Bluetooth koptelefoons

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Kopfhörer Bluetooth

Free your sound

Bluetooth koptelefoon

Productlijst filter

Filter Herstellen

16 Resultaten

Alle Bluetooth koptelefoons producten: 16 Resultaten
Sluiten
  • € 7,00 € 200,00

Productlijst

Alle Bluetooth koptelefoons producten: 16 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Bluetooth koptelefoons: meer vrijheid, meer comfort, meer functies

Draadloze bluetooth koptelefoons, je ziet ze steeds meer in het straatbeeld opduiken. De draadloze variant is vergeleken met de bekabelde koptelefoon meer flexibiliteit:

  • meer bewegingsvrijheid.
  • handsfree bellen dankzij ingebouwde microfoon
  • geen kink in de kabel meer
  • volume regeling aan koptelefoon

Draadloze koptelefoons: snel gekoppeld via bluetooth

Een draadloze verbinding is super easy met bluetooth. Door de koptelefoon en bijvoorbeeld je telefoon te pairen en koppelen maak je al snel een verbinding. Teufel koptelefoons maken gebruik van bluetooth 4.0 met aptX-codec voor een gemakkelijke verbinding en stabiele verbinding tot 20 meter de apparatuur en een heldere sound. 

Koptelefoons met bluetooth apt-X

De geluidsoverdracht via bluetooth is niet alleen simpel maar ook snel. Teufel koptelefoons maken gebruik van bluetooth 4.0 met aptX-codec voor een gemakkelijke verbinding met verschillende apparatuur en een heldere sound. Bovendien hebben de draadloze koptelefoons van Teufel een geïntegreerde microfoon zodat je handsfree kunt bellen. Bovendien speelt de accuduur een belangrijke rol bij de ontwikkeling van onze koptelefoons.

Die speelduur van Teufel bluetooth:
  • MOVE BT: tot 15 uur
  • AIRY TRUE WIRELESS: tot 25 uur
  • AIRY: tot 30 uur
  • REAL BLUE: tot 30 uur
  • REAL BLUE NC: tot 60 uur

Bluetooth in-ears

Wireless koptelefoons met een goede klank voor een faire prijs – bij Teufel vind je ze in het gewenste design. De MOVE BT oortjes hebben alle voordelen van een eigentijdse bluetooth koptelefoon en is als klap op de vuurpijl ook nog eens spatwaterdicht (IP54). Dat maakt hem de ideale joggingpartner. Tijdens het sporten telefoneren is geen probleem: je kunt de in-ears gebruiken voor het handsfree beantwoorden van een gesprek via de knoppen in de afstandsbediening in de kabel.

Teufel's nieuwste wireless in-ears, de AIRY TRUE WIRELESS biedt je een top sound met een easy draagcomfort. Dankzij de oplaadcase kan je tot 25 uur lang genieten van je favoriete sound.

Bluetooth on-ears

Draag je liever geen oordopjes maar wil je wel het gemak ervan, dan is de AIRY een goede oplossing. De on-ear koptelefoon heeft een compact formaat, een hoog draagcomfort en is vederlicht. Je neemt hem dus net zo gemakkelijk mee als in-ears.

Bluetooth over-ears

De grootste categorie koptelefoons bij Teufel is de categorie over-ears met de REAL BLUE NC als meest populaire Zoals de naam over-ear al doet vermoeden, omsluiten de oorkussens van deze hoofdtelefoons je hele oor. Hierdoor hoor je de omgevingsgeluiden minder. De REAL BLUE NC is bovendien een zogenaamde ANC koptelefoon. Active Noise Cancelling reduceert door middel van antigeluid hinderlijke omgevingsgeluiden zoals het zware gebrom van verkeer of geroezemoes op drukke kantoren.

Bluetooth koptelefoons getest

Teufel’s nieuwste in-ears, MOVE BT, werd al snel na de introductie een groot succes. Het Android Magazine bekroonde de MOVE BT tot de beste bluetooth koptelefoon van 2016.
Meer informatie over de specs en features van Teufel koptelefoons vind je op: koptelefoons vergelijken.

Relevante thema's