Home cinema

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Heimkinoanlagen von Teufel

Net als in de film

Home cinema

Productlijst filter

Filter Herstellen

84 Resultaten

Alle Home cinema producten: 84 Resultaten
Sluiten
 • € 159,00 € 6.200,00

Productlijst

Alle Home cinema producten: 84 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Recensies

Getest en aanbevolen

Relevante thema's

en spannende categorieën

Home cinema set en krachtige surround luidsprekers van Teufel

De tijden veranderen. Vroeger ging je met vrienden naar de bioscoop om de nieuwste films in goede geluidskwaliteit te ervaren. Nu zijn home cinema systemen thuis ook populair. De bioscoopsfeer wordt onder andere door een (groot) flatscreen gecreëerd. Een goede home cinema set is essentieel hiervoor. Om deze perfecte bioscoopsfeer te bereiken, bieden wij je een grote selectie van top kwaliteit aan. 5.1-soundsystemen voor je thuisbioscoop. In onze shop kun je kiezen uit volgende luidsprekers:

 • Zuilspeakers
 • Micro- /mini speakers
 • Complete sets met Blu-ray
 • THX home cinema systemen
 • Dolby Atmos luidsprekers
 • Soundbars en sounddecks

THX voor jouw surround set

De Teufel luidsprekers zijn vaak getest en bekroond. Sommige daarvan hebben ook het THX-certificaat. De THX licentie is een onderscheiding voor de hoogste weergavekwaliteit van beeld en geluid. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de Hollywoodfilmzalen waar de Oscars werden uitgereikt. Vandaag de dag wordt de THX-certificering alleen toegekend aan producten die voldoen aan de hoogste normen van het kwaliteitskeurmerk en die 100% aan de normen voldoen. Een van Teufel's meest populaire THX-gecertificeerde thuisbioscoopproducten is System 4 THX. Dit is een van onze absolute bestsellers. De subwoofer is direct klaar om af te spelen en zendt warme, diepe tonen zonder verlies uit.

Thuisbioscoop topsellers van Teufel

Andere home cinema topsellers van Teufel zijn bijvoorbeeld:

 • Columa 300 Mk2
 • Cubycon
 • Consono 35 Mk3
 • Ultima 40 Surround
 • Consono 35 Impaq 5.1 Set
 • Varion Impaq 5.1 Set
 • Concept E 450 Digital
 • Cinebase

Je thuisbioscoop inrichten: tips & tricks;

Om ervoor te zorgen dat het geluidssysteem goed bij jouw interieur past, hebben we verschillende designs en kleuren. Om alles goed aan te sluiten, zodat je optimaal kan genieten van je thuisbioscoop, kan je onze opbouw tips volgen. Let er bij het inrichten vooral op, om de speakers goed in de ruimte te integreren.

 • Voor iedere kamer de passende speaker

In een woonkamer zijn zuilspeakers of vloerstaande speakers erg populair. Voor een werk- of studentenkamer is een complete micro-installatie aan te raden, omdat deze minder ruimte in beslag nemen. In dit geval is de Concept E serie een goede optie.

 • Voor iedere ruimte het juiste systeem

Bij Teufel vind je voor elke kamergrootte en voor elk interieur passende home cinema speakers. Voor kamers tot 25m² is een thuisbioscoop met Dolby Surround meer dan voldoende. Voor grotere ruimtes en een passende indeling kan een THX-systeem de moeite waard zijn.

 • De opstelling van luidspreakers

De meeste thuisbioscoopsystemen zoals de Columa- of LT-serie bieden vijf luidsprekers en een Subwoofer, die voor een krachtige bass zorgt. Daarom heten ze ook 5.1 systemen. In theorie dienen alle luidsprekers gericht te zijn naar een centrale luisterpositie. Naast de subwoofer, bestaat de set uit de volgende componenten:

Voor de correcte opstelling van de luidsprekerset,raden we het volgende artikel aan uit ons Teufel magazine De ideale luiserpositie.

Musiek beluisteren met home cinema sets

Home cinema systemen zijn intussen zo ver ontwikkeld dat je de Dolby surround sound ook onbeperkt voor muziek kan gebruiken. Natuurlijk overtuigt een home cinema set het meest als geluidsdecor bij een fascinerende film. Maar niet alleen dat. Ook concerten, bijv concert-dvd‘s, klinken met het home cinema systeem bijna alsof je er live bij bent. De home cinema set is ook te gebruiken voor actieve gamers. Zo heb je meteen het gevoel midden in de game te zitten. Niet alleen het geluid van de game wordt perfect weergegeven, ook wordt er extra nadruk gelegt op de diverse effecten en wat er zoal in het beeld gebeurt.

Een 5.1 home cinema systeem uitbreiden

Voor degenen die het iets exclusiever willen hebben en willen genieten van een nog voller geluid, is er ook de keuze tussen 6.1 en 7.1 en zelfs 9.2 geluidssystemen. Een andere luidsprekerconfiguratie voor elk systeem maakt de surround sound ervaring nog indrukwekkender. Echter, hoe verder de geluidsinstallatie wordt uitgebreid, hoe meer ruimte er nodig is voor de luidsprekers in het woongedeelte.

In ons gedetailleerde overzicht kan je de surround verschillen tussen de afzonderlijke thuisbioscoopsystemen nagaan.

Je hebt nog geen thuisbioscoop set gekocht omdat je je zorgen maakt over een eindeloze wirwar van kabels? Je hebt ook de mogelijkheid om een compleet (Blu-ray) systeem aan te schaffen waarbij de geluidssignalen via wifi worden doorgegeven. Je kan bijvoorbeeld de Teufel REARSTATION gebruiken om de achterluidsprekers draadloos aan te sluiten op de set . Dankzij het grote aanbod aan Teufel producten is er niets meer dat je ervan weerhoudt om een thuisbioscoop in te richten.

Gerelateerde onderwerpen: