Betaalmogelijkheden | Teufel

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Betaalmogelijkheden

We bieden de volgende betaalmogelijkheden

 • PayPal

  Amazon Pay
  Met PayPal betaal je snel en veilig online. Je kunt PayPal gebruiken om te kopen en te verkopen.
  PayPal beschermt je tijdens het online winkelen.
  Let op: het bedrag wordt direct van je PayPal-account afgeboekt, ongeacht een eventuele langere levertijd.

  Hoe werkt PayPal?

  • Bij aanmelding kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
  • Je bankrekening of creditcard wordt aan je PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
  • Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, heb je slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger nodig.
  • Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je creditcard.
 • Credit Card & iDEAL

  De kaartgegevens worden in het invoerscherm van de betaaldienstverlener ingevoerd nadat je op de knop "Kopen" bij het besteloverzicht hebt geklikt. Daar selecteer je het gewenste type kaart (VISA, MasterCard of iDeal), vul je de gegevens in en bevestig je de beveiligingsvraag.
 • Achteraf betalen

  Icon - Rechnungskauf
  Betalen na ontvangst van je bestelling
  Met achteraf betalen betaal je pas als je jouw bestelling in huis hebt en alleen voor wat je wilt houden.

  Dankzij onze partner payolution kunnen klanten uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met de betaalmethode “achteraf betalen” hun bestelling betalen. Deze betaalmethode maakt het mogelijk om rekeningen eenvoudig en ongecompliceerd te betalen. Achteraf betalen is mogelijk bij bestellingen met een maximaal bedrag van € 3.000. Nadat je de bestelling hebt ontvangen, maak je het bedrag, dat op de bijgevoegde rekening staat vermeld, binnen 14 dagen over op de rekening van onze partner payolution met vermelding van het opdrachtnummer.

  Met de betaalmethode “Achteraf betalen” dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Payolution heeft het adres waarop je bent aangemeld nodig en jouw geboortedatum. Achteraf betalen is namelijk alleen mogelijk als je 18 jaar of ouder bent. Kies je voor de betaalmethode “Achteraf betalen”, dan ga je er mee akkoord dat je persoonlijke gegevens door payolution worden gecontroleerd. Hierbij wordt er uiteraard een strikt privacy beleid gehanteerd. Meer informatie over deze controle door payolution lees je hier: Algemene voorwaarden/Betaling. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling via payolution niet geautoriseerd worden, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om te betalen met een andere betaalmethode.

  Let op dat de betaalmethode “achteraf betalen” alleen mogelijk is als het rekeningadres overeenkomt met het adres waarop je bent aangemeld. Een bedrijfsadres of postbusadres is niet mogelijk. Het afleveradres moet hetzelfde zijn als het rekeningadres. De betaalmethode “achteraf betalen” bieden wij alleen aan in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

  Een belangrijke mededeling in het geval van een retour: bij een retour na 14 dagen en tot uiterlijk de laatste dag van het 8 weken retourrecht berekenen wij de verzendkosten voor de levering naar jou. De verzendkosten voor levering naar jou vind je in de bestelbevestiging en worden eventueel in rekening gebracht.
 • Amazon Pay

  Award - Goldenes Ohr 2019 - Audio - Ultima 40 (2018)
  Snel en gemakkelijk shoppen. Met je Amazon betaal- en levergegevens winkel je prettig en veilig bij Teufel. Inloggen gaat als volgt: ga naar de winkelwagen en vul je e-mailadres en het wachtwoord van je Amazon account in. De benodigde adres- en betaalgegevens worden door Amazon via een veilige verbinding aan ons verzonden.

  NB Houd er rekening mee dat deze betaalmethode om logistieke redenen mogelijk niet ter beschikking staat. In dit geval dien je een andere betaalmethode te kiezen.

  Deze betaalmethode is alleen mogelijk in de webshop, niet bij een telefonische bestelling.