Sport koptelefoon

Ga naar inhoud
Home
VKF-78Z5-UWI
Gekopieerd
15
D :
09
H :
19
M :
20
S
Alle Koptelefoons producten

Push your limits.

Sport koptelefoon

4 Producten
4 Producten
4 van 4 worden getoond
 

Product vergelijken

Kies bij de pijltjes de producten uit waarvan je de bijbehorende specs & functies met elkaar wilt vergelijken.

Relevante thema's

en spannende categorieën

Jouw workout – jouw sound

De beste resultaten bij sport en training bereikt je met muziek. Met je favoriete song, drijf je jezelf tot het uiterste. Maar sport koptelefoons moeten tegen een stootje kunnen en vooral bij zware inspanning mag de koptelefoon tijdens het sporten niet wegglijden en mag het goede geluid niet verloren gaan. Bovendien moet de koptelefoon bescherming bieden tegen zweet en vocht, goed passen en natuurlijk robuust zijn. In vergelijking met een standaard koptelefoon moeten sport koptelefoons aan veel meer criteria voldoen. De koptelefoon voor een breed aantal van sportactiviteiten en workouts, zoals joggen, zwemmen, fietsen of zelfs gewichtheffen. Omdat kabels hinderlijk zijn tijdens een workout en je bewegingsvrijheid beperken, hebben al onze sporthoofdtelefoons bluetooth om je muziek draadloos in hoge kwaliteit te streamen. De geïntegreerde lineaire HD-drivers garanderen een natuurlijk, evenwichtig geluid en krachtige bas.

Kenmerken van goede sport koptelefoons met bluetooth zijn onder andere:

  • Extra lichte oordopjes
  • Blijft goed zitten, zelfs tijdens veeleisende trainingen
  • Draadloos te gebruiken voor maximale bewegingsvrijheid
  • Bluetooth met aptX of AAC
  • Geïntegreerde handsfree-functie
  • Spatwaterdichte modellen voor outdoor gebruik
  • Krachtige sound met precieze bas

In-ear of on-ear – een goede pasvorm is key

Er zijn verschillende koptelefoons voor sport. De meeste van hen zijn in-ear bluetooth sport koptelefoons. Als alternatief kan je voor je workout ook on-ear sportkoptelefoons zoals onze AIRY gebruiken. De AIRY is eenvoudig te reinigen en biedt een goede pasvorm en een hoog draagcomfort. Indien nodig kan je ook de oorkussens vervangen. Met de geïntegreerde volumeregeling en bedieningsknoppen heb je volledige controle over je soundtrack tijdens elke workout of run en met een batterijlevensduur tot 30 uur raakt deze koptelefoon nooit uitgeput.

Bij onze in-ear modellen heb je de keuze tussen de AIRY TRUE WIRELESS en AIRY SPORTS. De in-ear sportkoptelefoons worden uiteraard geleverd met verschillende oordopjes, zodat ze altijd perfect passen.

De AIRY TRUE WIRELESS overtuigt niet alleen door zijn uitstekende soundprestaties – met meer dan 6 uur muziek bij 1 keer opladen kan hij elke training gemakkelijk bijhouden. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je deze sport koptelefoon met de oplaadcase (met een batterijlevensduur van meer dan 25 uur) in slechts 15 minuten opladen (voor meer dan 1 uur muziek op 50% volume). Voor de draadloze overdracht van je muziekstreams is bluetooth 5.0 met enorm bereik en AAC geïntegreerd.

Beste sound dankzij aptX en AAC

De AIRY SPORTS is de professional onder de draadloze sporthoofdtelefoons met grote lineaire HD-drivers inclusief neodymium magneten voor precieze hoge tonen en krachtige bas.

De draadloze muziekoverdracht via bluetooth met apt-X® en AAC maakt streaming in cd-kwaliteit mogelijk van Spotify, Amazon Music, Youtube, Apple Music en Co. Het videogeluid wordt lipsync overgedragen. Dankzij de effectieve geluidsisolatie aan de buitenkant, is de AIRY SPORTS waterdicht volgens de IPX7-norm en dus geschikt om mee te zwemmen (korte onderdompeling) of zelfs om te douchen en te kitesurfen. Dankzij de uiterst zachte en flexibele earhooks van antibacteriële siliconen biedt hij een comfortabele en stevige pasvorm (zelfs voor brildragers) en de verstelbare nekband past altijd.

Met de draadloze, professionele AIRY SPORTS TWS in-ear sport koptelefoon is 7 uur training zonder enige stilte mogelijk. Dankzij de lineaire HD-drivers en de effectieve demping van het externe geluid heb je een precieze en krachtige sound, ongeacht de oefening of sport. Bluetooth 5.0 met apt-X® en AAC zorgen voor een hoogwaardige sound van al je muziek, evenals een slimme touchcontrol op de oorschelp voor muziekbediening,volumeregeling en het aannemen van een telefoontje. De handsfree-functie met Qualcomm® cVc™ technologie garandeert een hoge spraakverstaanbaarheid bij het bellen en het gebruik van spraakbesturing van Google of Siri. Ook zweet en spatwater vormen geen probleem dankzij zijn IPX3-bescherming.

Krachtige batterij – langer plezier

De batterij gaat tot 25 uur mee, dus je hebt altijd genoeg energie om die laatste paar oefeningen goed af te werken. Een autoplay functie zodra de koptelefoon is gekoppeld, zorgt ervoor dat je direct aan de slag kan. Je meest recent afgespeelde playlist van je Android smartphone wordt automatisch afgespeeld. Een extra in-line afstandsbediening voor muziekbediening is natuurlijk ook beschikbaar, en bellen wordt mogelijk gemaakt door de handsfree-functie met Qualcomm® cVc™ technologie om te bellen, skypen of facetimen. Spraakbesturing is geïntegreerd via Google/Siri.

De style die bij jou past

Al onze bluetooth sport koptelefoons voor sport zijn ook gemakkelijk schoon te maken en worden geleverd met verschillende siliconen oordopjes.

Veel van onze sport koptelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze zeker bij je stijl passen. Als je wat langer traint, hoef je je met onze bluetooth koptelefoon, geen zorgen over je muziek te maken. Dankzij een hoge capaciteitsbatterij gaan ze lang mee en zijn ze snel weer opgeladen.

Ook als je niet aan het sporten bent, kan je onze sporthoofdtelefoons voor tal van andere toepassingen gebruiken. Denk aan:

  • Gamen of films kijken, want de overdracht is zonder enige vertraging
  • Telefoongesprekken en videoconferenties
  • Ontspannen muziek luisteren, of dat nu van Spotify, TIDAL, Napster, Amazon Music of andere bronnen is.

Gerelateerde thema's:

Filteren
Herstellen Sluiten