Columa serie

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Heimkino Columa

Massief aluminium & echte Teufel sound voor starter-prijs

Columa

Productlijst filter

Filter Herstellen

9 Resultaten

Alle Columa serie producten: 9 Resultaten
Sluiten
  • € 449,00 € 1.500,00

Columa 300: slank van vorm, krachtig in geluid

De tijden van oubollige, lompe TV’s zijn lang voorbij. Tegenwoordig ziet alles er strak en slank uit. Om aan te sluiten bij het design van de televisie, kiezen veel home cinema fans ook voor fijne en elegante luidsprekers. Maar ook die moeten goed klinken. Teufel heeft op zijn beurt een soortgelijke speaker aan het assortiment toegevoegd: de Columa – slanke vormen, krachtige sound. 5.1 zuilspeakers

Aktuelle Columa-Produkte von Teufel

De Columa 300 is momenteel de tweede generatie van de Columa serie en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Als 5.1 systeem met 4 of 2 zuilspeakers, center speaker en een subwoofer of zelfs met vijf micro speakers.

Voor wie een woonkamer tot 30 m2 discreet will voorzien van de beste Teufel home cinema set, ligt de Columa 300 nauw aan het hart. De Columa 300 serie maakt indruk met zijn zuilspeakers geweldige home cinema sound, die met een warme, krachtige bass wordt ondersteund. Door de hoogwaardige verwerkte, aluminium behuizing levert het systeem in elke ruimte een kristalhelder geluid. Jouw voordeel: je kan je ensemble individueel samenstellen:

  • In Set S met 4 korte micro speakers voor discrete montage aan de wand + center + subwoofer

  • De Set M met twee korte micro speakers en twee lange zuilspeakers+ center + subwoofer
    De Set L met vier stijlvolle zuilspeakers + center + subwoofer

Je hebt zelfs de mogelijkheid om een 7.1 geluidssysteem met de Columa 300 serie te configureren, met even veel opties.

Een perfecte uitbreiding voor je thuisbioscoop met de gebruikelijke Teufel kwaliteit en vakmanschap. Welke versie je ook kiest, met de Columa sets van Teufel krijg je krachtige sound in een stijlvol design tegen een ongelooflijk betaalbare prijs!

Daarnaast is het mogelijk de achterste zuilspeakers aan te sluiten op de RearStation 4 Mk2 om zo de Columa 300 draadloos te verbinden aan de receiver.

Voorgangers van de Columa serie

De Columa zuilspeakers zijn ontworpen op basis van de Concept S en Concept R modellen, om de focus van de Concept serie puur op gaming speakers te richten. Verder hadden we ook de Columa 100 en 200 als voorganger van de 300 modellen.

Gerelateerde onderwerpen: