Compacte systemen

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Ready to rumble

Compacte systemen

Productlijst filter

Filter Herstellen

11 Resultaten

Alle Compacte systemen producten: 11 Resultaten
Sluiten
 • € 119,00 € 950,00

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Koophulp & tips

Populair en begeerd: compacte systemen van Teufel

Of het nu gaat om apparatuur voor het huisje, kantoor, hobbykamer of als tweede systeem voor de kinderkamer, slaapkamer of keuken. Compacte systemen zijn zeer populair omdat ze direct speelklaar zijn en het voordeel hebben van een compacte behuizing. Maar slechts enkele mini-stereosystemen overtuigen ook op het gebied van geluid. Teufel daarentegen heeft al meerdere malen bewezen dat een mini compact systeem ook goed kan klinken.

Compacte systemen- de voordelen

Bij kant-en-klare compacte systemen worden de afzonderlijke componenten, zoals versterkers en kasten, technisch op elkaar afgestemd. Dankzij hun compacte afmetingen kunnen de mini-stereosystemen snel in de woonomgeving worden geïntegreerd of, indien nodig, worden verplaatst of getransporteerd. In het grote assortiment van Teufel vindt u voor elk doel een geschikte compacte set met een sterk geluid.

Het doel moet doorslaggevend zijn bij de aankoop van een compacte stereo-installatie

Bij de keuze van het mini-hifi-systeem dat voor u geschikt is, is het doel van het gebruik doorslaggevend. Bedenk waar je vooral naar wilt luisteren en waar en hoe het systeem geplaatst moet worden. In de keuken kunt u gebruik maken van Teufel Radio 3sixty met FM en DAB+ of Teufel MusicStation, die ook het recept van YouTube video via Bluetooth kan afspelen. Op kantoor moet het systeem niet alleen radio kunnen afspelen, maar ook vanaf CD of USB-stick voor bedrijfsfeesten of na werkevenementen.

In kinderkamers, tuinhuisjes of hobbyruimtes zijn robuustheid en gebruiksgemak zeker belangrijk. Criteria waaraan de mini compact unit Kombo 22 of zijn iets grotere broer, Kombo 42, voldoet. Ook de mogelijke wandmontage van enkele compacte units is zeker een voordeel als er weinig ruimte beschikbaar is.

Multiroom en muziekstreaming

Voor wie graag overal in huis of appartement naar muziek luistert, zijn compacte systemen met WLAN uit de serie Teufel Streaming interessant, omdat ze de mogelijkheid bieden om te netwerken. Zoals de Teufel One S.

Compacte systemen die zijn getest

In tests door de vakpers worden de mini-hifi-systemen van Teufel regelmatig positief beoordeeld op een groot aantal criteria zoals geluid, bediening, radio, veelzijdigheid, versterkervermogen en stroomverbruik. Intussen combineren compacte hifi-systemen niet alleen een geweldig geluid met een moderne optiek, maar ook veel functies. Het belangrijkste zijn de draadloze verbindingsmogelijkheden zoals bluetooth. Andere populaire functies zijn het afspelen van CD's of het beluisteren van radio's via DAB+. Kenmerken die Teufel op natuurlijke wijze heeft geïntegreerd in tal van producten.

Boekenplankluidsprekers: akoestisch en plaatsbesparend

Topkwaliteit in een kleine kast, zo zou je de boekenplankluidsprekers van Teufel kort en bondig kunnen omschrijven. Door hun kleine afmetingen passen beide stereoboekenplankluidsprekers op een plank, aan de muur of op een luidsprekerstandaard. Ze zijn bij uitstek geschikt voor elke vorm van geluidsreproductie, of het nu gaat om muziek, films of PC-games. Ondanks hun kleine formaat klinken de boekenplankluidsprekers indrukwekkend krachtig dankzij hun zorgvuldig op elkaar afgestemde tweewegsconstructie. Dit wordt gewaarborgd door de midrange/bass drivers en de tweeters, die in de kast zijn ingebouwd. Het uitgebreide Teufel-assortiment omvat de volgende modellen boekenplankluidsprekers:

 • Theater 500S
 • Definion 3S
 • Ultima 20
 • Teufel Stereo M

Boekenplankluidspreker met discreet ontwerp

Alle Teufel boekenplankluidsprekers zijn zuivere stereoluidsprekers die op een versterker of AV-receiver moeten worden aangesloten (uitzondering: Teufel Stereo M). Door hun discrete vormgeving passen de luidsprekers altijd bij jouw bestaande hifi-apparatuur. Sommige van de boekenplankluidsprekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, die kunnen worden geselecteerd. Dit maakt het eenvoudiger om de boekenplankluidsprekers te integreren in jouw bestaande ontwerpbeeld.  Met de Teufel Stereo M heb je ook twee universele speakersets tot jouw beschikking, die zowel bluetooth als wifi aan boord hebben, wat ideaal is voor streaming. De Teufel Stereo M zijn perfect voor plaatsing in huis en tuin. Met dit paar kun je niet alleen genieten van muziek in de keuken en de badkamer, maar ook een geweldige sfeer creëren op een tuinfeestje. Dus als je de voorkeur geeft aan robuuste streaming luidsprekers, overweeg dan deze luidsprekers.

Meer informatie over deze site:

Darauf solltest du bei Regallautsprechern achten

In veel gevallen zijn boekenplankluidsprekers precies de juiste keuze. Als de ruimte bijvoorbeeld relatief klein is, moeten de luidsprekers zich "mengen" met de rest van de inrichting of zijn vloerstaanders toch al uitgesloten vanwege een gezinsuitbreiding. Maar waar moet je op letten als je zulke compacte boekenplankluidsprekers koopt?

Koopadvies: belangrijke kenmerken van een boekenplankluidspreker

Denk na over wat je met de luidsprekers wilt doen voordat je een beslissing neemt over een boekenplankluidspreker:

 • Wil je individuele luidsprekers die je kunt aansluiten op bestaande CD-spelers of aparte versterkers?
 • Moet het een klein hifi-systeem zijn voor het beluisteren van de radio en het afspelen van cd's?
 • Wil je een luidsprekersysteem samenstellen en heb je speciale wifi-luidsprekers nodig?
 • Of gebruikt je vooral jouw smartphone en streamingdiensten als afspeelapparaat en heb je daarom een goede bluetooth-luidspreker nodig voor in de kast?

Als je het niet zeker weet, zoek dan naar een systeem dat voor vele doeleinden is ontworpen - zoals onze Teufel Stereo M, die ook een goede basprestatie heeft.

Natuurlijk zal de bas van een boekenplankluidspreker je niet in je stoel duwen zoals bij een volwaardig thuisbioscoopsysteem. Maar als de ruimte beperkt is, kun je genieten van films met een krachtig geluid, zelfs zonder een 5.1-systeem met grote vloerstaande luidsprekers, zoals de Definion 3S, die high-end technologie in een klein chassis biedt.

Positioneringstips voor boekenplankluidsprekers

Je kunt een compacte boekenplankluidspreker op een veel flexibelere manier plaatsen dan een grote vloerstaande luidspreker. Afhankelijk van waar je het voor gebruikt en hoe je het wilt gebruiken, kunt je het in een vaste positie plaatsen - bijvoorbeeld tegenover jouw zitbank. Of plaatsen waar je het nodig hebt: in de keuken om naar recepten te luisteren, op het balkon om naar jouw favoriete afspeellijst te luisteren.

Enkele positioneringstips om nog meer uit de kleine geluidswonderen te halen:

 • Luidsprekers genereren trillingen tijdens het gebruik en hebben een bepaald eigengewicht. Vooral als je ze op één plank legt, zorg er dan voor dat ze stevig vastzitten.
 • Let ook op de afmetingen van de luidsprekers: ze moeten niet alleen in een kast passen, maar ook enige ruimte hebben, vooral aan de achterkant, zodat de lage frequenties zich kunnen ontwikkelen.
 • Bij een tweedelig luidsprekersysteem moeten de luidsprekers direct in de richting van de luisteraar afgesteld worden. Idealiter vormen de luisterpositie en de locatie van de luidsprekers in een gelijkbenige driehoek.
 • Om een ruimte met een gelijkmatige geluidsdekking te creëren, moeten de luidsprekers op hoofdhoogte en onder een lichte hoek worden geplaatst.

Actieve en passieve boekenplankluidsprekers

De handige boekenplankluidsprekers zijn ook verkrijgbaar in zowel actieve als passieve uitvoeringen. De actieve vertegenwoordigers - zoals de Teufel One M - hebben alleen een verbinding met een afspeel apparaat (bijv. via wifi of bluetooth) nodig en vullen de woonkamer met een krachtig geluid. De passieve plankluidsprekers - zoals de Theater 500S - hebben een extra versterker nodig, anders blijven ze stil.

Boekenplakspeakers met Subwoofer

Wat zou een stereo-installatie of een bluetooth-luidspreker zijn zonder goed geluid? Muziek moet goed klinken, anders is het niet leuk. Als je op zoek bent naar goede compacte transducers, vind je een enorm aanbod aan boekenplank en compacte luidsprekers. Eén ding is duidelijk: de nieuwe "entertainers" in compact formaat moet een evenwichtige mix van sterke bas, gedefinieerde middentoon en heldere hoge tonen opleveren.

Door het compacte ontwerp van boekenplankluidsprekers is het geluid natuurlijk minder volwaardig dan dat van vloerstaande luidsprekers. Dit geldt vooral voor de lage frequenties. Maar dat betekent niet dat de boekenplankluidsprekers zwak klinken. Alleen niet zo machtig als hun grote broers. Als je op zoek bent naar extra lage tonen, dan is eeen systeem met een aparte subwoofer iets voor jou. De T 8 subwoofer van de Kombo 42 BT Power Edition bijvoorbeeld geeft de boekenplankluidsprekers veel nadruk.


Ultima 20: sterke prestaties in een kleine ruimte

De Ultima 20 zijn ideaal voor diegenen die weinig ruimte hebben, maar toch luidsprekers met een volwaardig geluid willen. Met een hoogte van slechts 34 centimeter past de Ultima 20 in bijna elke kast. De twee sprekers maken veel druk en overtuigen niet alleen met hun nobele uiterlijk, maar vooral met hun innerlijke waarden:

 • Nauwkeurige basweergave dankzij 165 mm woofer/middentoner met faseplug
 • Reflexbuizen met trompetbevestiging elimineren stromingsgeluiden
 • Stabiele houten stutten voorkomen trillingen
 • Vermogen van 80 Watt


Relevante thema's:

Relevante thema's

Populair & gewaardeeerd: compacte systemen van Teufel

In een vakantiehuis of in een kantoorruimte, in een hobbykamer, eventueel voor de kinderen, in de slaapkamer of in de keuken: de compacte systemen zijn geliefd omwille van hun makkelijke bedienbaarheid en hun kleine afmetingen. Echter, niet veel compacte systemen kunnen ook overtuigen qua klank. Hierin toont Teufel het tegendeel, door ook bij de kleinere systemen een grootste klank te verwezenlijken.

Compacte systemen – voordelen

De aparte componenten van de speelklare compacte systemen, zoals de versterker en luidspreker zijn technisch perfect op elkaar afgestemd. Dankzij hun compacte afmetingen, zijn ze prima integreerbaar in iedere leefruimte en makkelijk te verplaatsen wanneer nodig. Teufel biedt een ruim assortiment van compacte systemen: voor ieder wat wils!

Kies het systeem dat het beste bij jou past

Bij het kiezen van een syteem dat bij jou past, is het belangrijk na te gaan hoe je de stereoset wil gaan gebruiken. Naar wat luister je voornamelijk? Waar wil je de sound kunnen beluisteren? Waar kun je de stereo set plaatsen? Voor in de keuken, heeft Teufel de Radio 3Sixty met FM en DAB+ radio of de Teufel MusicStation waarop je ook je favoriete kookprogramma vanop Youtube, via bluetooth kan beluisteren. Voor een afterwork feestje in een kantoorruimte wil je net iets meer dan alleen radio. Een set up die ook cd´s en USB´s kan afspelen bijvoorbeeld!

In de kinderkamer, het vakantiehuis of de hobbykamer, zijn stevigheid en de gemakkelijke bedienbaarheid belangrijk. Hierbij zijn de Kombo 11 en zijn grote broer, de ULTIMA 20 KOMBO, de ware uitblinkers. Bij gebrek aan ruimte, bieden de optionele wandbeugels de perfecte oplossing.

Multiroom en muziek streamen

Muziek beluisteren overal in je woning? Het kan, dankzij de Teufel Multiroom luidspeakers. Verbindt de Wifi speakers met je thuisnetwerk en stream jouw muziek in iedere kamer van het huis. Zoals met de Teufel One S!

Evaluatie van de systemen

Bij verschillende tests van de vakpers, worden de Teufel mini hifi-systemen vaak positief geëvalueerd op verschillende criteria zoals geluid, bedienbaarheid, radio, veelzijdigheid, versterkersvermogen en verbruik. Tegenwoordig combineren compacte hifi-systemen niet enkel een helder geluid met een mooie look. Ze leggen ook de focus op verschillende functies. De mogelijkheid tot draadloze verbinding, zoals bluetooth bijvoorbeeld, is belangrijk. Andere geliefde features zijn het afspelen van een cd en radio luisteren via DAB+. Features die in meerdere producten van Teufel geïntegreerd zijn.

Compacte speakers – akoestisch hoogstandje en plaatsbesparend

Hoogwaardige compacte boekenplank luidsprekers horen thuis in het huishouden van elke muziekliefhebber. Je kunt de compacte speakers van Teufel zelf uitproberen. Laat je overhalen door de vele technische nuances en verfijningen in onze luidsprekers. Je haalt immers uit deze speakers alles wat je nodig hebt voor onbeperkt luisterplezier. Door de weergave van lage frequentie signalen door de ingebouwde woofers is het geluid zelfs in een partykelder optimaal: uitvoerig getest in Berlijn!

 • Theater 500S
 • Definion 3S
 • Ultima 20
 • Teufel Stereo M

Boekenplank luidsprekers passen overal

Afhankelijk van je wensen, kun je de compacte luidsprekers in de kinder/muziek-kamer, slaapkamer of zelfs in de badkamer installeren. Als je luidsprekers van Teufel koopt, ben je in ieder geval zeker van je zaak. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen. Je hoeft je, ondanks de geringe grootte van deze boekenkast speakers, geen zorgen te maken over de sensationele klanken. Het geluid is een puur genot.

 

De aanschaf van compacte speakers

Bij aanschaf van compacte boekenplank speakers moet je kijken welke elementen belangrijk zijn. Ook moet je vooraf overwegen of je de speakers aansluit met de televisie. Naast hifi installatie en tv kunnen de hifi boxen ook zeer goed worden gecombineerd met game consoles. Gaming wordt immers met het juiste geluid en met de juiste installatie nog spannender.

Tips bij het aankopen van compacte systemen

Waarvoor heb je de speakers nodig?

 • Wil je individuele luidsprekers hebben die je kan aansluiten op een losse cd-spelers of aparte versterkers?
 • Moet het eerder een klein hifi-systeem zijn voor het luisteren naar de radio en het afspelen van cd's?
 • Wil je een multiroom set up samenstellen en heb je speciale wifi luidsprekers nodig?
 • Of gebruik je vooral jouw smartphone en de streamingdiensten als speler en heb je daarom een goede bluetooth luidspreker nodig?

Als je het niet zeker weet, zoek dan een systeem, dat voor vele doeleinden is ontworpen - zoals onze Teufel Stereo M, en ook een goede basweergave heeft.

De bas van compacte luidsprekers, zal je niet wegblazen zoals bij een home cinema set. Echter, wanneer je ruimte beperkt is, kan je ook genieten van films met een sterk geluid zonder een 5.1-systeem met grote staande luidsprekers. Bijvoorbeeld met de Definition 3S, die high-end technologie in een klein chassis biedt.

Positioneringstips voor compacte speakers

Compacte luidsprekers zijn veel flexibeler dan grote vloerstaande luidsprekers. Je kan ze een vaste plaats geven, bijvoorbeeld naast de televisie. Of je kan ze plaatsen waar je ze op dat moment nodig hebt: in de keuken om naar recepten te luisteren of op het balkon om van je favoriete afspeellijst te kunnen genieten.

Extra positioneringstips voor nog beter geluid

 • Speakers produceren trillingen tijdens het afspelen van muziek. Zorg er dus voor dat je ze stabiel bevestigt, zij het in of op een kast, aan wanbeugels of op een statief.
 • Let ook op de afmetingen van de speaker. Een speaker moet niet perfect passen in een kast. Belangrijk is dat je vooral achterin genoeg vrije ruimte laat. Op die manier kunnen de lage frequenties zich beter ontplooien in de ruimte.
 • Bij een stereo set up dienen de speakers op oorhoogte opgesteld te worden. De luisterpositie en de plaatsing van de luidsprekers vormen idealiter een gelijkbenige driehoek.


Actieve en passieve luidsprekers

De handige compacte speakes zijn ook verkrijgbaar in zowel actieve als in passieve uitvoering. De actieve - zoals onze Teufel One M - hebben alleen een verbinding met een hulpapparaat (bijv. via wifi of bluetooth) nodig en vullen jouw woonkamer met een krachtig geluid. De passieve compacte speakers - zoals onze Theater 500S - hebben een extra versterker nodig.

Compacte luidsprekers met subwoofer

Wat zou een  stereoinstallatie of een bluetooth speaker zijn zonder goeie klank? Muziek moet goed klinken! Wie op zoek is naar een goeie compacte luidsprekerset, wordt geconfronteerd met een groot aanbod. Bij Teufel is één ding zeker: onze speakers bieden een gebalanceerde mix van sterke bassen, gedefinieerde middentonen en heldere hoge tonen.

Door hun compacte opbouw is de klank in vergelijking met de vloerstaande speakers natuurlijk wel iets minder overweldigend. Dat is vooral het geval bij de lage frequenties. Dit betekent niet dat de compacte speakers zwak klinken. Ze klinken gewoon niet zo machtig als hun grotere broers. Als je echter van veel bass houdt, raden we je aan systemen met een losse subwoofer aan te schaffen. De T 8 subwoofer kan je bijvoorbeeld perfect bij de ULTIMA 20 Kombo toevoegen voor nog meer diepe bass.

Ultima 20: sterke prestaties voor kleine ruimtes

De ULTIMA 20 Mk3 boekenplankspeakers zijn ideal voor iedereen die beperkte ruimte heeft, maar toch wil kunnen genieten van luidsprekers met een vol geluid. Met een hoogte van slechts 34 centimeter passen de ULTIMA 20 bijna in iedere kast. Hun stijlvolle design maakt indruk, maar vooral de eigenschappen binnenin de speaker overtuigen:

 • Precieze bass weergave dankzij de 165 mm midrange driver met fase plug
 • Reflexbuizen met trompetbevestiging elimineren stromingsgeluiden
 • Stabiele houten behuizing voorkomt trillingen
 • Vermogen tot 80 Watt

Gerelateerde thema‘s :