Muziekbox

Ga naar inhoud
Home
Alle Speakers producten

Compacte oplossingen voor thuis & onderweg

Muziekbox

Musikbox
14 Producten
14 Producten

Over muziekboxen

Wie nog op de muziek van Elvis heeft gedanst, moest altijd genoeg wisselgeld in z’n zak hebben - voor de jukebox! Tegenwoordig is het stukken makkelijk om je muziekwens in vervuling te laten gaan: alles wat je nodig hebt is een smartphone en een een passende ‘jukebox’. Ontdek onze verschillende modellen voor thuis of onderweg en luister via een Teufel muziekbox naar "Heartbreak Hotel".

Draagbare muziekboxen: het beste geluid voor onderweg

Of het nu op het strand of op je balkon bent, de draagbare muziek boxen van Teufel hebben altijd het beste geluid. Of de sound box maatje rugzak moet hebben of een slag groter mag – is aan jou – bij Teufel vind je in ieder geval de passende muziek box. Wat alle portable Teufel speakers gemeen hebben is de bluetooth functie. Je smartphone verbindt je gewoon draadloos met een druk op de knop en vervolgens stream je muziek van verschillende bronnen zoals Spotify of YouTube.

Wifi-speaker: grenzeloos streamen door heel je huis

De Teufel wifi-streaming serie biedt voor elke ruimte de juiste luidspreker: van een compacte alles-in-één oplossing tot een indrukwekkende stereo-installatie. Dankzij de geïntegreerde Raumfeld-technologie kunnen de afzonderlijke Teufel streaminginstallaties met elkaar worden verbonden. In multiroom-modus kun je naar dezelfde muziek op alle muziek speakers luisteren of in verschillende kamers naar andere muziek luisteren. Met de Teufel app regel en bedien je de speakers. Je kunt het volume aanpassen of je muziek selecteren. Daarnaast hebben alle modellen nog twee andere streamingtechnologieën - bluetooth en Spotify Connect. Enkele systemen zijn ook uitgerust met een Chromecast built-in, een technologie die een direct streamen van meer dan 100 muziekapps naar een of meer luidsprekers mogelijk maakt.

Radio 3sixty: de digitale radio van Teufel

Met de Radio 3sxty wordt kokerellen nog leuker. De geïntegreerde Dynamore-technologie zorgt voor een ruimtevullende geluidservaring met een 360 graden sound. Naast DAB+, FM en internetradio heeft de compacte digitale radio ook bluetooth in z’n pakket. De muziekbron en het volume kun je makkelijk regelen via de app of via de knoppen op het apparaat zelf. De praktische alarmfunctie is perfect voor iedereen die ’s ochtends maar moeilijk z’n bed uit komt, want wat is er nu prettiger dan opstaan met de sound van je lievelingszender of playlist? Soundbars: It’s the sound that makes the picture .

Heb je slechts een kleine ruimte, maar wil je toch een goede tv-sound? Dan zijn de Teufel soundbars een goede keuze. Deze muziekboxen voor bij je tv zet je voor of onder je tv en sluit je met slechts één HDMI-kabel op je tv aan. Al onze soundbars zijn uitgerust met een aantal drivers, die individueel te bedienen zijn. Met één druk op de knop geniet je van een virtuele surroundsound die lijkt op de sound van een 5.1 home cinema systeem. Voor een nog ruimelijker geluid kun je de soundbar uitbreiden met rearspeakers of een kant-en-klare set Teufel set met soundbar en rearspeakers.

Filteren
Herstellen Sluiten