Koptelefoon-iphone

Ga naar inhoud
Home
Alle Koptelefoons producten

Koptelefoons
voor telefoon & tv

Bluetooth-Kopfhörer
7 Producten
7 Producten
 

Product vergelijken

Kies bij de pijltjes de producten uit waarvan je de bijbehorende specs & functies met elkaar wilt vergelijken.

Koptelefoons draadloos via bluetooth koppelen

Koptelefoons met telefoon of tablet verbinden

Dankzij de draadloze universele interface kun je een bluetooth koptelefoon binnen enkele seconden aansluiten op een mobiele telefoon of smartphone.

Koptelefefoon met tv koppelen

Weliswaar kunnen de meeste smart tv's of geluidssystemen audio via bluetooth weergeven, maar ze kunnen geen bluetooth-audio versturen. Een bluetooth koptelefoon als afspeelsysteem moet echter wel geluid ontvangen, anders is er radiostilte. De vraag is dus niet: "welke bluetooth koptelefoon is geschikt voor mijn tv", maar: "heeft mijn televisie wel de nodige bluetooth-interface waarmee het audio kan versturen? Helaas geeft het bluetooth logo op de verpakking of in de handleiding van de tv vaak niet de juiste informatie. Een bluetoothzender kan ook helpen. Meer informatie vind je in ons blog: Bluetooth koptelefoon aan de tv: het kan.

Wist je dit al?

De ontwikkeling van de radiotechnologie werd eind jaren negentig bespoedigd door de Bluetooth Special Interest Group (Bluetooth SIG). De oprichters, waaronder Ericsson, IBM, Intel, Nokia en Toshiba, wilden een fabrikantonafhankelijke radiostandaard opzetten. Het initiatief heeft zijn doel binnen enkele jaren bereikt en vandaag de dag zijn meer dan 8.000 bedrijven lid van de SIG. Dit maakt bluetooth de belangrijkste draadloze radiostandaard naast wifi. 
Meer informatie vind je in ons blogartikel: Zijn bluetooth koptelefoons schadelijk?.

Filteren
Herstellen Sluiten