Stereo

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Stereo

Voor de ware muziekfan

Stereo

Productlijst filter

Filter Herstellen

45 Resultaten

Alle Stereo producten: 45 Resultaten
Sluiten
  • € 169,00 € 3.990,00

Productlijst

Alle Stereo producten: 45 Resultaten

Sorteren

 

Product vergelijken

Relevante thema's

en spannende categorieën

Met alles erop en eraan

Mini stereosysteem

Stereo speakers – staand op de vloer of liever in de kast?

Door het grote aanbod van luidsprekers is het niet altijd makkelijk, de passende set voor de eigen woonkamer te vinden. Smaken verschillen, juist ook bij audio en hifi. De een ziet graag grote vloerstaande speakers, de ander geeft de voorkeur aan kleine compacte boxen. De een ziet het graag in een slank design, de ander wil juist iets volumineus.

Voor uitstekende stereo sound moet je op niets anders letten dan de juiste en daarbij zeer makkelijk opstelling van de stereo luidspreker. Idealiter vormt positionering van de boxen naar de luisteraar een gelijkhoekige driehoek, om dezelfde looptijden en zo min mogelijk Phase-verschuivingen te hebben. Wanneer de eigen kamerinrichting het niet toestaat om speakers zo te plaatsen moeten hiervoor compromissen worden gevonden. Voor zulke speciale gevallen raden we dan de veel kleinere stereo speakers aan. Boekenkast boxen bijvoorbeeld zijn makkelijk in de woonomgeving te integreren, omdat ze weinig plaats innemen. Bij miniatuurboxen zijn de voordelen net zo veelzijdig als de mogelijkheden om ze ergens te plaatsen. Bij de pc stereo systemen bijvoorbeeld is een plaats naast de monitor op een bureau het beste en meest praktische alternatief voor positionering. Op die manier heb je dan de beste sound.

Stereo luidsprekers – welke verschillen zijn er?

De volgende variaties bij stereo boxen biedt Teufel aan:
- Vloerstaande luidsprekers met geïntegreerde actieve subwoofer
- Vloerstaande luidsprekers zonder geïntegreerde actieve subwoofer
- PC boxen met THX certificaat
- 2.1 pc boxen
- Complete 2.1 set voor home cinema sound in virtual surround
- Stereo boekenkast speakers

Of je nu voorstander bent van vloerstaanders of voor de kleine design miniatuur satellieten; bij Teufel heb je een grote keuze uit stereo producten die bij jou thuis niet alleen optisch, maar ook qua geluid aanwezig mogen zijn. Het product portfolio omvat vanzelfsprekend een ruime keuze aan stereo sets voor verschillende kamergroottes. Voor ruimtes geschikt van 10 m², naar 25 m² tot 50 m² en in de kleuren beuken, walnoot en zwart, ... Je kunt het nu bij Teufel online bestellen in de webshop.

Gerelateerde onderwerpen:


Stereo sets van Teufel – meer dan 30 jaar traditie

Met de directe verkoop van stereo sets voor thuisbouw, begon het succesverhaal van luidsprekerfabrikant en audiospecialist Teufel. Inmiddels meer dan 30 jaar geleden. Na groot succes van de directe verkoop van zelfbouw stereo sets begon Teufel het businessmodel langzaam aan te passen en verkocht Teufel uiteindelijk alleen nog complete stereo luidsprekers. Direct over eigen website, zodat er geen extra kosten voor distributie bij komen en klanten van Teufel de boxen met een hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding kunnen kopen.
Het assortiment is door de jaren heen flink gegroeid. De catalogus bestaat ondertussen uit een breed aanbod – van stereo speakers, home cinema luidsprekers, tot wifi-speakers en sound voor onderweg met portable speakers en koptelefoons.

Voor iedere luisterbehoefte

Het stereo segment biedt voor iedere luisterwens en elk budget het passende aanbod: compacte boekenplankspeakers als de Ultima 20 | Teufel hebben een stevige sound voor een kleine prijs, de Theater 500S ligt een prijsklasse hoger en biedt een compacte hifi oplossing. Voor audiofielen komen zowel de Definion 3s als ook de wifi boekenplankspeakers Stereo M in aanmerking.

Vloerstaande speakers, los of als complete set met versterker

Mag het best een maatje meer zijn en heb je de ruimte voor vloerstaande stereo speakers, dan gaat het aanbod van onze bestseller de Ultima 40, de Theater 500 , de opvolger van de T500, tot de high definition speakers Definion 3. Veel van deze speakers bieden we ook als bundel met receiver aan – zo heb je een plug & play set die perfect op elkaar is afgestemd en met alle bijbehorende accessoires bij je aankomt. 

De Kombo serie van Teufel bestaat uit verschillende ready to play stereo sets, allemaal met bijpassende receiver met uitgebreide features en aansluitingsmogelijkheden. Van klein naar groot: Ultima 20 Kombo , Ultima 40 Kombo en Kombo 50.

Naast stereo sets heeft Teufel ook een groot assortiment aan: