True wireless

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
True Wireless Kopfhörer

Volledige vrijheid

True wireless koptelefoon

Productlijst filter

Filter Herstellen

3 Resultaten

Alle True wireless producten: 3 Resultaten
Sluiten
  • € 84,00 € 130,00

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Compact, draadloos en vol met functies: true wireless koptelefoon

De juiste draadloze koptelefoon biedt het beste geluid, veel comfort en bewegingsvrijheid. Behalve de oplaadkabel voor de accu hebben deze koptelefoons geen kabels meer. De koptelefoon stop je in je linker- en rechteroor net als bij normale in-ears. De signalen worden uitsluitend via de nieuwste bluetooth 5.0 technologie verzonden. De koptelefoons, ook wel oordopjes genoemd, zijn dus optimaal bruikbaar. Geen enkele kabel kan ergens verstrikt raken, waardoor je een maximale bewegingsvrijheid hebt.

Als de in-ear koptelefoon goed past, vergeet je bijna dat hij in het oor zit. Echte draadloze koptelefoons met touch bediening zijn niet alleen comfortabel om te dragen, ze zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Met de AIRY TRUE WIRELESS kun je bijvoorbeeld de touch controls gebruiken om muziek te wisselen om een telefoongesprek te beantwoorden. De nieuwe AIRY biedt ook een headset functie dankzij geïntegreerde microfoons op beide oordopjes.

Ideaal voor buitenactiviteiten: bescherming tegen opspattend water of een regenbui

De AIRY TRUE WIRELESS kun je overal inzetten en is vrij ongevoelig voor vocht dankzij IPX5. Dit maakt het een trouwe compagnon voor buitensporten of waar je het ook nodig hebt. Dankzij het lichte gewicht storen ze ook niet bij het joggen.

Robuuste opaadcase voor veilig transport en quick charge

Om de true wireless earbuds compact te maken, is een kleine, krachtige accu nodig. Natuurlijk kan de ingebouwde accu niet zo lang stroom leveren als de accu van een bluetooth speaker. Het opladen van de true wireless koptelefoon onderweg is echter geen probleem als een oplaadcase met powerbankfunctie bij de levering is inbegrepen. De oplaadcase is ook praktisch om mee te nemen in je broekzak, omdat je de earbuds zo veilig kunt opbergen en altijd binnen handbereik hebt. Overigens, het opladen van de accu in de oplaadcase van de AIRY TRUE WIRELESS start zodra de oordopjes zijn aangesloten. Daarom is het de moeite waard om over te schakelen naar een true wireless koptelefoon:

  • Volledige bewegingsvrijheid: vervelende kabels behoren tot het verleden
  • Praktisch: in-ears zijn altijd handig en laden de accu op in de oplaadcase