Home

Ga naar inhoud
Home

CAGE ONE

Next level sound

(68) € 79,99 € 59,99 Incl. btw
25% korting
Kleur: Night black
 • Bestel nu! Binnen 1 werkdag verzendklaar
 • € 3,99 verzendkosten
 • 8 weken proefluisteren
 • Laagste prijs in de laatste 30 dagen: € 59,99

Highlights

CAGE ONE

Mogen we voorstellen

Til je favoriete games naar een hoger niveau met de nieuwe CAGE ONE gaming headset en duik in nieuwe gaming avonturen. Voel de warme, vette bass en het zuiver hoog en weet je tegenstanders meteen te vinden. Chat met je team en houd videoconferenties met de beste spraakkwaliteit. Met deze headset creëer je de ideale omstandigheden om hoge scores te behalen.

CAGE ONE

Alle specs en features op een rij

 • Bekabelde over-ear headset voor games, muziek en home office
 • Uitgebreide lineaire fullrange HD-drivers (40 mm) voor een evenwichtig geluid met intens vette bassen
 • Microfoon met verstelbare, afneembare arm, ondersteunt passieve ruisonderdrukking door speciaal lepelontwerp
 • Aansluiting via vaste audiokabel met 3,5 mm-stekker, volume- en mute bediening geïntegreerd in audiokabel
 • Ultralicht design & zachte, weelderige oorkussens (verwisselbaar) ook geschikt voor brildragers voor lange gamesessies of videoconferenties
 • Extra lange audiokabeladapter met aparte aansluitingen voor audio en microfoon voor connecties achteraan op tower-pc's meegeleverd
 • TeamSpeak licentie, compatibel met Mac, Windows computers, PlayStation en Xbox, verkrijgbaar in Night Black & Light Gray
Score: 80/100
Xboxgaming.nl
13 12 2022
Alle recensies
(4.91 van 5 bij 68 beoordelingen)
Alle reviews

Intensieve gaming sound

Op virtuele racebanen, tijdens uitstapjes door een pixel labyrinth of het bouwen van steden en kingdoms  games beleef je nog intenser met het juiste geluid en goede communicatie met je team. Met de CAGE ONE gaming headset  heb je de ideale omstandigheden hiervoor al in huis.

Sound player

De CAGE ONE gaming headset is je bondgenoot als je onderduikt in het gaming universum. Hiermee kun je tegenstanders precies lokaliseren, game berichten duidelijk begrijpen en communiceren in teamchats. De gesloten constructie zorgt voor een zeer goede passieve onderdrukking van omgevingsgeluiden.

Ultralicht materiaal voor prettig draagcomfort, zelfs tijdens lange game sessies
Duurzame fullrange drivers voor vervormingsvrije volumes
Extra zachte, comfortabele oorkussens met een optimale pasvorm, ook voor brildragers
Kleine maar uiterst krachtige magneten voor hoge akoestische belastingen
Robuuste kunststof, kan tegen een stootje

Ready for action

CAGE ONE past universeel op pc, Playstation, Xbox of Mac via 3,5 mm jackplug. Voor een aansluiting achter op tower gaming pc's kun je de meegeleverde adapterkabel gebruiken, die ook een spltter heeftvoor microfoon en sound. Sluit de CAGE ONE aan en begin te spelen  met soundupgrade welteverstaan.

  Geïntegreerde bediening in de kabel

  De volumeregeling en mute functie zijn praktisch in de kabel van de CAGE ONE geïntegreerd. Zo reageer je snel op spelsituaties of mute je jezelf in de teamchat als de pizzabezorger voor de deur staat. De microfoonarm kan je eraf halen wanneer je naar muziek wilt luisteren.

  Samen sterk

  Geef je team en jezelf een voorsprong met de beste spraakverstaanbaarheid met TeamSpeak licentie in jullie gamechat. Stel de microfoon optimaal in met de buigbare arm. Het speciale lepelontwerp van de microfoonbehuizing zorgt voor passieve ruisonderdrukking.

  Licht van gewicht, easy to play

  Tricky raadsels, sterke tegenstanders, complexe missies: Met zijn lichte gewicht en een hoofdband van flexibel vederstaal zijn zelfs de grootste uitdagingen voor de CAGE ONE gaming headset een eitje. Zelfs en vooral tijdens lange sessies.

  Color up your gamingsound

  Kies uit 2 kleurvarianten

  Ontdek alle highlights

  Technische details

  CAGE ONE

  Bekabelde over-ear headset voor games, muziek en home office

  • Beschrijving Artikel
   Breedte 19,9 cm
   Gewicht 280 g
   Hoogte 19,3 cm
   Diepte 8,7 cm
  • Beschrijving Artikel
   AUX Ja
  • Beschrijving Artikel
   Android Ja
   iOS Ja
   Mac OS Ja
   Microsoft Ja
   Gecertificeerd door TeamSpeak Ja
  • Beschrijving Artikel
   Frequentiebereik van/tot 8 - 20000 Hz
  • Beschrijving Artikel
   Lengte kabel 1,55 m

  Reviews

  Score: 80/100
  Xboxgaming.nl
  13 12 2022
  Meer...

  Daarnaast zijn ook de hogere tonen van prima kwaliteit en ondanks dat je geen écht surround geluid hebt, wordt het geluid toch virtueel gelokaliseerd vormgegeven, waardoor je bijvoorbeeld in shooters best een goed idee krijgt van waar naderend gevaar dreigt.

  Logo - XGN
  Score: 8/10
  xgn.nl
  26 12 2022
  Meer...
  Logo - XGN

  Een gaming headset is natuurlijk niet helemaal compleet zonder microfoon. Je kunt moeilijk in een Call of Duty Warzone 2.0 raid duiken en volkomen onverstaanbaar zijn. Daar hoef je je gelukkig geen zorgen om te maken met de Cage One.

  Productnieuws
  Zo comfortabel dat je hem het liefst ophoudt
  productnieuws.nl
  14 12 2022
  Meer...
  Productnieuws

  Tijdens videovergaderingen gaat het er meestal beschaafder aan toe dan bij voicechats tijdens games. Maar voor beide scenario’s geldt hetzelfde: effectieve teamcommunicatie is alleen mogelijk als iedereen goed verstaanbaar is. De directionele HD-microfoon vangt spraak duidelijk op en biedt passieve demping van het achtergrondgeluid. Zo comfortabel dat je hem het liefst ophoudt

  Geekish.nl
  prima prijs/kwaliteitsverhouding
  Geekish.nl
  27 12 2022
  Meer...
  Geekish.nl

  Tijdens het gamen is de headset zelf ook prima als het om stemgeluid gaat van je medespelers. Daarnaast is de kwaliteit van de microfoon ook niet achtergebleven. Mijn stemgeluid kwam goed door voor mijn teamgenoten.

  That's gaming
  Score: 8/10
  That´s gaming
  10 01 2023
  Meer...
  That's gaming

  Omdat we met een audiomerk te maken hebben, doen ze dit aspect echt goed. Het geluid is rijkelijk aanwezig, voor gaming is het goed. Je kan goed lokaliseren op de map waar geluiden vandaan komen en de tonen worden goed gefilterd. Ik ben dan ook verrast dat hij zo lekker weg komt voor deze prijs.

  Simpel, doch Teufel design
  Playsense
  22 01 2023
  Meer...

  Erg is dat overigens niet, want de prijs schreeuwt ook niet om een bijzonder of premium uiterlijk: voor € 79,99 haal je de headset immers in huis. De CAGE ONE komt met een vaste kabel (op de linker earcup) met daarop een remote controle (voor volume en mute), die je middels mini-jack in de controller steekt. Daarnaast vind je in het pakket ook nog een verlengsnoer (y-aansluiting), waarmee je de headset op pc kunt gebruiken. Qua aansluit mogelijkheden voorziet de headset je dus in de belangrijkste opties

  manoeuvre
  Duik in een wereld van geluid
  Manoeuvre.be
  31 01 2023
  Meer...
  manoeuvre

  Wie op geluid beknibbelt, mist het meest. Dat is heel anders met de CAGE ONE. Deze headset zorgt met fullrange lineaire drivers van 40 mm voor een heldere en gedetailleerde geluidsweergave en een volle bas zonder vervorming.

  Seb kijkt
  Daarnaast is Cage One ook uiterst geschikt voor het maken van audio-opnames.
  sebkijk
  01 02 2023
  Meer...
  Seb kijkt

  Zo bevat Cage One een microfoon met verstelbare arm en passieve ruisonderdrukking. Dit maakt de koptelefoon meer dan geschikt om te gebruiken als je samen met vrienden wil chatten tijdens het gamen of als je een online vergadering hebt met je collega(-s).

  Techgaming
  dik in orde
  22 02 2023
  Meer...
  Techgaming

  Opvolgend een belangrijk citaat vanuit Teufel: “voel de warme, vette bas en zuivere hoge tonen om zo je tegenstanders beter te zien en laat je verrassen door intense soundscapes”. Dit is het eerste dat je leest omtrent de Cage One op de website van Teufel. Ik weet niet of je daadwerkelijk beter gaat zien tijdens het dragen van deze headset en wat er met de intense soundscapes wordt bedoeld, is me ook niet helemaal duidelijk, maar de geluidskwaliteit van de headset is wat mij betreft dik in orde. Ik heb de headset getest op zowel de PlayStation 5 als de pc en ik vind de Cage One een gebalanceerd en neutraal geluid weergeven. Tijdens mijn online gamesessies in mijn grote liefde Rainbow Six: Siege, heb ik mijn tegenstanders goed kunnen horen en heeft deze headset mij zeker niet teleurgesteld.

  Beyondgaming
  Duurzaam product
  Beyondgaming
  10 03 2023
  Meer...
  Beyondgaming
  Met de Teufel CAGE ONE brengt de Duitse audiohardware fabrikant een kwaliteitsvolle headset zonder veel toeters en bellen. Veel opties die je vindt bij andere headsets zijn hier afwezig, maar in ruil krijg je een stijlvol toestel dat vooral inzet op een goede audiokwaliteit aan een betaalbare prijs. Het grootste nadeel voor mij was dat de headset enkel bedraad kan worden gebruikt.
  Hardware.info
  Comfortabele, analoge gamingheadset uit Duitsland
  Hardware.info.be
  29 03 2023
  Meer...
  Hardware.info

  De Teufel Cage One moet het vooral hebben van het hoge comfort. Deze relatief lichte headset is duidelijk ontworpen met een Europees hoofd in gedachten. De oorschelpen zijn ruim en de pasvorm is goed op maat te krijgen.

  Inhoud levering

  CAGE ONE
  • 1 × CAGE ONE oorkussen (paar) – Night black
  • 1 × CAGE ONE microfoonarm & microfoonbescherming – Zwart
  • 1 × CAGE ONE splitter kabel – Zwart