LT serie

Ga naar inhoud
Home
Alle Home cinema producten

Eersteklas weergave en gemakkelijke setup

LT serie

Heimkino Säulenlautsprecher LT
1 Producten
1 Producten

Slank, innovatief en geluidssterk – de LT serie

De luidsprekers van de LT serie tonen zich van hun beste kant door hun elegante vormen en passen stijlvol in je woonkamer. De LT serie van Teufel levert akoestisch top prestaties voor het segment van luidsprekers met een slank design.

De home cinema speakers zijn innovatief in klank en vorm, voor een ongeëvenaarde prijs. Wederom hebben we onze know how gebundeld om luidsprekers te creëren met een buitengewone vorm en adembenemende klank voor zowel home cinema als muziek. In onze online shop vind je een uitgebreide selectie van deze sprekersserie.

Actuele modellen van de LT serie

Wanneer je een cinemazaal of concert hal subtiel en stijlvol in de woonkamer will integreren, dat kan dat met de LT 4. Deze slanke zuilspeakers, opgebouwd uit resonantie dempend aluminium, met vijf drivers per luidspreker en de aparte subwoofer zorgen voor een imposant klankbeeld bij zowel film als muziek.

LT zuilspeakers als uitbreiding bij de Cinesystem trios

De LT zuilen kan je ook uitbreiden met geselecteerde home cinema systemen. De soundbar Cinebar Trios past qua design en gebruikte materialen perfect bij de LT luidsprekers.

Smalle zuilen, krachtige sound: LT

Één ding valt op bij deze luidsprekerfamilie: zo perfect klinkende luidsprekers, waren nog nooit zo slank. Zo is deze home cinema set niet zomaar een luidsprekerset, maar eerder een geluidssterk kunstwerk. De LT serie van Teufel staat voor volle klank en tijdloos design tegen de beste prijs.

Filteren
Herstellen Sluiten