Home

Ga naar inhoud
Home

Mackie Mix8

Jouw muziek voor iedereen

(1)
Kleur: Zwart

Highlights

Mackie Mix 8

Mogen we voorstellen

Alles draait om kwaliteit. Daarom werken we samen met exclusieve partners als Mackie. Zo sluiten alle componenten technisch perfect op elkaar aan. De Mackie Mix8 is een compacte alleskunner met veel opties en de hoogwardige Mackie sound.

Alle specs en features op een rij

 • Krachtig, compact 8-kanaals mengpaneel in studiokwaliteit
 • 2 microfooningangen met schakelbare 48V fantoomvoeding voor dynamische microfoons en condensatormicrofoons, 2 line-in ingangen
 • 3-bands equalizer ter bewerking van de geluidssporen
 • Stereo cinch-ingangen/uitgangen voor weergave en opname
 • Krachtige koptelefoonuitgang, panorama- en balansregelaar
 • Robuust, draagbaar en duurzaam

Technische details

Mackie Mix 8

Mackie Mix8

Krachtig, compact 8-kanaals mengpaneel in studiokwaliteit

 • Beschrijving Artikel
  Breedte 23,1 cm
  Hoogte 8,4 cm
  Diepte 33,8 cm
  Gewicht 1,4 kg

Reviews

customer.review.ratings.filter.no.results

Inhoud levering

Mackie Mix8
 • 1 × Stroomkabel – Zwart

**NB Gespreid betalen met 0 % rente

Minimumleeftijd: 18 jaar. Je moet in Nederland , België, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal of Spanje wonen. Gespreide betaling via Alma kan met een creditcard, betaalkaart of SEPA-domiciliëring, afhankelijk van het land.

Onder voorbehoud van kredietwaardigheidscontrole door Alma. Je betaalt het bedrag in 2 of 3 maandelijkse termijnen, afhankelijk van je keuze. Bij gespreide betaling via Alma betaalt de klant geen kosten. De effecctieve jaarlijkse rente van 0,00 % is van toepassing op kredietovereenkomsten die worden afgesloten in de periode tussen 16.07.2024 en 22.07.2024. De gespreide betaling met 0 % rente geldt uitsluitend voor geselecteerde goederen met een bestelwaarde tussen 99 euro en 5.000 euro en alleen voor transacties in euro. Het individuele maandbedrag voor je bestelling hangt af van de waarde van de producten en is te vinden op de desbetreffende productpagina's en in de Alma-checkout. 

Kredietverstrekker: Alma SAS, 176 Avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrijk. De veiligheid van betalingen is door Alma en haar serviceproviders gegarandeerd. Alle betalingen zijn beschermd door 3D Secure. Om in aanmerking te komen moeten klanten een geldige en geaccepteerde creditcard of bankpas als betalingsbron hebben, afhankelijk van het land, of Alma een SEPA-machtiging tot automatische incasso geven. 


Meer informatie over betalen op afbetaling met Alma vind je hier: https://teufelaudio.nl/betaalmogelijkheden

* Geldig t/m 22.07.2024, 23:59 uur. De kortingscode geldt alleen op www.teufelaudio.nl en is niet geldig op reeds geplaatste en/of gedane bestellingen en aankopen. Je kunt een kortingscode niet inruilen voor geld. Deze kortingscode kan niet in combinatie met andere kortingscodes worden gebruikt en geldt alleen voor particulieren. Kortingscodes die op www.teufelaudio.nl staan vermeld, mogen niet worden doorverkocht of  gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van Lautsprecher Teufel GmbH. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden.