Home

Ga naar inhoud
Home

REAL PURE

Pure sound

(168)
Kleur: Zwart

REAL BLUE

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

Overear null REAL PURE

Mogen we voorstellen

Een gesloten design met een luchtige, open sound voor thuis en onderweg. De REAL PURE is de perfecte buddy voor mobiele apparatuur als smartphones en tablets.

Overear null REAL PURE

Alle specs en features op een rij

 • De opvolger van de bekroonde Teufel REAL, nu met een nog betere sound
 • Gesloten over-ear koptelefoon met HD-sound
 • Blokkeert omgevingsgeluid en muziek ontsnapt niet uit de oorschelpen
 • Grote lineaire HD-drivers, een ventilatiekamer en neodymium magneten voor een hoog en zuiver volume
 • Verbeterd frequentiebereik met een nog vettere bas en een meer gebalanceerde afstemming
 • Vederlichte koptelefoon met hoog draagcomfort. Robuust design met zachte oorkussens voor lange luistersessies
 • Geïntegreerde afstandsbediening, krachtig volume aan ieder afspeelapparaat, afneembaar textielkabel (1,30 m)
 • Plaatsbesparend mee te nemen door inklap- en draaibare oorschelpen.
Logo - alpha audio
"prima over-ear hoofdtelefoon"
alpha audio
19.07.2018
Alle recensies
(4.63 van 5 bij 168 beoordelingen)
Alle reviews

Sound matters

De nieuwe REAL bewijst: gesloten koptelefoons kunnen net zo goed klinken als open. Echter met de bijkomende voordelen van een goede geluidsdemping. Het geluid klinkt net zo helder en gedetailleerd en heeft een vette bas. De REAL is ontwikkeld in Berlijn en gaat daar verder waar zijn succesvolle voorganger is gestopt.

Geventileerde achterkamer
Uniek in deze prijsklasse. Vermindert vervorming en creëert een open, gedetailleerde klank.
Akoestische tuningplaatjes
Compenseert de frequentierespons en zorgt voor een precieze geluidsweergave.
Koper gelagerde aluminiumspoel
Uitstekende geluidskwaliteit en minimale vervorming, ook op hoog volume.
Geschikt voor brillendragers
Weinig druk, heerlijk zacht voor lange luistersessies, schuurbestendig en ademend.
Teufel Overear Kopfhörer REAL BLUE NC
Akoestische afscherming
Van stevig kunststof met een hoge duurzaamheid en de best mogelijke geluidsisolatie.
Top geluidsgeleider
High definition drivers met vederlichte membraan en neodymium magneten voor een punchy bas en een gebalanceerd midden en hoog.
Speciale stofhoezen
Laten zelfs hoge frequenties onbelemmerd doorgaan, ventileren goed en zijn antibacterieel.
Teufel Overear Kopfhörer REAL BLUE

Voor ieder genre

„We hebben de REAL zo afgestemd, dat deze bij ieder genre goed klinkt. onzuivere bassen, scherpe hoogtes of een ontbrekend midden kent de REAL niet. Alles zit precies waar het hoort.“

Robert Reinke, Productdesigner bij Teufel

Teufel Overear Kopfhörer REAL BLUE
Voor een sterke gitaarsound is een gearticuleerd midden belangrijk. De REAL heeft hier geen gaps.
Teufel Overear Kopfhörer REAL BLUE
De REAL geeft met een precies hoog en een transparant geluidsbeeld alle details van dit genre goed weer. Dankzij het lichte membraan wordt een hoge high fidelity impuls bereikt.
Teufel Overear Kopfhörer REAL BLUE
Diepe bassen maken de groove compleet. De REAL klinkt altijd strak en to the point.

Speelt alles

YouTube, Spotify, Apple Music, Amazon Music, Navigation – het kan allemaal. Dankzij een lage impedantie bereikt de REAL op alle apparaten (smartphone, tablet, pc, iPod, console etc.) een hoog volume. Een aparte kabel met inline afstandsbediening is bij de levering inbegrepen.

REAL PURE - black - mobile
Overear null REAL PURE
Overear null REAL PURE
Overear null REAL PURE 10
Overear null REAL PURE
Ontdek alle highlights

Technische details

Overear Kopfhörer REAL Pure Schwarz

REAL PURE

De opvolger van de bekroonde Teufel REAL, nu met een nog betere sound

 • Beschrijving Artikel
  Materiaal behuizing Kunststof, Metaal
  Afwerking behuizing mat gelakt
  Frequentiebereik van/tot 20 - 20000 Hz
  Impedantie 18 Ohm
  Opbouw behuizing gesloten
 • Beschrijving Artikel
  Lengte kabel 1,3 m
 • Beschrijving Artikel
  Gewicht 0,24 kg

Recensies & reviews

Logo - alpha audio
"prima over-ear hoofdtelefoon"
alpha audio
19.07.2018
Meer...
Logo - alpha audio
"(...) Dat maakt langere luistersessies geen enkel probleem. Sterker nog: het is een prettig model om langer naar te luisteren, mits u dus niet te grote oren hebt en geen last van warmte krijgt. En zo vliegen we langs A Perfect Circle, Radiohead, Massive Attack, Amelie, Steven Wilson, Fink, I Am Kloot… heerlijk. Geen klachten hier.

Wat ons vooral opvalt bij het kijken van een film is de uitstekende verstaanbaarheid en de impact in het laag. Het is heerlijk droog en strak. (...) Voor wie is deze Teufel nu? Simpel: voor de forenzer (of reizende muziekliefhebber) die voor een redelijk bedrag iets degelijks zoekt. (...) Gevalletje: geen fratsen… gewoon muziek. Daar houden we wel van."

Testbericht - hardware.info - great value September 2018
Bekroond met de Great Value Award
Hardware.info
30.09.2018
Meer...
Testbericht - hardware.info - great value September 2018
Best getest in een vergelijkende test met 5 koptelefoons (...)  Qua klank lijkt de Real Pure op een kruising tussen de Sennheiser HD 569 en de Audio Technica ATH-M50x, met de goede eigenschappen van beide in mindere mate. Net als bij de M50x heeft de frequentierespons een w-vorm, waarbij bas en hoge tonen wat meer zijn aangezet en vocalen niet verdwijnen doordat ook op dat punt een piek in de respons zit. De volle basweergave, zij het wat minder indrukwekkend dan de ATH-M50x, werkt in moderne popnummers uitstekend. Ondertussen weet de Real Pure, net als de HD 569 van Sennheiser, een mooi geluidsbeeld te produceren, (...) Zeker in vergelijking met de koptelefoon van Marshall lijken instrumenten zich minder op één punt te bevinden, waarbij de gelaagdheid ook beter is.  Conclusie (...) Om te beginnen is er de relatief betaalbare Teufel Real Pure, die naast de prijs tevens kan overtuigen met zijn lekker kleine formaat en prima geluidsweergave. We belonen deze koptelefoon met een Great Value-award. (...)
Testbericht - approved award
"een volwassen geluid bij vrijwel alle muziekgenres"
techtesters.eu
02.08.2018
Meer...
techtesters.eu Testbericht - approved award

"(...) De band bovenop is keurig afgewerkt en gemaakt van kwalitatief goed kunstleder. Het Teufel-logo is er in gestanst, wat een chique indruk geeft. Tevens is de hoofdband goed gevoerd. Aan de onderkant vinden we een 3.5mm input, wat de enige interactie is aan de hoofdtelefoon zelf. (...)

De grote hamvraag is nu: klinkt het ook een beetje? Nou, ja! Over het algemeen is het geluid aantrekkelijk en krachtig. De Real Pure is voornamelijk bedoeld om te gebruiken in combinatie met een telefoon. Gemiddeld genomen zijn die apparaten niet overdreven krachtig, maar het aansturen van deze 18 Ohm hoofdtelefoon is geen probleem.

Bij Teufel zien we vaak dat er een vleugje extra bass aanwezig is. Ook de Real Pure is hier geen uitzondering op. De hoge- en middentonen zijn bij de Real Pure goed gebalanceerd. Het basbereik gaat laag genoeg om ook de echt lage tonen te representeren. Er is sprake van een lichte overbelichting in het laag, maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Bij geen enkele muziekgenre is het storend, sterker nog: bij genres als Techno, Dance, Hardstyle,… klinkt het zelfs uitermate goed.

Naast het beluisteren van muziek worden hoofdtelefoons uiteraard ook gebruikt voor het bekijken van films. Ook hier laat de Real Pure zich van zijn beste kans zien: de stemmen zijn goed te verstaan en zoals te verwachten genoeg kracht in de lage tonen. Tevens is de Real Pure prima te gebruiken als gaming headset. De vollere bass tonen komen hier namelijk goed tot zijn recht. (...)"

een 7.5/10
Ausgezeichnet Overear REAL BLUE
"Bij Teufel weten ze hoe geluid moet klinken"
Ear-In
01/2018
Meer...
Logo - Ear-In Ausgezeichnet Overear REAL BLUE Ausgezeichnet Overear REAL BLUE Ausgezeichnet Overear REAL BLUE NC
DE RECENSIE GAAT OVER ALLE DRIE NIEUWE REAL MODELLEN„Alle nieuwe Real modelle hebben hetzelfde design, kun je opvouwen en worden geleverd met een handige, robuuste hoes (...). Ook de drivers in de gesloten behuizing zijn dezelfde.“"De Real Pure […] de basisversie, die met een kabel werkt. De volledig passieve koptelefoon hoef je niet op te laden of te koppelen. Je sluit hem gewoon met een 3,4 mm-4-polige jackkabel aan de smartphone of mobiele player aan.""De Real Blue neemt ook draadloos via bluetooth 4.0 contact met je smartphone of player op en biedt een verrassende speelduur van 30 uur." "De Real Blue NC is volledig uitgerust met bluetooth en ruisonderdrukking. Hier maakt Teufel gebruik van een innovatief  Hybrid Active Noise Cancelling systeem met aan elk oor twee microfoons (...) met kabel is noise cancelling tot 60 uur mogelijk.""Behalve een verschil in gewicht (...) hebben de Real modellen dezelfde perfecte pasvorm. De oorschelpen zijn perfect afgestemd op de contactdruk (...) Ook de hoofdband is aangenaam zacht (...) Ondanks het hoge comfort zitten alle drie de koptelefoons stevig op je hoofd. De hoogste cijfers als het om draagcomfort gaat."„Typisch Teufel is de vette bas, die nooit overdreven klinkt. Ook in het overige frequentiebereik klinken de drie koptelefoons levendig en krachtig, waardoor de muziek de ruimte krijgt. Stemmen klinken intensief, het hoog fris, maar nooit aggressief. Bij Teufel weten ze gewoon hoe geluid moet klinken.“
Lees meer op:
http://www.ear-in.de/
Logo - kopfhoerer.de
"een aantrekkelijk en krachtig geluidsbeeld"
www.kopfhoerer.de
12/2017
Meer...
Logo - kopfhoerer.de
"De gesloten over-ear koptelefoon heeft een prettig robuust design en beschikt over een instelbare en goed gevoerde hoofdband, die in combinatie met de zachte oorschelpen van kunstleer een fijne pasvorm en een prettig draagcomfort heeft." De Real Pure heeft een aantrekkelijk en krachtig geluid (...) In het basbereik klinkt hij gedefinieerd en krachtig en ook de laagste octaven zijn duidelijk hoorbaar (...). In het midden en hoog is de Real Pure rond en gebalanceerd. Gelukkig heeft hij in het hoog niet de neiging hard te klinken. Alle genres, stemmen en de dynamiek van een geluidsopname worden adequaat weergegeven." (Vertaald vanuit het Duits)
Ausgezeichnet Overear REAL PURE
"Een goede aanschaffing voor audiofiele luisteraars en veeleisende gamers."
GAME ZOOM
10.11.2017
Meer...
gamezoom.net Ausgezeichnet Overear REAL PURE
"(...) Het geluidsbeeld is zeer harmonisch. Hoge en midden frequenties worden duidelijk weergegeven. De bas is crispy, maar op geen enkel moment overdreven 'hard'. Virtuele surroundsound ( een functie van de Creative Sound Blaster AE-5 geluidskaart) is ook geen probleem voor ons testexemplaar. We konden vijandelijke bewegingen heel goed lokaliseren." "De nieuwe Real Pure van Teufel wist ons meteen te overtuigen. Voor een absoluut faire prijs van 120 euro krijg je een hoofdtelefoon met een uitstekende afwerking, een hoog draagcomfort en overtuigende geluidskwaliteit. […] De goede inline microfoon, de handige kabelafstandsbediening en de hoogwaardige transporthoes ronden het geheel perfect af. Kortom: een goede aanschaffing voor audiofiele luisteraars en veeleisende gamers." 
Testbericht - Area DVD - Preisklassen-Referenz
Area DVD
10.10.2017
Meer...
Area DVD Testbericht - Area DVD - Preisklassen-Referenz
Geen batterij opladen, geen verbindingsproblemen – gewoon de meegeleverde kabel op de koptelefoon en smartphone aansluiten, that's it. In de kabel is een afstandsbediening geïntegreerd voor pauze/play en skipen het activeren van de spraakbesturing pü Android en iOS systemen. Ook is er een microfoon voor het gebruik van de handsfree functie, met goede resultaten in de praktijktest. De REAL PURE schermt goed af tegen omgevingsgeluiden (...) Teufel geeft een impedantie van 18 ohm aan, het frequentiespectrum gaat van 20 Hz tot 20 kHz."Het nieuwe product kenmerkt zich door een onberispelijke resolutie over het gehele frequentiebereik (...) Wat de REAL PURE presteert, verdient ongetwijfeld respect. De koptelefoon heeft een gebalanceerde sound en duidelijke spraakverstaanbaarheid en creëert zo een natuurlijke, ruimtelijk geluid dat harmonieus en geluikmatig klinkt."De REAL PURE is (...) een uitstekende gesloten koptelefoon, die met een hoog draagcomfort, een goede afwerking en last but not least een gebalanceerde sound met een verbazingwekkend goede resolutie (...) de REAL PURE is een ware openbaring."

Inhoud levering

REAL PURE
 • 1 × 3,5 mm jack kabel (1,3 m) met inline remote (2020)
 • 1 × Softcase voor koptelefoon
Overear Kopfhörer REAL