisch klinkende zuilspeakers op het hoogste niveau.

Micro- /mini speakers van Teufel: compact zonder compromis

Teufel biedt krachtige micro- /mini speakers voor iedereen . De kunst van de discrete thuisbioscoop: creeër een indrukwekkend geluidsbeeld zonder dat de kamer vol staat met luidsprekers. Nauwelijks zichtbare en bijna verborgen luidsprekersystemen, die toch een boeiend geluidsbeeld bieden, vormen de gulden middenweg tussen comfortabel wonen en pure home cinema.

Kleine luidsprekers, groot geluid

Een boeiende home cinema ervaring in mini formaat tegen een uiterst redelijke prijs vind je bij de luidsprekers van de Consono serie. Een 5.1 set in zwarte hoogglans met vier identieke twee-kanaals micro speakers voor en achter. De center luidspreker met twee midrange drivers zorgt voor een heldere stemweergave. Een aangrijpend klankbeeld met sterke bas, consistente mid-range en heldere hoge tonen maken van elke film een onvergetelijke belevenis.

De luidsprekers van de Cubycon serie zijn high-end mini- /micro luidsprekers. Eigenlijk een paradox: high end audio voor zo’n compact formaat? Het is niet mogelijk. Toch wel, als je Teufel op de speakers ziet staan. Meer high class geluid per cm² is absoluut onmogelijk. Klein maar uiterst stijlvol. Een krachtige subwoofer neemt de hoge prestaties van de lage tonen over. High resolution sound - of het nu gaat om home cinema, muziek of games - zeer gedetailleerd in het hoge en middenbereik, uiterst krachtig in het basbereik. Nauwelijks zichtbaar maar akoestisch opvallend - High end en high definition zijn nog nooit zo discreet verpakt.

De Cubycon is ook verkrijgbaar als draadloze mini luidsprekerset. In dit geval worden de achterste luidsprekers via de bijgeleverde RearStation aan de hand van wifi van signalen voorzien. Meterslange luidsprekerkabels behoren tot het verleden!

Gerelateerde onderwerpen

Gerelateerde onderwerpen: