Home

Ga naar inhoud
Home

LT 4 "5.1>7.1 Uitbreidingsset zuilen"

(9) € 579,99 Incl. btw
Kleur: Silver
 • Bestel nu! Op voorraad: binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 19,99 verzendkosten
 • 8 weken proefluisteren
 • 0% effectieve jaarlijkse rente: betaal met Alma in 2 of 3 keer. Meer informatie

100% sound. 0% financiering.*

Slechts voor een korte tijd!

Bespaar nu %SHIPPING% verzendkosten met code

VKF-46J
Gekopieerd
Voucher kopiëren en inwisselen.*

Aanbieding nog beschikbaar

Dag
uur
min
sec.

Highlights

Heimkino LT 4 Mk2
Heimkino LT 4 Mk2

Alle specs en features op een rij

 • 7.1 uitbreidingsset voor LT 4 en LT 4 Power Edition
 • Componenten: 2 x L 430 FR
 • Gebruik: front / rear / rear-center
 • Plaatsing: vrij
 • Vermogen: 70 / 100 Watt

LT 4 uitbreidingsset

Voor de uitbreiding van de 5.1 home cinema set LT 4 (set M, L en Power Edition) naar een 7.1 systeem. De set bestaat uit 2 zuilluidsprekers L 430 FR. Deze zijn verantwoordelijk voor de weergave van de extra rear-center kanalen.

Een 7.1 set zorgt voor een nog uitgebreidere soundervaring en een uiterst precieze plaatsing van geluidsdetails bij zowel film als muziek.

Goed te integreren

De slanke tower speakers zijn niet groter dan een A5 velletje en nemen daardoor nauwelijks ruimte in beslag. De licht glanzende aluminium behuizing past in ieder woonconcept.

Heimkino null LT 4 Mk2 L FR Lautsprecher Schwarz

Het oog luistert mee

De zuilen zijn volledig van geborsteld aluminium – een zeer duur maar stabiel materiaal dat ideaal is voor de constructie van luidsprekers. Dit vermindert vervorming en trillingen. Het geeft de luidspreker ook een unieke look, die in ieder interieur past.

Overweldigende sound performance

De LT 4 staat garant voor een overweldigende soundperformance. Bij films levert de LT 4 een ruimtelijke geluidsweergave met spectaculaire precisie. Met de AV-receiver in stereo modus, geniet je van een detailrijke stereo weergave.

 • De 3-kanaalsopbouw: verdeelt de inkomende signalen van de AV-receiver over vijf drivers – vier midrange drivers en een tweeter – die hierdoor in hun frequentiebereik beter performen dan 2-kanaals of breedbandsystemen.
 • Vier midrange drivers met een grote 75-mm membraan; produceren krachtige, warme midden tonen voor een uitstekende spraakverstaanbaarheid en buitengewoon natuurlijke muziekweergave.
 • Drivers met grote membraanophanging; zorgen voor betere beheersing van de conusuitslag en minimale vervorming bij lage tonen.
 • Een groot 20-mm dome tweeter; geeft spraak en effecten een zijdeachtig en gedetailleerd geluid.
Heimkino LT 4 Mk2 Teufel

Gemakkelijke setup en installatie

We onthullen graag waarom home cinema systemen van Teufel zo goed performen: bij Teufel beschikken alle luidsprekers in de surround set over een identiek aantal drivers. Het maakt niet uit of je de satellieten (set-M) voor of achter plaatst. Met beide opstellingen geniet je van een realistische en ruimtelijke geluidsweergave. Zelfs de centerspeaker beschikt over hetzelfde aantal drivers. Daarom is Teufel uniek!

Heimkino null LT 4 Mk2 L FR Lautsprecher Schwarz Frontansicht
Ontdek alle highlights

Technische details

LT 4 Mk2 - L 430 FR - silver - front angled

Zuilluidspreker L 430 FR (stuk)

De L 430 FR zijn hoogwaardige hifi luidsprekerszuilen, gemaakt van aluminium. De geluidsweergave is identiek met dat van de L 430 C, L 430 FCR en Trios.

