21-home-cinema-systemen

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Optimale sound voor thuis

2.1 home cinema
systemen

Productlijst filter

Filter Herstellen

7 Resultaten

Alle 21-home-cinema-systemen producten: 7 Resultaten
Sluiten
  • € 349,00 € 1.200,00

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

2.1 home cinema setup tips

Zoek je kleine, onopvallende speakers, dan heb je de keuze uit satellietspeakers .Deze passen zowel in je computerhoek, maar ook bij je tv. Een andere optie voor een goede sound, die niet veel plaats in beslag neemt, is een soundbar. Met een soundbar heb je als het ware de rechter- en linkerluidspreker in één behuizing, de soundbar plaats je onder je smarttv of hang je direct aan de muur. Je hebt hiervoor geen extra wandbeugel nodig! De subwoofer plaats je naast het dressoir. Zo heb je de voordelen van een home cinema set met een minimum aantal luidsprekercomponenten. Kies je voor een sounddeck, dan is de subwoofer ingebouwd. Een uitbreidingsset is een 3.1 systeem, hiervoor is een AV-receiver vereist. Deze set bevat twee frontspeakers, een centerspeaker en een actieve subwoofer.

Conclusie : met een 2.1 home cinema set maak je van een gezellige televisieavond een home cinema ervaring. Met de passende accessoires van Teufel hang je de speakers makkelijk en snel aan de muur. (per wandbevestiging ) oder nutzt entsprechende Luidspreker-statieven .

2.1 home cinema koopadvies & tips

Wie liever thuis van een goede surround sound wilt genieten, die is bij ons aan het juiste adres. Onze 2.1 home cinema sets zijn complete systemen met een actieve subwoofer. Met een HDMI kabel verbind je deze eenvoudig met je smarttv op de HDMI ARC poort. Dit werkt bij films, muziek maar ook bij je computer. De subwoofer produceert lage frequenties, de andere speakers dekken het overige frequentiebereik. Een goed afgestemd overgangsbereik zorgt voor een homogeen geluid bij films, muziek en games. De speakers hebben een lineaire en gebalanceerd frequentieverloop en zijn hierdoor universeel te gebruiken.

De 2.1 soundsystemen van Teufel bestaan uit twee speakers of een soundbar plus subwoofer . Vaak zijn deze systemen met versterker als een complete set verkrijgbaar. De 2.1 setup geeft de belangrijkste kanalen (links/rechts) weer en ook de bas komt volop tot zijn recht. Door actuele technologieën - gebruikt bij steeds meer systemen - worden ook andere geluidssporen verwerkt en als virtuele surroundsound weergegeven. Dit is voor de niet al te fanatieke filmkijker meer dan voldoende.

Niet alleen je lievelingsfilms klinken met een 2.1 home cinema set helder en krachtig ook je alltime favorite games en je favoriete muziek komen hier goed tot hun recht. Van Blu-ray, dvd of vanaf Netflix – de 2.1 home cinema speakers zijn perfect voor thuis met een minimum aan luidsprekers Dankzij de optimale tuning van bassdriver, tweeter en midrange driver geniet je thuis van een top sound.

Relevante thema's