Smart speakers

Ga naar inhoud
Home
Alle Wifi-speakers producten

Muziek door heel je huis

Smart speakers

5 Producten
5 Producten

"Speel mijn favoriete playlist!“
De voice control van onze smart speakers als de Holist funtioneert al net zo easy als je denkt. Gewoon praten en je wens uiten. Dankzij HD-microfoons, die je overigens makkelijk kunt uitzetten, zijn de spraakcommando's goed te begrijpen –ook van verder weg of wanneer de muziek harder staat.

M Weiss von Teufel

Audio streaming

Outside beauty, inside wifi en bluetooth
Stream music wirelessly from your smartphone, PC, laptop, iOS or MAC-OS device to your speaker. Video sound is transmitted in-sync with on-screen images.
Bluetooth

Met bluetooth stream je ieder audiosignaal van je telefoon, tablet, computer of tv naar je speakers. Denk aan Youtube, Apple Music of Amazon Music, maar ook de video van dat verjaardagsfeestje laatst. Onze speakers hebben een stabiele blutooth verbinding met groot bereik.

Chromecast
Chromecast

Een aantal Teufel Streaming systemen zijn uitgerust met de Chromecast built in technologie. Stream muziek van je telefoon, tablet of pc gelijktijdig naar een of meerdere speakers. Je hebt de keuze uit meer dan 100 muziek apps. Klik op het Cast-symbool in je app en geniet van een geweldige geluidskwaliteit. Chromecast wordt ondersteund door: Teufel Cinebar Pro en de Teufel Sounddeck Streaming.

Logo - Alexa built in
Alexa built-in

Met Alexa built-in kun je alle Alex skills gebruiken, denk aan voice control en de streamingdienst Amazon Music

Muziekbronnen

Outide beauty, inside jukebox
De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

  • Welke functies moet ik overwegen bij het kiezen van grote wifi-luidsprekers?
    Bij het kiezen van grote wifi-luidsprekers moet je letten op functies zoals geluidskwaliteit, compatibiliteit met muziekdiensten, multiroom-functionaliteit, integratie met spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistant, en eventuele extra functies zoals ingebouwde equalizers, aanpasbare presets, enzovoort.
  • Zijn grote wifi-luidsprekers geschikt voor feesten of grote ruimtes?
  • Hoe kun je de luidsprekers bedienen?
  • Wat zijn grote wifi-luidsprekers en wat zijn de voordelen ervan?
  • Zijn er andere manieren om mijn wifi-speakers handsfree te bedienen?
  • Wat is het verschil tussen wifi-speakers en bluetooth-luidsprekers?
  • Wat is het verschil tussen een wifi-speaker en een slimme speaker?

Wifi-speakers: de nieuwe standaard om muziek te luisteren

Eindelijk geen kabel wirwar meer. Audiofans met oog voor detail zijn dankbaar voor onze wifi-luidsprekers. Draadloos, een mooi design en een uitstekende hifi-sound. Met de slimme wifi-speakers stream je makkelijk je muziek van je smartphone app naar je speakers.

Volle sound via wifi-speakers

Met draadloze speakers heb je geen randapparatuur meer of losslingerende cd's, kabels door je woonkamer en enorme boxen meer nodig. Met onze streamingspeakers kun je door het hele huis genieten van van je muziek. Via je thuisnetwerk kun je nu in iedere ruimte van een volle sound genieten. De bekabeling is tot een minimum beperkt: een stroomaansluiting is het enige dat je nodig hebt. Muziek uit bibliotheken van Spotify & co. gaat draadloos via wifi of bluetooth naar de streaming speakers.

Wifi-speakers toevoegen aan het thuisnetwerk

Muziekliefhebbers kopen draadloze, multiroom speakers om in meerdere kamers tegelijk naar hetzelfde geluid te kunnen luisteren. Dit kan door alle draadloze Teufel speakers met elkaar in een netwerk te verbinden. De Raumfeld technologie die in alle Teufel streaming systemen is geïntegreerd, maakt ditmogelijk.

Met de multiroomfunctie kunnen meerdere draadloze luidsprekers in elke kamer synchroon dezelfde of andere muziek afspelen. Installeer hiervoor de Teufel Raumfeld app op je smartphone. Hiermee kan je kamers beheren, individuele wifi-luidsprekers groeperen en individuele afspeellijsten aanmaken. Ook kan je het volume en het geluid per kamer aanpassen met behulp van de equalizer in de app.

Dankzij de Teufel Raumfeld app kan je genieten van hoogwaardig geluid zonder dat telefoontjes en berichten jouw muziekplezier onderbreken; het huidige nummer speelt gewoon door. Maar de app verdeelt niet alleen muziek van streamingdiensten zoals Spotify, TuneIn of Napster naar alle kamers, je kunt ook muziek van een platenspeler, cd-speler, USB-stick of harde schijf via het netwerk streamen.

Uitgebreid muziekplezier met Spotify Connect

Via de uitgebreide muziekcatalogus van Spotify, vind je heel wat muziek. Dankzij Spotify Connect is het mogelijk om al je nieuwe ontdekkingen op alle Teufel wifi-speakers af te spelen. Zo kun je direct uit de app op je smartphone naar de luidsprekers streamen; zonder onderbreking.

De Teufel One-serie: kleine van afmeting, groots geluid

Klein maar fijn – deze beschrijving geldt voor de Teufel One serie. Eenmaal verbonden met wifi of bluetooth, bevind je je meteen in het muziekparadijs. Je streamt je favoriete nummers in fantastische kwaliteit. De One wifi-luidsprekers hebben bedieningsknoppen waarmee je het geluid kunt aanpassen. En 's avonds val je met de sleeptimer bij het laatste liedje van de dag in slaap.

Teufel Stereo-serie: vol stereo geluid met boekenkast- of vloerstaande speakers

Met de Stereo-serie bewijst Teufel dat wifi-speakers niet klein hoeven te zijn. Zowel de boekenkastspeakers als vloerstaanders hebben een 3-kanaals systeem met high end coaxiale drivers. De bassdrivers uit carbon zorgen bij de Stereo M en de Stereo L voor power en volume.

Via wifi-speakers en multiroom overal goede sound

De wifi-luidsprekers zijn niet de enige apparaten die je kunt gebruiken voor ongelooflijk geluid in een multiroom setup. De wifi-soundbars kan je ook in de draadloos toevoegen. En als je ook met muziek wakker wilt worden, raden wij je onze wifi-speakers met wekkerfunctie aan.

Wifi -en bluetooth speakers van Teufel

De geselecteerde draadloze luidsprekers van Teufel kun je niet alleen via wifi voorzien van muziek, je kunt ook elk geluidssignaal van je smartphone, tablet, computer of tv draadloos naar de luidsprekers sturen via bluetooth. Dit werkt met het geluid van bijvoorbeeld YouTube video's, Apple Music of Amazon Music. De Teufel speakers hebben een bijzonder stabiele bluetooth verbinding met een groot bereik.

Streaming speakers: overal muziek

Goede sound is belangrijk! Wanneer je de volumeknop vol opendraait en de woonkamer zich vult met muziek, maar ook wanneer je even de muziek wat zachter zet tijdens het lezen van een goed boek. Muziek zou in elke kamer in de woning aanwezig moeten zijn. Zo kun je dan ook in de keuken of in de slaapkamer dezelfde muziek horen. De oplossing? Streaming luidsprekers.

Audio streaming maakt het mogelijk om muziek via wifi over te dragen naar verschillende systemen, zowel hifi-sytemen als losse speakers. Als streamingclient geldt de bijpassende software of het apparaat dat deze software heeft. Onze streaming producten bedien je met de Teufel Raumfeld app. De Teufel streaming apparaten halen daarbij de muziek vanuit je muziekbibliotheek of het internet. Je kunt ten alle tijde en in verschillende ruimtes van jouw verzamelde muziek of muziek op het internet, zoals internetradio of streamingdiensten, genieten.

Geen angst voor kabel wirwar of muziek in foute codec: audio streamen functioneert

Wie nu bang is dat 'ie na de aanschaf met een boel kabels wordt geconfronteerd, kan rustig ademhalen. De streamingclient, maar ook de speakers ontvangen de audiostream volledig draadloos.

De muziekformaten zijn onbeperkt. Terwijl vroeger bij de meeste apparaten moeilijkheden ontstonden bij ongewone codecs als AAC of FLAC, vind je dit probleem bij de streaming apparaten van Teufel niet meer. Hiermee staat een wireless luistergenot niets meer in de weg.

Gerelateerde thema‘s:

Filteren
Herstellen Sluiten