Compacte systemen

Ga naar inhoud
Home
Alle Stereo producten

Ready to rumble

Compacte systemen

Kompaktanlage
14 Producten
14 Producten
14 van 14 worden getoond

Populair & gewaardeeerd: compacte systemen van Teufel

In een vakantiehuis of in een kantoorruimte, in een hobbykamer, eventueel voor de kinderen, in de slaapkamer of in de keuken: de compacte systemen zijn geliefd omwille van hun makkelijke bedienbaarheid en hun kleine afmetingen. Echter, niet veel compacte systemen kunnen ook overtuigen qua klank. Hierin toont Teufel het tegendeel, door ook bij de kleinere systemen een grootste klank te verwezenlijken.

Compacte systemen – voordelen

De aparte componenten van de speelklare compacte systemen, zoals de versterker en luidspreker zijn technisch perfect op elkaar afgestemd. Dankzij hun compacte afmetingen, zijn ze prima integreerbaar in iedere leefruimte en makkelijk te verplaatsen wanneer nodig. Teufel biedt een ruim assortiment van compacte systemen: voor ieder wat wils!

Kies het systeem dat het beste bij jou past

Bij het kiezen van een syteem dat bij jou past, is het belangrijk na te gaan hoe je de stereoset wil gaan gebruiken. Naar wat luister je voornamelijk? Waar wil je de sound kunnen beluisteren? Waar kun je de stereo set plaatsen? Voor in de keuken, heeft Teufel de Radio 3Sixty met FM en DAB+ radio of de Teufel MusicStation waarop je ook je favoriete kookprogramma vanop Youtube, via bluetooth kan beluisteren. Voor een afterwork feestje in een kantoorruimte wil je net iets meer dan alleen radio. Een set up die ook cd´s en USB´s kan afspelen bijvoorbeeld!

In de kinderkamer, het vakantiehuis of de hobbykamer, zijn stevigheid en de gemakkelijke bedienbaarheid belangrijk. Hierbij zijn de Kombo 11 en zijn grote broer, de ULTIMA 20 KOMBO, de ware uitblinkers. Bij gebrek aan ruimte, bieden de optionele wandbeugels de perfecte oplossing.

Multiroom en muziek streamen

Muziek beluisteren overal in je woning? Het kan, dankzij de Teufel Multiroom luidspeakers. Verbindt de Wifi speakers met je thuisnetwerk en stream jouw muziek in iedere kamer van het huis. Zoals met de Teufel One S!

Evaluatie van de systemen

Bij verschillende tests van de vakpers, worden de Teufel mini hifi-systemen vaak positief geëvalueerd op verschillende criteria zoals geluid, bedienbaarheid, radio, veelzijdigheid, versterkersvermogen en verbruik. Tegenwoordig combineren compacte hifi-systemen niet enkel een helder geluid met een mooie look. Ze leggen ook de focus op verschillende functies. De mogelijkheid tot draadloze verbinding, zoals bluetooth bijvoorbeeld, is belangrijk. Andere geliefde features zijn het afspelen van een cd en radio luisteren via DAB+. Features die in meerdere producten van Teufel geïntegreerd zijn.

Compacte speakers – akoestisch hoogstandje en plaatsbesparend

Hoogwaardige compacte boekenplank luidsprekers horen thuis in het huishouden van elke muziekliefhebber. Je kunt de compacte speakers van Teufel zelf uitproberen. Laat je overhalen door de vele technische nuances en verfijningen in onze luidsprekers. Je haalt immers uit deze speakers alles wat je nodig hebt voor onbeperkt luisterplezier. Door de weergave van lage frequentie signalen door de ingebouwde woofers is het geluid zelfs in een partykelder optimaal: uitvoerig getest in Berlijn!

 • Theater 500S
 • Definion 3S
 • Ultima 20
 • Teufel Stereo M

Boekenplank luidsprekers passen overal

Afhankelijk van je wensen, kun je de compacte luidsprekers in de kinder/muziek-kamer, slaapkamer of zelfs in de badkamer installeren. Als je luidsprekers van Teufel koopt, ben je in ieder geval zeker van je zaak. Alle producten bestaan uit hoogwaardige materialen. Je hoeft je, ondanks de geringe grootte van deze boekenkast speakers, geen zorgen te maken over de sensationele klanken. Het geluid is een puur genot.

 

De aanschaf van compacte speakers

Bij aanschaf van compacte boekenplank speakers moet je kijken welke elementen belangrijk zijn. Ook moet je vooraf overwegen of je de speakers aansluit met de televisie. Naast hifi installatie en tv kunnen de hifi boxen ook zeer goed worden gecombineerd met game consoles. Gaming wordt immers met het juiste geluid en met de juiste installatie nog spannender.

Tips bij het aankopen van compacte systemen

Waarvoor heb je de speakers nodig?

 • Wil je individuele luidsprekers hebben die je kan aansluiten op een losse cd-spelers of aparte versterkers?
 • Moet het eerder een klein hifi-systeem zijn voor het luisteren naar de radio en het afspelen van cd's?
 • Wil je een multiroom set up samenstellen en heb je speciale wifi luidsprekers nodig?
 • Of gebruik je vooral jouw smartphone en de streamingdiensten als speler en heb je daarom een goede bluetooth luidspreker nodig?

Als je het niet zeker weet, zoek dan een systeem, dat voor vele doeleinden is ontworpen - zoals onze Teufel Stereo M, en ook een goede basweergave heeft.

De bas van compacte luidsprekers, zal je niet wegblazen zoals bij een home cinema set. Echter, wanneer je ruimte beperkt is, kan je ook genieten van films met een sterk geluid zonder een 5.1-systeem met grote staande luidsprekers. Bijvoorbeeld met de Definition 3S, die high-end technologie in een klein chassis biedt.

Positioneringstips voor compacte speakers

Compacte luidsprekers zijn veel flexibeler dan grote vloerstaande luidsprekers. Je kan ze een vaste plaats geven, bijvoorbeeld naast de televisie. Of je kan ze plaatsen waar je ze op dat moment nodig hebt: in de keuken om naar recepten te luisteren of op het balkon om van je favoriete afspeellijst te kunnen genieten.

Extra positioneringstips voor nog beter geluid

 • Speakers produceren trillingen tijdens het afspelen van muziek. Zorg er dus voor dat je ze stabiel bevestigt, zij het in of op een kast, aan wanbeugels of op een statief.
 • Let ook op de afmetingen van de speaker. Een speaker moet niet perfect passen in een kast. Belangrijk is dat je vooral achterin genoeg vrije ruimte laat. Op die manier kunnen de lage frequenties zich beter ontplooien in de ruimte.
 • Bij een stereo set up dienen de speakers op oorhoogte opgesteld te worden. De luisterpositie en de plaatsing van de luidsprekers vormen idealiter een gelijkbenige driehoek.


Actieve en passieve luidsprekers

De handige compacte speakes zijn ook verkrijgbaar in zowel actieve als in passieve uitvoering. De actieve - zoals onze Teufel One M - hebben alleen een verbinding met een hulpapparaat (bijv. via wifi of bluetooth) nodig en vullen jouw woonkamer met een krachtig geluid. De passieve compacte speakers - zoals onze Theater 500S - hebben een extra versterker nodig.

Compacte luidsprekers met subwoofer

Wat zou een  stereoinstallatie of een bluetooth speaker zijn zonder goeie klank? Muziek moet goed klinken! Wie op zoek is naar een goeie compacte luidsprekerset, wordt geconfronteerd met een groot aanbod. Bij Teufel is één ding zeker: onze speakers bieden een gebalanceerde mix van sterke bassen, gedefinieerde middentonen en heldere hoge tonen.

Door hun compacte opbouw is de klank in vergelijking met de vloerstaande speakers natuurlijk wel iets minder overweldigend. Dat is vooral het geval bij de lage frequenties. Dit betekent niet dat de compacte speakers zwak klinken. Ze klinken gewoon niet zo machtig als hun grotere broers. Als je echter van veel bass houdt, raden we je aan systemen met een losse subwoofer aan te schaffen. De T 8 subwoofer kan je bijvoorbeeld perfect bij de ULTIMA 20 Kombo toevoegen voor nog meer diepe bass.

Ultima 20: sterke prestaties voor kleine ruimtes

De ULTIMA 20 Mk3 boekenplankspeakers zijn ideal voor iedereen die beperkte ruimte heeft, maar toch wil kunnen genieten van luidsprekers met een vol geluid. Met een hoogte van slechts 34 centimeter passen de ULTIMA 20 bijna in iedere kast. Hun stijlvolle design maakt indruk, maar vooral de eigenschappen binnenin de speaker overtuigen:

 • Precieze bass weergave dankzij de 165 mm midrange driver met fase plug
 • Reflexbuizen met trompetbevestiging elimineren stromingsgeluiden
 • Stabiele houten behuizing voorkomt trillingen
 • Vermogen tot 80 Watt

Gerelateerde thema‘s :

Filtern
Herstellen Sluiten