Teufel management | Teufel

Ga naar inhoud
Home

Our management

Sascha Mallah
Sascha Mallah (Chief Executive Officer)
Sascha Mallah is sinds augustus 2016 directeur van de firma Lautsprecher Teufel GmbH en het dochtermerk Raumfeld. Als Hoofd Marketing & Sales heeft hij in ruim drie jaar tijd niet alleen de marketing- en sales afdeling succesvol uitgebreid maar heeft hij ook een belangrijk aandeel geleverd in de positionering van beide merken – met als gevolg een flinke groei van de naamsbekendheid. Met de flagshipstore in Berlijn en de brandstore in Amsterdam heeft hij tevens belangrijke touchpoints gecreëerd voor fans en klanten van Teufel.
Sascha heeft jarenlange ervaring in het hifi-segment en in sales & marketing, onder andere als directeur bij Harman voor Groot-Brittannië en Ierland. 

Orsolya Zimanyi (Chief Financial Officer)
Orsolya Zimanyi is sinds 2024 werkzaam als Chief Financial Officer bij Lautsprecher Teufel GmbH en leidt in deze functie de afdelingen financiën, accounting en controlling. Orsolya Zimanyi begon haar carrière bij een van de Big 4, waar ze waardevolle ervaring opdeed op het gebied van accountancy, M&A en IPO-gerelateerde projecten. Na 6 jaar in auditing te hebben gewerkt, stapte ze over naar de bedrijfskant en ondersteunde ze als CFO verschillende bedrijven in Berlijn in de reclame- en e-commercebranche.

Rob Peters
Rob Peters (Chief Revenue Officer)
In september 2016 werd Rob Peters directeur Sales & Marketing. Hij is eveneens verantwoordelijk voor web-IT, de klantenservice en de retail-activiteiten van Teufel. Daarvoor was Rob Peters verantwoordelijk voor de afdeling online marketing. Sinds 2011 draagt Rob Peters in belangrijke mate bij aan de snelle groei en het succes van het merk Teufel.

Simon Schießl
Simon Schießl (Chief Technical Innovation Officer)
Simon Schießl is sinds 2008 werkzaam bij Teufel en was 8 jaar lang met veel succes verantwoordelijk voor de afdeling Electronics. In september 2016 kwamen hier de afdelingen Innovation Management, Pre-Development, Development & Design en trad hij toe tot het directieteam van Teufel.

Carsten Lentz
Carsten Lentz (Chief Supply Chain Officer)
Carsten Lentz is sinds 2013 werkzaam bij Teufel en was aanvankelijk verantwoordelijk voor de afdeling Quality. In 2016 zijn hier inkoop, logistiek en facilitymanagement bijgekomen. Carsten Lentz kijkt terug op 20 jaar ervaring, opgedaan bij Freecom, Mitsubishi en Deutsche Post.

Marcus Lindemann
Marcus Lindemann (Chief Information Officer)
Marcus Lindemann werkt sinds 2011 bij Teufel en maakt sinds 2020 ook deel uit van het management team. Als gediplomeerd industrieel ingenieur is hij verantwoordelijk voor Corporate IT en Fulfilment. Als hoofd van Corporate IT was hij eerder verantwoordelijk voor de uitbreiding en professionalisering van de IT-domeinen infrastructuur, operations en beveiliging, alsook voor de werking en ontwikkeling van het ERP-systeem in directe samenspraak met de Raad van Bestuur, en stond hij aan het hoofd van de ontwikkeling van het domein Data Engineering.