Passieve speakers

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
3 Wege Lautsprecher

Goede sound voor iedere installatie

Passieve speakers

Productlijst filter

Filter Herstellen

6 Resultaten

Alle Passieve speakers producten: 6 Resultaten
Sluiten
  • € 199,00 € 1.600,00

Voordelen

Icon - Bester Shop

Beste prijs

Teufel distribueert de producten zelf. Zonder prijsopslag voor tussenhandelaren. En dat bespaart jou geld.

Icon - Bester Shop

Beste garantie

Teufel staat voor kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Daarom bieden we tot 12 jaar garantie en 8 weken retourrecht.

Icon - Bester Shop

Beste reviews

Teufel landt bij vergelijkende test en enquêtes onder lezers regelmatig bovenaan en is in thuisland Duitsland marktleider in het home cinema segment.

Icon - Bester Shop

Beste shop

De Teufel webshop weet zelfs de meest kritische keurmeesters te overtuigen als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Over passieve speakers

Passieve luidsprekers zijn speakers die geen actieve componenten bevatten, d.w.z. er is geen versterker geïntegreerd.

Zo werkt een passieve luidspreker

Passieve speakers moeten worden gecombineerd met een versterker om te functioneren. Passieve luidsprekers bestaan meestal uit een behuizing (hout of metaal), een of meer crossovers, een aansluitingspoort en natuurlijk de eigenlijke drivers. Er zijn 1-kanaals speakers, 2-kanaals speaker, 3-kanaals speaker en soms ook 4-kanaals speakers. Een 3-kanaals speaker is uitgerust met 3 verschillende drivers, die ook dubbel geconstrueerd kunnen zijn. In dit geval zijn bijvoorbeeld een tweeter, een midrange driver en twee woofers geïnstalleerd.

Passieve luidsprekers van Teufel

Passieve luidsprekers worden altijd per paar geleverd door Teufel - één voor links, één voor rechts. Vervolgens sluit je ze aan op een stereoversterker of AV-receiver. Passieve speakers zijn verkrijgbaar in stereosets en in 5.1 surround sets. Alle bluetooth-speakers of Teufel-streamingspeakers zijn actieve luidsprekers. Dan heb je geen extra versterker nodig. Teufel geeft tot 12 jaar garantie op alle passieve luidsprekers. Vroeger waren er passieve subwoofers, maar tegenwoordig zijn alle subwoofers actief, dit betekent dat ze rechtstreeks aangesloten zijn op een AV-receiver. De AV-receiver maakt de versterker voor de subwoofer overbodig en kan lichter en gunstiger worden geproduceerd.

Relevante thema's

en spannende categorieën