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 9,1 cm
  Hoogte 114,3 cm
  Diepte 9,1 cm
  Gewicht 5,8 kg
 • Beschrijving Artikel
  Aansluitingsklemmen Schroefklemmen, verguld
  Min. aanbevolen versterkervermogen 20 W
 • Beschrijving Artikel
  Geschikt voor AV-receiver Ja
  Maximale diameter kabel 2,5 mm
  Materiaal behuizing Aluminium
  Afwerking behuizing Geborsteld
  Netto volume 3,8 L
  Tweeter (aantal per speaker) 1
  Tweeter (diameter) 19 mm
  Tweeter (materiaal) Geweven textiel
  Mid range (aantal per speaker) 2
  Mid range (diameter) 80 mm
  Mid range (materiaal) Papier
  Woofer (aantal per speaker) 2
  Woofer (diameter) 80 mm
  Woofer (materiaal) Papier
  max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 70 W
  Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 86 dB
  Frequentiebereik van/tot 135 - 20000 Hz
  max. belastbaarheid (IEC - short term) 100 W
  Maximale geluidsdruk 101 dB/1m
  Impedantie 4 - 8 Ohm
  Overgangsfrequentie tot woofer (aanbevolen) 120 Hz
  Akoestisch principe 3-kanaals-systeem
  Opbouw behuizing gesloten
  Crossover frequentie interne crossover 450 / 2800 Hz

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Inhoud levering

LT 4 "5.1>7.1 Uitbreidingsset zuilen"
 • 1 × Paar zuilluidsprekers L 430 FR – Silver
  • 2 × Zuilluidspreker L 430 FR (stuk) – Silver

**NB Gespreid betalen met 0 % rente

Minimumleeftijd: 18 jaar. Je moet in Nederland , België, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal of Spanje wonen. Gespreide betaling via Alma kan met een creditcard, betaalkaart of SEPA-domiciliëring, afhankelijk van het land.

Onder voorbehoud van kredietwaardigheidscontrole door Alma. Je betaalt het bedrag in 2 of 3 maandelijkse termijnen, afhankelijk van je keuze. Bij gespreide betaling via Alma betaalt de klant geen kosten. De effecctieve jaarlijkse rente van 0,00 % is van toepassing op kredietovereenkomsten die worden afgesloten in de periode tussen 16.07.2024 en 22.07.2024. De gespreide betaling met 0 % rente geldt uitsluitend voor geselecteerde goederen met een bestelwaarde tussen 99 euro en 5.000 euro en alleen voor transacties in euro. Het individuele maandbedrag voor je bestelling hangt af van de waarde van de producten en is te vinden op de desbetreffende productpagina's en in de Alma-checkout. 

Kredietverstrekker: Alma SAS, 176 Avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrijk. De veiligheid van betalingen is door Alma en haar serviceproviders gegarandeerd. Alle betalingen zijn beschermd door 3D Secure. Om in aanmerking te komen moeten klanten een geldige en geaccepteerde creditcard of bankpas als betalingsbron hebben, afhankelijk van het land, of Alma een SEPA-machtiging tot automatische incasso geven. 


Meer informatie over betalen op afbetaling met Alma vind je hier: https://teufelaudio.nl/betaalmogelijkheden

* Geldig t/m 22.07.2024, 23:59 uur. De kortingscode geldt alleen op www.teufelaudio.nl en is niet geldig op reeds geplaatste en/of gedane bestellingen en aankopen. Je kunt een kortingscode niet inruilen voor geld. Deze kortingscode kan niet in combinatie met andere kortingscodes worden gebruikt en geldt alleen voor particulieren. Kortingscodes die op www.teufelaudio.nl staan vermeld, mogen niet worden doorverkocht of  gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van Lautsprecher Teufel GmbH. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden.