Micro-luidsprekers

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
Heimkino Microlautsprecher Consono 35 Mk3 CS FCR Lautsprecher Schwarz 2

Kleine reuzen

Micro- / minispeakers

Productlijst filter

Filter Herstellen

10 Resultaten

Alle Micro-luidsprekers producten: 10 Resultaten
Sluiten
  • € 249,00 € 1.400,00

 

Product vergelijken

Micro luidsprekers van Teufel: kleine speakers – grootse sound

Teufel biedt kwalitatieve micro speakers voor elke smaak. De kunst van goede home cinema is het creëren van een indrukwekkend geluidsdecor zonder dat je daarvoor een wirwar aan luidsprekers nodig hebt. Nauwelijks zichtbare en compacte luidsprekersystemen die tegelijkertijd een meeslepende sound bieden. Dat is dé gulden middenweg tussen feelgood living en hardcore home cinema.

Veel audio met kleine speakers

Met de Consono luidsprekers open je de deur naar een meeslepende home cinema ervaring in microformaat en dat tegen een uiterst betaalbare prijs. Een 5.1 set in zwart hoogglans met vier identieke 2-kanaals satellieten voor en achter. De centerspeaker met twee drivers voor het middenbereik zorgt voor een heldere en goede spraakweergave. Een aangrijpend klankbeeld met sterke bassen, consistente middentonen en heldere hoge tonen maken van elke film de beste geluidservaring.

De luidsprekers van de Cubycon serie zijn high end micro luidsprekers. Eigenlijk een paradox: high end en micro? Dat is eigenlijk niet mogelijk, maar wel met het merk Teufel. Meer hoogwaardig geluid per cm² vind je nergens. Klein maar uiterst stijlvol. Een krachtige subwoofer zorgt voor een goede bas. Hoge-resolutie geluid – of het nu voor home cinema, muziek of games is, deze set gebruik je voor alles. Zeer gedetailleerd in het hoge en middenbereik en extreem krachtig in het basbereik. Nauwelijks zichtbaar maar akoestisch des te meer aanwezig – high end en high definition waren nog nooit zo discreet verpakt.

Gerelateerde onderwerpen