Rearspeakers

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home

Zo lukt surround sound

Rearspeakers | Teufel

Productlijst filter

Filter Herstellen

12 Resultaten

Alle Rearspeakers producten: 12 Resultaten
Sluiten
  • € 179,00 € 800,00

Productlijst

Alle Rearspeakers producten: 12 Resultaten

Sorteren

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Over rearspeakers

Als rearspeaker gelden de achterste satellietspeakers in in een surround sound setup. Ze worden ook wel surround speakers genoemd. Rearspeakers geven het geluid weer dat je in een bioscoop, of in een game van achteren hoort. Meestal spelen ze tegelijk met de subwoofer. In een 5.1-setup heb je twee, in een 7.1-setup vier rearspeakers. Rearspeakers kunnen het geluid gericht of als dipoolspeaker en dus indirect wergeven. Dipool speakers geven het geluid naar voren en naar achter weer en simuleren op die manier een difuus geluidsbeeld, dat bijna zoals in de bioscoop klinkt. Ze zijn verkrijgbaar als wandluidsprekers of als zuilluidsprekers.

Relevante thema's