Home

Ga naar inhoud
Home

REAL BLUE TWS 2

Goede sound is genieten

(354)
Kleur: Night black

REAL BLUE TWS 3

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

REAL BLUE TWS 2

Mogen we voorstellen

Luister onderweg naar je favoriete songs, houd duidelijk verstaanbare videocalls of geniet van het beste geluid tijdens je workout training. Met de nieuwe REAL BLUE TWS 2 gaan onze beste geluidstechnologieën rechtstreeks je oor in en dat in een klein, compact formaat. Puur understatement. Omdat goed geluid hand in hand gaat met genieten.

REAL BLUE TWS 2

Alle specs en features op een rij

 • Draadloze in-ear koptelefoon met digitale, hybride Active Noise Cancelling voor efficiënte ruisonderdrukking, transparantiemodus kan aan om geluiden van buitenaf goed te horen zonder de koptelefoon af te zetten
 • Nieuw ten opzichte van de voorganger: compatibel met de Teufel Headphones app, geoptimaliseerd geluid op hoge volumes, geoptimaliseerde pasvorm
 • Up-to-date bluetooth 5.2 met AAC voor muziekstreaming in cd-kwaliteit van Spotify, Amazon Music, YouTube, Apple Music & Co., lipsync videoweergave
 • Krachtige lineaire HD-drivers met grote membranen van 12 mm voor extra brede frequentierespons, nauwkeurig hoog, warme middentonen en een sterke basperformance tot 10 Hz
 • Speelduur met oplaadcase van meer dan 25 uur zonder ANC, meer dan 18 uur met ANC, tot 8 uur afspelen zonder ANC op één lading, met ANC meer dan 6 uur
 • Slimme touchcontrol op de oorschelp voor het regelen van volume, ANC, transparantiemodus, bellen, spraakassistent, IPX3 spatbescherming: bestand tegen lichte regen of trainingszweet
 • Handsfree functie voor draadloos bellen via Teams, Skype, Zoom, etc. spraakbesturing via Google/Siri met goede spraakverstaanbaarheid, telefoongesprekken ook mogelijk via slechts één oortje
 • Compatibel met de Teufel Headphones app voor verdere geluids- en instellingsopties, weergave van de batterijstatus op iOS, Android en op de oplaadcase; autopairing wanneer je de oplaadcase opent
Logo - XGN
Score: 8,5
xgn.nl
27 11 2022
Alle recensies
(4.65 van 5 bij 242 beoordelingen)
Alle reviews

Goede sound is genieten

Klein, onopvallend en toch een reusachtige sound. Dat is de nieuwe REAL BLUE TWS 2.

Biedt rust – en jou de volle sound

Met de digitale, hybride Active Noise Cancelling (ANC) in de REAL BLUE TWS 2 verminder je afleidende externe geluiden van bijvoorbeeld machines, gedender van treinen of vliegtuigen die overvliegen en het geluid van je collega die aan het bellen is. Zo kun jij genieten van je muziek, hoor je duidelijk wat er gezegd wordt bij videocalls goed of zet je jouw omgeving even op stil, zodat jij je volledig kunt concentreren op het noodzakelijke. Active Noise Cancelling kun je uiteraard ook gewoon uitzetten.

Begrijpt – en spreekt voor zich.

Wil je of moet je het omgevingsgeluid duidelijker horen, dan kun je met een simpele druk op de knop de transparantiemodus van de REAL BLUE TWS 2 activeren. Zo hoor je duidelijk wat er omgeroepen wordt, wanneer je op het perron staat.

Kan wat – ook concurreren met z’n rivalen.

Ook onze kleinste hoofdtelefoon is een echte Teufel. Onze soundengineers in Berlijn hebben een diepe, precieze bas gecreëerd die nog niet eerder in True Wireless koptelefoons te horen is geweest. En al zeker niet in deze prijsklasse.

 
Enorme 12 mm membranen voor een sterke basperformance tot 10 Hz
Nieuwste versterkertechnologie voor een zeer lage ruis
Zachte, goed afsluitende mushroom eartips
Batterijstand 

Bluetooth: draadloos met hoge kwaliteit

Onze producten garanderen een zuivere, stabiele bluetooth verbinding bij een gering stroomverbruik. 

Apple
Android compatible
Windows compatible
Linux

Stream muziek, film en games van je telefoon, tablet, notebook, pc of Mac.
Het maakt niet uit welk besturingssysteem je gebruikt.  

Lipsync.

Videogeluid van bijvoorbeeld YouTube of andere apps en games is natuurlijk lipsync. 

AAC is a technology that ensures CD-like quality for audio streams when the sender and receiver device support it. AAC is supported by Chromecast built-in, Android devices, and iOS devices.

AAC

AAC is een veelgebruikte bluetooth codec, vergelijkbaar met Qualcomm's aptX, die voor een draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit zorgt, voor zover zowel zender als ontvanger de codec ondersteunen. AAC wordt door Android, maar vooral door iOS-apparaten ondersteund.

Alles – en meer.

Water en stof deren de REAL BLUE TWS 2 niet. Door de regen joggen, ramen lappen, schuren of wat je verder nog te binnen schiet: geen probleem voor de earbuds

Speelt langer – en langer hard

Bluetooth 5.2 en een hoge capaciteits batterij maken tot 8 uur muziek mogelijk. De koptelefoon kun je tot ruim twee keer in de case opladen, wat overeenkomt met een totale speelduur van ruim 25 uur zonder ANC en ruim 18 uur met ANC.

Speelduur zonder ANC
meer dan 25 uur

Speelduur met ANC
meer dan 18 uur

Voor rede vatbaar – in iedere situatie

De ingebouwde ruis- en echo-onderdrukking zorgt voor duidelijk verstaanbare gesprekken. Je bent dus goed te horen, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Icon - Phone
Hoi Tonja! Zin om naar de film te gaan?
Headset
Hey Siri! Wat is de slechtste film ooit?
Headset
Hey Google! I know what you did last summer.

Aanpassen – ook aan de hoogste eisen

Met de Teufel Headphones app voor de REAL BLUE TWS 2 heb je direct toegang tot functies als timer, voice assistant, equalizer, rechts-links verdeling, ANC en nog veel meer. Zo pas je het geluid naar wens aan. Van extreem zware bas tot neutraal ingetogen. En dat met maar 1 klik.

Ontdek alle highlights

Technische details

REAL BLUE TWS 2

REAL BLUE TWS 2 oortjes rechts

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 2,24 cm
  Gewicht 5,5 g
  Hoogte 2,26 cm
  Diepte 2,76 cm
 • Beschrijving Artikel
  Android Ja
  iOS Ja
  Microsoft Ja
 • Beschrijving Artikel
  Looptijd bij normaal volume 8 h
  Accu capaciteit 55 mAh
  Type batterij Lithium-ion
  Noise Cancelling Ja
 • Beschrijving Artikel
  Fullrange speaker (aantal per speaker) 1
  Fullrange speaker (diameter) 12 mm
  Frequentiebereik van/tot 10 - 20000 Hz
  Spatwaterdicht IPX3 Ja
 • Beschrijving Artikel
  Bluetooth Ja
  Bluetooth AAC Ja
  Handsfree functie Ja
  Bluetooth 5.2 Ja

REAL BLUE TWS 2 oortje links

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 2,24 cm
  Gewicht 5,5 g
  Hoogte 2,26 cm
  Diepte 2,76 cm
 • Beschrijving Artikel
  Android Ja
  iOS Ja
  Microsoft Ja
 • Beschrijving Artikel
  Looptijd bij normaal volume 8 h
  Accu capaciteit 55 mAh
  Type batterij Lithium-ion
  Noise Cancelling Ja
 • Beschrijving Artikel
  Fullrange speaker (aantal per speaker) 1
  Fullrange speaker (diameter) 12 mm
  Frequentiebereik van/tot 10 - 20000 Hz
  Spatwaterdicht IPX3 Ja
 • Beschrijving Artikel
  Bluetooth Ja
  Bluetooth AAC Ja
  Handsfree functie Ja
  Bluetooth 5.2 Ja

REAL BLUE TWS 2 oplaadcase

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 6,51 cm
  Gewicht 37,3 g
  Hoogte 4,04 cm
  Diepte 2,96 cm
 • Beschrijving Artikel
  Accu capaciteit 370 mAh
  Type batterij Lithium-polymeer
 • Beschrijving Artikel
  USB C Ja

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Logo - XGN
Score: 8,5
xgn.nl
27 11 2022
Meer...
Logo - XGN

Nog belangrijker is natuurlijk de audiokwaliteit en die is subliem. De oortjes laten zich kenmerken door krachtige lineaire HD-drivers met grote membranen van 12 mm voor extra brede frequentierespons. Verder hebben de oortjes goede hoogkeurige hoge tonen, alsook warme middentonen en een sterke basperfomance tot 20 Hz. Voor deze review zijn de oortjes getest met muziek luisteren, video filmpjes kijken en bellen en alles was raak.

Ausgezeichnet
4,5 sterren
Gadgetgear
15 01 2023
Meer...
Ausgezeichnet

De pasvorm is prima. Ook passief sluiten de oordopjes goed af zonder te irriteren. Wel belangrijk als je een dag de dopjes wilt dragen. Overigens zijn weersinvloeden en sportief zweet geen probleem. De oortjes zijn iPX3 waterbestendig.

4,5 van 5 sterren
hifi.nl
08.11.22
Meer...

"De bediening is intuïtief, vriendelijk en volledig, de weergave is op niveau en het speelplezier van deze units vraagt om een tandje hoger qua volume."

een uitstekend geluid
Gameliner
09.11.22
Meer...

Geluidstechnisch klinkt het allemaal erg goed en ook qua gebruiksgemak doen ze het een stuk beter dan de concurrentie die ik hier in de lade heb liggen.

FC Review
Teufel maakt op mij steeds meer indruk.
fcreview
15 11 2022
Meer...
FC Review

De meest in het oog springende features zijn de actieve noise cancelling, transparantie modus en Bluetooth 5.2 met AAC. Nu zijn features leuk en aardig, maar het draait uiteindelijk om het geluid. En wederom ben ik verrast (of juist niet meer?) door de kwaliteit,  en vooral de prijs-kwaliteitsverhouding. De paar kleine persoonlijke minpuntjes doen niets af aan de meer dan terechte goede score.

Logo - tech365
Teufel heeft echt een eigen sound.
tech365
15 11 2022
Meer...
Logo - tech365

Voor het testen van audioproducten heb ik over tijd een mooie playlist samengesteld met verschillende soort muziek. Rapmuziek met een lange lage bass, Berlin Techno voor snellere rake klappen, maar ook snelle metal en zelfs wat akoestische nummers. Over de hele linie is het weer heerlijk om muziek te luisteren met de REAL BLUE TWS2. Het blijft indrukwekkend hoe zwaar en laag de bass is, zonder overdreven te klinken, maar ook hoe zuiver een gitaar solo kan klinken. Geen enkel gebied is uit balans en klinkt zoals het moet klinken. Dit kan voor een ander misschien wat neutraal klinken, maar voor muziekliefhebbers is dit toch hetgeen dat je zoekt.

coolesuggesties
heel wat voor je in petto
coolesuggesties
15 11 2022
Meer...
coolesuggesties

Hoewel je de oortjes kunt bedienen met een knop in de oortjes zelf (waarmee je ook de anc en de transparantiemodus kunt activeren, of je slimme spraakassistent kunt wakkerschudden), is de grootste noviteit voor deze oortjes wel de nieuwe app, waarmee je ook dezelfde modi kunt activeren en instellen, maar ook de equalizerinstelling kunt aanpassen. De app is beschikbaar voor Android en IOS en is echt een fantastische toevoeging voor de oordopjes. Het volume kun je niet regelen via de oortjes zelf, dat is nog altijd wel een minpuntje.

een ijzersterk product
want.nl
22 11 2022
Meer...

Zoals ik gewend ben van Teufel, is de geluidskwaliteit van muziek bovengemiddeld, met een uitstekende bas. Tenslotte is er nu ook een app waarmee je de oordoppen nog extra kunt aanpassen aan je voorkeuren. 

Logo - Androidworld
spatwaterdicht
Androidworld.be
05 12 2022
Meer...
Logo - Androidworld
RunningBE
Paradijselijke rust!
Running BE & NL
04 01 2023
Meer...
RunningBE

Met de transparantiemodus kan je dan weer met één druk op de knop het omgevingsgeluid beter waarnemen zonder dat je je oordopjes hoeft te verwijderen. Hoeft het een betoog dat dit ook een zegen is voor op kantoor? De active noise cancelling en transparantiemodus zijn dan weer lekker handig voor als je bij een training de juiste instructies wil meekrijgen zonder je oortjes uit te doen. Dat moet sowieso eigenlijk niet, want ze blijken perfect bestand tegen regen en zweet. 

FWD Homecinema Magazine
Score 5 van 5 in vergelijkende test
fwd.nl
29.07.2023
Meer...
FWD Homecinema Magazine

(...)Bij Teufel krijg je naast de typische small-medium-large-doppen ook een XS en een XL-paar. Ook onderscheidend: de Duitsers bieden reserve-onderdelen aan. Cases van draadloze oordopjes raken gauw kwijt en dan kun je de oortjes doorgaans in de vuilbak gooien. Hier is dat niet het geval. Achteraf een vervang-case aanschaffen kan bij Teufel. Ook individuele oortjes zijn beschikbaar. Het vormt een mooi tegengewicht voor het TWS-image als wegwerpproducten – we zijn blij om dit te zien. (...)

Logo - Lust for Life
zeer aangenaam geluid
Lust For Life
28 02 2023
Meer...
Logo - Lust for Life
Hardware.info
Krachtige bassen worden overtuigend weergegeven
Hardware info
11 01 2023
Meer...
Hardware.info

De Real Blue TWS 2 is een setje oortjes waarmee Teufel zich vooral op de liefhebber van zwaardere muziek lijkt te richten. Krachtige bassen worden overtuigend weergegeven, zonder dat ze oortjes zich teveel in het effect verliezen.

manoeuvre
https://www.manoeuvre.be/technologie/teufel-real-blue-tws-2/
Manoeuvre.be
13 01 2023
Meer...
manoeuvre

De actieve ruisonderdrukking in de REAL BLUE TWS 2 zorgt met een simpele druk op de knop voor paradijselijke rust. Twee microfoons per oordopje leggen nauwkeurig het omgevingsgeluid vast. Aan de hand van deze informatie genereert de REAL BLUE TWS 2 in real time een overeenkomstig compenserend geluid. Daarmee wordt het harde, zenuwslopende getik van toetsenborden van collega’s op kantoor gereduceerd tot een zacht gefluister.

Logo - Techgirl
qua geluid zit het echt wel snor met deze oordopjes
Techgirl.nl
02 02 2023
Meer...
Logo - Techgirl

Ook heeft dat plastic fantastic-idee wel een voordeel: de oordopjes zijn erg licht in gewicht waardoor je er niet snel pijnlijke oren van krijgt. Maar de oortjes zijn wel zo licht, dat ik steeds bang ben dat ik ze verlies en dat ze dan ook meteen volledig wegwaaien.

FWD Homecinema Magazine
4 van 5 sterren
FWD.nl
09.2023
Meer...
FWD Homecinema Magazine

De noise cancelling presteert bovenmaats

my favorite companion on my weekly walks.
traveltomtom.net
10.2023
Meer...

These are so nice and so good, it is truly a pleasure to wear them.

Inhoud levering

REAL BLUE TWS 2
 • 1 × REAL BLUE TWS 2 oortjes rechts – Night black
 • 1 × REAL BLUE TWS 2 oortje links – Night black
 • 1 × REAL BLUE TWS 2 oplaadcase – Night black
 • 1 × REAL BLUE TWS 2 eartips (XS, S, M, L, XL) – Night black
 • 1 × USB-C kabel voor REAL BLUE TWS 2 – Zwart

* Geldig t/m 24.06.2024, 23:59 uur. De kortingscode geldt alleen op www.teufelaudio.nl en is niet geldig op reeds geplaatste en/of gedane bestellingen en aankopen. Je kunt een kortingscode niet inruilen voor geld. Deze kortingscode kan niet in combinatie met andere kortingscodes worden gebruikt en geldt alleen voor particulieren. Kortingscodes die op www.teufelaudio.nl staan vermeld, mogen niet worden doorverkocht of  gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van Lautsprecher Teufel GmbH. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden.