Micro-luidsprekers

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Heimkino Microlautsprecher Consono 35 Mk3 CS FCR Lautsprecher Schwarz 2

Kleine giganten

Micro- / minispeakers

Productlijst filter

Filter Herstellen

13 Resultaten

Alle Micro-luidsprekers producten: 13 Resultaten
Sluiten
  • € 279,00 € 2.000,00

 

Product vergelijken

Satellietspeakers voor de thuisbioscoop: kleine luidsprekers, groots geluid!

Teufel heeft surround sets voor elke smaak. Het home cinema assortiment bestaat uit kleinere varianten met compacte satelliet speakers, stijlvolle surround sets met slanke luidsprekerzuilen en surround sets met klassieke luidsprekers.

Voor degene die nog geen ervaring hebben met een 5.1 home cinema opstelling, geven we een korte uitleg. Het getal 5 betekent dat de set vijf satellieten heeft. Deze satellieten zorgen ervoor dat het geluid over het gehele spectrum van de woonkamer wordt ervaren en dat je wordt ondergedompeld in de geluidseffecten van de film. De lage tonen worden door de actieve subwoofer weergegeven. Dit is de nummer 1 in het luidsprekersysteem en zorgt voor een precieze en volle bas bij films en bij games.

5.1 home cinema met satelliet speakers – de beste opstelling voor de kleinere ruimte

Er zijn een aantal belangrijke factoren waar je rekening mee dient te houden voordat je het perfecte surround geluid realiseert. Ten eerste moet je je alleen concentreren op de ruimte waar je het home cinema geluid wilt creëren. In de meest ideale opstelling zit jij als luisteraar in het midden van de 5.1 home cinema opstelling.

De frontspeakers (dit zijn de satellietspeakers die vooraan worden geplaatst) worden zowel links als rechts van de tv geïnstalleerd, waardoor er samen met de luisteraar een driehoek ontstaat. De center-speaker komt in het midden en kan zowel onder als boven de televisie worden geplaatst. De subwoofer kan het beste tussen de twee front speakers worden gepositioneerd. De twee rear speakers worden achter de luisterplek in spiegelbeeld met de front-luidsprekers opgesteld – in het meest ideale geval op gelijke hoogte.

Net als bij een 7.1 opstelling, is ook bij een 5.1 home cinema opstelling jouw gehoor de doorslaggevende factor voor een optimale surround sound.​​