Home

Ga naar inhoud
Home

Pioneer DJ DDJ-800

Jouw muziek voor iedereen

(1) € 999,00 Incl. btw
Kleur: Zwart
 • Bestel nu! Op voorraad: binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 19,99 verzendkosten
 • 8 weken proefluisteren
 • 0% effectieve jaarlijkse rente: betaal met Alma in 2 of 3 keer. Meer informatie

100% sound. 0% financiering.*

Slechts voor een korte tijd!

Bespaar nu %SHIPPING% verzendkosten met code

VKF-46J
Gekopieerd
Voucher kopiëren en inwisselen.*

Aanbieding nog beschikbaar

Dag
uur
min
sec.

Highlights

Mogen we voorstellen

Alles draait om kwaliteit. Daarom werken we samen met exclusieve partners als Pioneer. Zo sluiten alle componenten technisch perfect op elkaar aan. Met de DDJ-800 DJ-controller beschik je over professionele prestatiekenmerken voor je optredens.

Alle specs en features op een rij

 • Professionele 2-kanaals DJ-controller voor de DJ-software Rekordbox van Pioneer DJ (gratis licentie inbegrepen).
 • Maak je eigen mixen, voeg live effecten toe, pas het geluid aan en voeg microfoon speeches toe.
 • Colour On Jog Display voor snel overzicht en eenvoudige sessies, Feedback Reducer - vermindert feedback bij het aankondigen via de microfoon
 • Dezelfde indeling van het bedieningspaneel als de Pioneer DJ NXS-2 units voor het leren van apparaatoverschrijdende functies
 • Mixerfuncties: externe ingangsniveaus perfect regelen, jouw mixen verfijnen met Sound Colour FX, Beat FX en de Performance Pads
 • Ingangen: 2 x LINE/PHONO, 1 x AUX, 2 x MIC, Uitgangen: 2 x MASTER, 1 x Monitor, 2 x Hoofdtelefoon
 • Eenvoudig en gemakkelijk te vervoeren, ook compatibel met de DJ-software djay
 • Passt z. B. direkt an ULTIMA 40 AKTIV, ROCKSTER, ROCKSTER AIR oder POWER HIFI

Technische details

Pioneer DJ DDJ-800

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 63,2 cm
  Hoogte 6,9 cm
  Diepte 33,4 cm
  Gewicht 4,7 kg

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Inhoud levering

Pioneer DJ DDJ-800
 • 1 × Netzteil – Zwart
 • 1 × Stroomkabel – Zwart
 • 1 × USB-kabel – Zwart

**NB Gespreid betalen met 0 % rente

Minimumleeftijd: 18 jaar. Je moet in Nederland , België, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal of Spanje wonen. Gespreide betaling via Alma kan met een creditcard, betaalkaart of SEPA-domiciliëring, afhankelijk van het land.

Onder voorbehoud van kredietwaardigheidscontrole door Alma. Je betaalt het bedrag in 2 of 3 maandelijkse termijnen, afhankelijk van je keuze. Bij gespreide betaling via Alma betaalt de klant geen kosten. De effecctieve jaarlijkse rente van 0,00 % is van toepassing op kredietovereenkomsten die worden afgesloten in de periode tussen 16.07.2024 en 22.07.2024. De gespreide betaling met 0 % rente geldt uitsluitend voor geselecteerde goederen met een bestelwaarde tussen 99 euro en 5.000 euro en alleen voor transacties in euro. Het individuele maandbedrag voor je bestelling hangt af van de waarde van de producten en is te vinden op de desbetreffende productpagina's en in de Alma-checkout. 

Kredietverstrekker: Alma SAS, 176 Avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrijk. De veiligheid van betalingen is door Alma en haar serviceproviders gegarandeerd. Alle betalingen zijn beschermd door 3D Secure. Om in aanmerking te komen moeten klanten een geldige en geaccepteerde creditcard of bankpas als betalingsbron hebben, afhankelijk van het land, of Alma een SEPA-machtiging tot automatische incasso geven. 


Meer informatie over betalen op afbetaling met Alma vind je hier: https://teufelaudio.nl/betaalmogelijkheden

* Geldig t/m 22.07.2024, 23:59 uur. De kortingscode geldt alleen op www.teufelaudio.nl en is niet geldig op reeds geplaatste en/of gedane bestellingen en aankopen. Je kunt een kortingscode niet inruilen voor geld. Deze kortingscode kan niet in combinatie met andere kortingscodes worden gebruikt en geldt alleen voor particulieren. Kortingscodes die op www.teufelaudio.nl staan vermeld, mogen niet worden doorverkocht of  gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van Lautsprecher Teufel GmbH. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden.