Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Home

BAMSTER PRO

Summa cum louder

(429)
Kleur: Zwart

MOTIV® GO

Bekijk een soortgelijk product.

MOTIV GO - black - Set

Highlights

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER Bild

Mogen we voorstellen

Met vlag en wimpel geslaagd – de BAMSTER PRO is een luxe portable bluetooth speaker voor thuis & onderweg. Met Dynamore®, een door Teufel ontwikkelde stereo widening technologie die je van je sokken blaast.

Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER Bild

Alle specs en features op een rij

 • Compacte portable bluetooth speaker met ongekend geluid
 • Bluetooth 4.0 met aptX codec, NFC voor lossless geluidsoverdracht
 • Aluminium fullrange drivers met 2 passieve bass drivers
 • Bellen met geïntegreerde handsfree functie
 • Tiptoetsen op de speaker & lange speelduur van 10 uur
 • Bluetooth bereik van 20 meter, batterij indicator, AUX audio input
 • Boost met Dynamore® technologie voor een breder geluidsbeeld
 • Met handig laadstation
Testbericht - Tech Testers - Smart-buy Award
Score: 8/10
techtesters.eu
04.09.2018
Alle recensies
(4.67 van 5 bij 429 beoordelingen)
Alle reviews

BAMSTER Pro

Met vlag en wimpel geslaagd – de BAMSTER PRO is een luxe portable bluetooth speaker voor thuis & onderweg. Met Dynamore®, een door Teufel ontwikkelde stereo widening technologie die je van je sokken blaast.

Glam rock

Dezelfde productdesigners die verantwoordelijk zijn voor de high-end vloerstaande speakers Definion 5 hebben de kleine, maar fijne BAMSTERPROaangepakt. Een mooi staaltje hifi design.

 • De BAMSTER PRO is een stereo systeem dat onworpen is voor diversen doeleinden. Geniet van een ruimtelijk en breed geluidsbeeld.
 • De twee aluminium fullrange drivers met speciale ophanging maken een brede excursie mogelijk – voor een hoog, vervormingsvrij volume.
 • De harmonische geluidsafstraling biedt een optimale geluidsbeleving – zowel binnen als buiten.
 • Een digitale signaalprocessor van Analog Devices zorgt samen met de Dynamic Boost voor een warme en volle sound.
 • Passieve bass drivers aan de onderkant van de speaker drukken de overgangsfrequentie naar 59 Hz voor een lage en krachtige bas.
 • Een Class-D versterker zorgt voor een maximaal geluidsniveau van 100,6 dB op een afstand van 20 cm. Top!
Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER

NFC contactpunt

Volumeknop, led-ring

Microfoon met ruisonderdrukking

Aluminium membraan

Bass driver

Aluminium behuizing

Dynamore®

De BAMSTER PRO is het eerste systeem van Teufel met de inhouse ontwikkelde Dynamore® technologie. Die past de in het linker- en rechterkanaal identieke signalen zo aan dat het waargenomen stereobeeld veel breder klinkt. Dankzij de innovatieve cross-correlation filters klinkt de portable speaker zo breed als twee kleinere boekenplankspeakers.

Laadstation

Een handig laadstation om je BAMSTER PRO thuis op te laden. Zo is hij altijd speelklaar wanneer je hem met je meeneemt.

Teufel Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER

Bluetooth 4.0

Stream gemakkelijk en snel van je smartphone, tablet, pc of laptop: bluetooth 4.0 garandeert een stabiele, draadloze verbinding bij een minimaal stroomverbruik. Zelfs video-sound als van Youtube, Netflix etc. wordt lipsync weergegeven. De aptX codec zorgt afhankelijk van het bronmateriaal en -apparaat voor een lossless geluidskwaliteit. En dankzij de slimme integratie van de bluetooth-antenne in de behuizing zijn afstanden tot maar liefst 20 meter mogelijk.

BAMSTER PRO

Handsfree bellen

De BAMSTERPROheeft een geïntegreerde microfoon zodat je via de speaker kunt bellen. Handig voor een duidelijke spraakweergave van telefoontjes tijdens meetings. Gaat de telefoon, dan stopt de muziek automatisch. Je neemt het gesprek op via de speaker. De spraakweergave is heel duidelijk doordat hinderlijke echo's en buitengeluiden weggefilterd worden. De handsfree functie werkt zonder extra software op iedere smartphone.

Teufel Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER

Aluminium

De BAMSTER PRO heeft een geïntegreerde microfoon zodat je via je smartphone kunt bellen. Handig bijvoorbeeld bij meetings. Luister je naar muziek en gaat je telefoon over, dan stopt je muziek automatisch om daarna de draad weer op te pakken. De BAMSTER PRO heeft een hoge echo- en ruisonderdrukking zodat je jouw gesprekspartner altijd goed verstaat. Het handsfree bellen functioneert zonder extra software bij ieder soort telefoon – iOS, Android of Windows.

Teufel Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER

Extra features

Met de bijgeleverde 3,5-mm jackstekker koppel je de BAMSTER PRO ook zonder bluetooth aan je laptop of tablet. Het handige laadstation verzorgt de speaker met stroom, zodat hij altijd opgeladen is wanneer je hem wilt gebruiken. De LED-ring toont het volume en de accustand. Voor- of achteruit spoelen en pauze kan met de tiptoetsen op de speaker.

BAMSTER PRO
Ontdek alle highlights

Technische details

BAMSTER PRO - black - Set

BAMSTER PRO

Met zijn compacte afmetingen is de BAMSTER PRO ontworpen als volwaardige stereo-installatie voor veelzijdige bedrijfstoepassingen zoals presentaties. De edele rocker rockt uw bedrijf.

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 20,4 cm
  Hoogte 7,8 cm
  Diepte 8,2 cm
  Gewicht 0,77 kg
 • Beschrijving Artikel
  Minijack ingang 3,5mm 1
  Bluetooth Ja
  Bluetooth aptX Ja
  Handsfree functie Ja
  NFC Ja
  Aansluitingen - charging station Ja
 • Beschrijving Artikel
  Android Ja
  iOS Ja
  Microsoft Ja
 • Beschrijving Artikel
  Type batterij Lithium-ion
  Aan-/uitschakel automatiek Ja
  Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
  Algemene versterkervermogen (RMS) 20 W
  Versterker-configuratie 2.0
  Versterkerkanalen 2
 • Beschrijving Artikel
  Materiaal behuizing Aluminium
  Afwerking behuizing Gezandstraald, mat afwerking
  Fullrange speaker (aantal per speaker) 2
  Fullrange speaker (diameter) 50 mm
  Woofer (aantal per speaker) 2
  Woofer (diameter) 46 mm
  Frequentiebereik van/tot 59 - 20000 Hz
  Maximale geluidsdruk 90 dB/1m
  Akoestisch principe 2-kanaals-systeem
  Opbouw behuizing gesloten
 • Beschrijving Artikel
  Dynamore® Ja

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Testbericht - Tech Testers - Smart-buy Award
Score: 8/10
techtesters.eu
04.09.2018
Meer...
techtesters.eu Testbericht - Tech Testers - Smart-buy Award
"Wat voornamelijk goed is aan de Bamster Pro omvat onder andere het compacte en eenvoudige ontwerp, hij ziet er erg goed uit en heeft daarbij een zeer overzichtelijk bedieningspaneel, waarmee je ook in staat bent om het geluid in kleine ruimtes naar een hoger niveau te brengen door middel van het inschakelen van de Dynamore modus die goed werkt. Voor een speaker van dit formaat gaat de batterij behoorlijk lang mee, de door Teufel genoemde 10 uur wordt dan ook ruim gehaald, en wanneer hij leeg is laadt je hem eenvoudig weer op met de meegeleverde oplader. Qua geluid is de Bamster Pro goed inorde, en spreken we hier echt van zeer ruimtelijk en vol geluid. Veel bluetooth-speakers missen net iets qua basvermogen, maar deze speaker bewijst dat het stukken beter kan in een klein formaat en presteert juist erg goed op dat gebied met zowel een stevige bass als heldere hoge tonen."
Computer Totaal
"Het geluid vult letterlijk de kamer!"
Computer Totaal
12/2016
Meer...
Computer Totaal
"Voordat ik de gebruiksaanwijzing ga lezen zet ik eerst de Teufel Bamster pro aan en koppel mijn iPad door op de Bluetooth knop te drukken. Onder het lezen geniet ik heerlijk van mijn Spotify afspeellijst. Het geluid vult letterlijk de kamer! Hoe harder ik de muziek zet, hoe roder de ring van de volumeregelaar. Als ik de ring helemaal vol rood zie gloeien, blijft het geluid helder en vervormt weinig. Ondanks dat ik gebruik maak van een gratis Spotify account en de muziek daardoor van mindere kwaliteit is.(...) Meenemen De Teufel Bamster pro is niet te zwaar en niet te groot om mee te nemen. Hij is alleen niet waterdicht en er zit geen beschermhoesje bij. Ik zal de speaker wel buiten gebruiken maar dan alleen in de zomer bij een gezellig tuinfeest zodat ik de Teufel Bamster pro wel veilig en droog kan weg zetten. Hij past wel prima in mijn standaard, veel te grote, handtas. Omdat ik alleen een jack aansluiting in mijn autoradio heb neem ik de speaker wel voor de langere afstanden mee in de auto. Heerlijke muziek voor op de snelweg en meteen een handsfree mogelijkheid. De accu gaat in de praktijk 7 á 8 uur mee dus voldoende om een rondje Nederland mee rond te rijden. (...)

Concluderend

✓ Gebruiksvriendelijkheid ⑨ De Teufel Bamster pro is zeer eenvoudig te bedienen. ✓ Batterij ⑨ De batterij gaat bij continu gebruik zeker 8 uur mee. ✓ Formaat ⑨Makkelijk mee te nemen. Alleen jammer dat er geen beschermhoesje bijgeleverd wordt. ✓ Geluidskwaliteit ⑨ Geweldig! De Teufel Bamster pro kan echt hard! Het Geluid blijft dan nog helder. De Dynamore technologie vind ik een leuke bijkomstigheid. ✓ Prijs ⑧ De Teufel Bamster pro is nu te koop voor € 229,99. Dit is veel geld maar dat zie je ook zeker terug in de kwaliteit van het geluid en strak afgewerkte uiterlijk."
Logo - OOR
"verbluffend breed en diep geluid"
OOR
12/2016
Meer...
Logo - OOR
"De nieuwste Bluetooth speaker van Teufel, de Bamster Pro, zorgt door de aluminium behuizing en de gloednieuwe Dynamore-techniek voor een verbluffend breed en diep geluid. De compacte speaker is verder van alle gemakken voorzien: smartphones zijn gemakkelijk te connecten, handsfree bellen gaat makkelijk en Bluetooth met 4.0 aptX-codec zorgt voor een geluidsoverdracht waarin niks verloren gaat. De Dynamore-techniek past de signalen in het linker- en rechterkanaal zo aan dat het waargenomen stereobeeld met zo'n twee meter verruimd wordt. En o ja, de Bamster Pro heeft een speelduur van tien (!) en is in een handomdraai weer opgeladen. Super!"
Logo - Top Gear
"Zuiver hoog, dik in de bas-tonen"
Top Gear
12/2016
Meer...
Logo - Top Gear
"Die mini-speakers met bluetooth geven meestal een blikkerig, hol geluid. Dit kan ook niet anders uit zo'n klein doosje, zou je denken. Nou, mis. Want deze Teufel knalt een vol geluid over je bureau, door je slaapkamer, in je badamer, waar je wilt. Zuiver hoog, dik in de bas-tonen, fijn. En simpel te koppelen met je smartphone, lekker compact en met prettige bedieningsknoppen."
Logo - Quote
"het bas- en volumevermogen is aanzienlijk"
Quote
12/2016
Meer...
Logo - Quote
"We hebben zo'n boxje gevonden. HEt Berlijns e Teufel levert een fraaie bluetooth-box met de naam Bamster Pro. (...) Hoe dan ook: verbind via bluetooth uw mobiele apparaat aan deze draagbare speaker in zijn behuizing van solide aluminium en kunt ogenblikkelijk spelen. Of knallen, want het bas- en volumevermogen is aanzienlijk. Fraai is ook de knop die het geluid onvervormd een stuk ruimtelijker maakt. Dat geluid is zo goed, dat u deze stand in de praktijk doorgaans aan zult laten staan. verwacht overigens niet het dak van uw chalet af te blazen, want de Bamster meet 21 x 7 x 5 centimeter. En daar ging het natuurlijk allemaal om: een hunwelijk van draagbaarheid en power voor in de koffer."
ICREATE
"Fraai apparaat met een erg steveige bas"
iCreate
11/2016
Meer...
ICREATE
" Een leuke bijkomstigheid is Dynamore: een systeem dat zorgt voor een breder stereogeluid.Je kunt deze functie ook weer uitzetten,maar de noodzaak daartoeontgaat een beetje. Ook is het handig dat je via bluetooth werkelijk alles kunt aansluiten op de Bamster Pro. Je kunt de Bamster gebruiken om telefoontjesop je iPhone op te nemen, of hem aansluiten op je televisie of een ander device. Dat is bijvoorbeeld handig als je Netflix, YouTube of Apple Music via het apparaat wilt afspelen.De batterij gaat zo’n tien uur mee en dat is meer dan respectabel. Bovendien zit de Teufel Bamster Pro in een stevig aluminium jasje dat de zorgen voor snel geleden schadepraktisch volledig wegneemt. Het is dus absoluut een prima product (...)."   
Computer Totaal
"de speaker kan zonder moeite een kamer met geluid vullen"
Computer Totaal
14.11.2016
Meer...
Computer Totaal

"De Bamster Pro is het duurdere en luxere broertje van de originele Bamster, die qua vormgeving een stuk langwerpiger is dan de compacte kokervorm van de Pro. De speaker is in de kleuren zwart en grijs beschikbaar.

Zwaar

Is de speaker leeg? Dan kun je het apparaat op het meegeleverde voetstuk plaatsen en opladen via het stopcontact. Prettige bijkomstigheid is dat je de speaker ook kunt opladen met een USB-kabel, die overigens niet wordt meegeleverd. (...)

De Pro is met bijna 0,8 kilogram iets zwaarder dan de originele Bamster, maar is daarmee ook degelijk. Overigens lijkt de speaker, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de JBL Charge-serie, niet volledig bestand tegen zand en spatwater.

Ondanks het zware gewicht van het apparaat, blijft de speaker redelijk goed draagbaar en kan deze in principe gemakkelijk mee op reis. Een beschermhoesje of opbergtasje wordt helaas niet meegeleverd en dat is toch een gemis wanneer je de Pro vaak meeneemt.

Complete speaker

(...) Daar krijg je echter wel een complete speaker voor terug. De Pro heeft aan de achterkant subwoofers en dat doet het geluid zeker goed. De muziek klinkt overwegend warm en helder en de speaker kan zonder moeite een kamer met geluid vullen. Zelfs als de volumeknop volledig open is gedraaid, treedt er geen noemenswaardige vervorming op.

Het bereik van de speaker lijkt ook best groot. Je kunt je mobiele apparaat gemakkelijk in een andere kamer laten liggen dan waar de speaker staat. Tijdens het testen is de verbinding hierdoor niet eenmaal weggevallen en trad er geen hapering op in de muziek."

Logo - Fok.nl
"behoorlijk goed en helder geluid"
Fok.nl
01.11.2016
Meer...
Logo - Fok.nl
Logo - leuke suggesties
"wonderlijk goed stereo effect"
leuke Suggesties
15.10.2016
Meer...
Logo - leuke suggesties
"Een tijd terug mochten we de Teufel Bamster recenseren: een sierlijke bluetooth speaker met een geweldig geluid. Maar net niet briljant. Dat kan ook bijna niet, in zo’n kleine behuizing. Of wel? De Teufel Bamster Pro zal er alles aan doen om het tegendeel te bewijzen! Ze hebben alle technieken uit de kast getrokken om de dynamiek van een handzame bluetooth speaker te upgraden.   Strakke behuizing

De Teufel Bamster Pro valt meteen op tussen zijn concurrenten door eenzelfde strakke rvs behuizing. Stoer, degelijk, volwassen. Dat zijn wel de kenmerken van deze speaker. Daarnaast valt het besturingselement op, boven op de speaker. In plaats van tiptoetsen en zo-goed-als-onzichtbare knoppen zijn er nu een grote draaiknop aanwezig met rode ledlampen die aangeven welke instelling je gebruikt. Die bediening is natuurlijk niet moeilijk te doorgronden. De ge-eikte term ‘intuïtief’ komt meteen bovendrijven, maar hey – hoe moeilijk is het om een speaker te bedienen? Prettig is het trouwens wel, die wat grotere knoppen. Zeker op zo’n relatief kleine speaker is het bovendien een echte eyecatcher. Dankzij de stevige RVS behuizing heb je ook minder last van trillingen, die de muziekkwaliteit niet ten goede komen. 

Geluid

Zoals ik in de inleiding al zei is er vooral aandacht geschonken aan de geluidskwaliteit. Doordat er verschillende elementen naar de bovenkant zijn komen drijven (de toetsen) en de speaker wat groter is dan je zou verwachten, is er meer ruimte voor de speakers en de klankkast. Combineer dat met kennis van zaken en het zal je niet verbazen dat die geluidskwaliteit helemaal naar voren komt. Dankzij Teufels Dynamore techniek levert de speaker een wonderlijk goed stereo-effect op. De linker- en rechterspeaker spreiden het geluid dusdanig goed dat je een echt stereo-effect hoort. Die functie kun je overigens uitschakelen als je er niets aan vind.   

Energie

(...) Voor de communicatie met je apparatuur kun je bluetooth 4.0 gebruiken met aptX. Een stabiele verbinding die bovendien energiezuinig is. Met een volle accu speel je ongeveer tien uur muziek af. Dat is goed nieuws, nietwaar? De verbinding is ook zo tot stand gebracht – de Teufel Bamster Pro beschikt over NFC. Je hoeft je smartphone maar tegen de speaker aan te houden en de verbinding wordt gemaakt. Als je muziek streamt vanaf je smartphone zul je de ingebouwde microfoon ook zeker waarderen – zodra je gebeld wordt zal je muziek automatisch stoppen, na je gesprek zal deze weer aanvangen. Jammer is wel dat iedereen in de kamer kan meegenieten van je telefoongesprek! Wil je nog energiezuiniger doen? Dan koppel je jouw muziekbron (wat dat ook moge zijn) via de meegeleverde 3,5mm jack kabel aan de speaker. zo kun je ook muziek spelen vanaf bijvoorbeeld je computer, laptop of zelfs je lp-speler." 

Logo - Noordhollands Dagblad
"hemeltjelief, wat kwam daar een berg geluid uit"
Noordhollands Dagblad
14.10.2016
Meer...
Logo - Noordhollands Dagblad
"Ik heb de website van Teufel al eens eerder geroemd vanwege service en kwaliteit, nu is de tijd daar een van de producten van het merk voorbij te laten komen dat volgens mij uitspringt in zijn soort. Ik heb het over de Bluetoothluidspreker met de veelzeggende naam 'Bamster Pro'. Met een prijs van nog net geen 230 is de concurrentie aan de subtop sterk, maar deze kleine unit houdt zich daar goed staande en moet toch echt gekenmerkt worden als groots. Ik heb hem uitvoerig aan de tand mogen voelen en hemeltje lief, wat kwam daar een berg geluid uit. En dan bedoel ik niet alleen hard (want dat kan 'ie), maar ok nog eens goed. Naar mijn mening is het een hele prestatie als je uit een dergelijk klein kastje een serieus stereobeeld weet te toveren. En als je gebruik maakt van de Dynamore-techniek, onstaat een stereobeeld van nog eens twee meter breder. De 'Bamster Pro' is naast krachtig en compact ook nog eens zeer stevig uitgevoerd. De aluminium body komt in ieder geval zeer robuust over en de draaiknop bovenop deze draagbare speaker met de nodige functieknoppen eromheen laat hem eenvoudig bedienen. Handig is ook het laadstation. Geen gepiel met draadjes, je zet hem er gewoon op om op teladen. Connectiviteit geschiedt via Bluetooth 4.0 (aptX), NFC. De grote accu zorgt voor tien uur draadloos luisterplezier, terwijl de aluminium full range drivers de muzikale kwaliteit waarborgen en de twee passieve units de lage tonen nog eens extra ballen geven. De functie handsfree bellen zorgt ervoor dat de telefoon zijn belangrijkste functie behoudt en de aux input  verwelkomt andere bronnen. Het zit er allemaal op en aan. De Bamster Pro van Teufel is verkrijgbaar in zwarte en zilveren aluminium uitvoering. (...)
Logo - Soundz
"Duivelskunstenaar"
Soundz
14.10.2016
Meer...
Logo - Soundz
"Leuk hoor, zo’n bluetoothspeakertje, maar een beetje stereo komt er niet uit. Mispoes, deze Bamster Pro tovert een leuk kunstje uit de hoge hoed. En het is in meer opzichten een duivelskunstenaar. Zo komt er een aantrekkelijk laag uit het kleine kastje. En dat terwijl in feite maar twee breedbandspeakerunits met een diameter van slechts 5 cm verantwoordelijk zijn voor de weergave.Volgens de fabrikant worden ze van signaal voorzien door digitale versterkers met een maximaal uitgangsvermogen van 10 W per stuk. Echter, de volstrekt gesloten behuizing is aan de onderzijde voorzien van twee ovale membranen. Ze worden niet aangedreven (passieve radiator), maar zorgen er feitelijk voor dat het totale membraanoppervlak zo ongeveer wordt verdubbeld. En dat is te horen aan het smaakvolle laag (...) T-SYMBOOL Overigens, voordat het zover is, moet er natuurlijk eerst een draadloze verbinding met de muziekbron tot stand worden gebracht. Telefoons met NFC kunnen gewoon even tegen de behuizing worden gehouden, maar ook het koppelen zónder gaat snel en gemakkelijk. Wordt de bluetoothtoets ingedrukt gehouden, dan gaat het symbool erop knipperen en staat deze recente uitbreiding van het Teufel-assortiment open voor een koppeling. Op dat moment laat de muziekbron zich vanuit de luidspreker bedienen: vóór- en achteruit, terwijl het T-symbool in het midden van de volumeregelaar de muziek pauzeert. Heel handig allemaal. De ring rond die volumeregelaar is meer of minder verlicht en geeft daarbij de ingestelde geluidssterkte aan, tenzij je op de toets met het batterijsymbool drukt, want dan biedt de ring een indicatie van de resterende batterijlading. Plaats je de luidspreker op de meegeleverde basis, dan wordt die batterij opgeladen. Dat duurt bij een lege accu zo’n drie uur, maar dan is het apparaat bij gemiddeld volume een uur of tien prettig muzikaal gezelschap. Gaat de regelaar flink open, ja, dan houdt de Bamster Pro het na een uur of zes toch echt wel voor gezien. HAARFIJN Het symbool op de enige toets die we nog niet hebben besproken, komt ons bekend voor: het staat sinds jaar en dag voor een stuk software dat de weergave spatial oftewel ruimtelijk moet maken. Aan de analoge versie kleven nogal wat nadelen: de plaatsing van de instrumenten en stemmen wordt wazig en op tv’s zorgde het systeem ervoor dat de nieuwslezer of -lezeres met een twee meter brede mond leek te praten. Gelukkig lieten die schakelingen zich in de meeste gevallen eenvoudig buitenspel zetten – en dat bleven ze dan doorgaans ook. We vragen daarom enig begrip voor het feit dat we met de nodige tegenzin overgingen tot het beluisteren van deze door Teufel bedachte oplossing. Maar verhip, niet verkeerd! Het vrijwel mono, aan het kastje klevende klankbeeld maakt plaats voor een ruimtelijke weergave, die vele malen breder is dan de behuizing zelf. En nee, dat effect wordt niet bereikt door alle instrumenten en stemmen buitenproportioneel op te blazen. Sterker nog, ze laten zich - zeker als je op een meter of twee gaat zitten luisteren - juist haarfijn aanwijzen. Neem bijvoorbeeld Daddy Lessons van het voortreffelijke album Lemonade (Beyoncé,Sony). De zangeres bevindt zich ergens boven de centrale knop, maar de percussieis naar linksachter verschoven en de zo nu en dan gezellig aanmoedigende meezingers staan hoofdzakelijk rechtsachter. Ruimtelijk en toch heel precies. (...) CONCLUSIE De Bamster Pro van Teufel is een van de betere bluetoothspeakers en dat mag gezien de prijs opmerkelijk worden genoemd. Hij ziet er bovendien goed uit, is handig in het gebruik en heeft dus een stereoverbreding in huis die écht werkt. Heel opmerkelijk.
Logo - Algemeen dagblad
"Ruimtelijk effect"
Algemeen Dagblad
08.10.2016
Meer...
Logo - Algemeen dagblad
"Onder de draadloze speakers zet de Bamster Pro de serieuze toon. Geen goedkoop plastic, maar een degelijke aluminium behuizing. Daardoor valt-ie iets zwaarder uit dan de concurrentie, maar dat komt het geluid alleen maar ten goede. Met een klik maak je het stereobeeld extra breed, zodat het stiekem lijkt alsof het geluid uit een nóg grotere speaker komt. " 
Computer Bild
“Dynamore zorgt voor veel luisterplezier”
Computer Bild
25.07.2016
Meer...
Computer Bild
"In eerste instantie denk je: waarom nog een bluetooth speaker in Rockster XS formaat? De Rockster XS kan toch al alles. Maar: je moet zelf maar eens proefluisteren, want “Dynamore” zorgt voor behoorlijk veel luisterplezier.”  Door: Christian Träger

 

Vertaald uit het Duits

Logo - lite-magazin
"„Een krachtige sound, compact formaat, hoogwaardige aluminium behuizing en slimme functies"
lite-magazin
21.07.2016
Meer...
Logo - lite-magazin
„Een krachtige sound, compact formaat, hoogwaardige aluminium behuizing en slimme functies – kenmerken de BAMSTER PRO van Teufel. De premium speaker is het eerste product met de door Teufel ontwikkelde Dynamore® technologie die voor een extra breed stereo geluid zorgt. De interne batterij wordt opgeladen via een laadstation, waardoor de BAMSTER PRO altijd klaar voor gebruik is. Een rode LED-ring in het centrale bedienelement toont het volume en de accustand.”  Vertaald uit het Duits
Testbericht BAMSTER PRO ModernHifi
„Een bijzonder highlight is de stereo widening functie”
ModernHifi
19.07.2016
Meer...
Logo - ModernHifi Testbericht BAMSTER PRO ModernHifi
“Met de Teufel Bamster Pro presenteert de Berlijnse luidspreker fabrikant Teufel de grote broer van de BT Bamster en de Bamster XS. Dankzij bluetooth en accu speelt hij zowel binnen en buiten – en het geïntegreerde stereo-widening-effect doet hem veel groter vermoeden dan hij is.” Door: Torsten Pless Vertaald uit het Duits

Inhoud levering

BAMSTER PRO
 • 1 × Laadstation met adapter voor BAMSTER PRO
Bluetooth-Lautsprecher BAMSTER