Outlet

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Sonderangebot

Originele Teufel producten – getest & met flinke kortingen

Productlijst filter

Filter Herstellen

31 Resultaten

Alle Outlet producten: 31 Resultaten
Sluiten
  • € 129,00 € 1.000,00

Productlijst

Alle Outlet producten: 31 Resultaten

Sorteren

Teufel outlet

Hoewel de prijs-kwaiteitverhouding al onverslaanbaar is, vinden koopjesjagers toch nog vaak genoeg super aanbiedingen bij ons. Zo hebben we namelijk ons tweede keuze assortiment, dat bekend is bij veel audioliefhebbers. Hier vind je onder andere producten die door klanten teruggestuurd zijn, omdat ze toch liever een andere Teufel hadden, maar die dus gewoon nog helemaal in goedee staat verkeren. Ook vind je er producten uit onze showrooms en brandstores met een kleine, nauwelijks zichtbare beschadiging of producten waarvan de originele verpakking ontbreekt. Voor de audiokwaliteit echter leggen wij onze hand in het vuur – die is zoals je van al onze producten mag verwachten.

Teufel tweede keus artikelen kopen

In de Teufel outlet vind je niet alleen tweede keus speakers, maar ook accessoires van statieven, receivers tot transport cases subwoofers. In hoeverre de producten visueeel beschadigd zijn verschilt van product tot product en kan niet individueel worden gespecificeerd. De beschadigingen zijn van lichte aard – deuken in de behuizing of vette krassen hebben ze niet. Alle producten worden getest en werken volledig.

Uiteraard geldt onze service zowel tweede keuze producten en voor nieuwe waren: tee jaar garantie op de elektronica en tot twaalf jaar garantie op de luidsprekers, evenals acht weken retourrecht.


NB

  • Voor tweede keus artikelen wordt niet gegarandeerd dat aansluitkabels en kleine accessoires zoals schroeven of viltringen bij de levering zijn inbegrepen.
  • De levering van Teufel speakers, recievers en elektronica gebeurt alleen in reguliere hoeveelheden.
  • De weergegeven prijs voor tweede keus artikelen heeft betrekking op de adviesprijs A-goederen..
Meer goede aanbiedingen? Kijk dan op: