Kleine wifi-speakers

Ga naar inhoud
Home
Alle Wifi-speakers producten

Snel de beste sound

Kleine wifi-speakers

Säulenlautsprecher
6 Producten
6 Producten

"Speel mijn favoriete playlist!“
De voice control van onze smart speakers als de Holist funtioneert al net zo easy als je denkt. Gewoon praten en je wens uiten. Dankzij HD-microfoons, die je overigens makkelijk kunt uitzetten, zijn de spraakcommando's goed te begrijpen –ook van verder weg of wanneer de muziek harder staat.

M Weiss von Teufel

Audio streaming

Outside beauty, inside wifi en bluetooth
Stream music wirelessly from your smartphone, PC, laptop, iOS or MAC-OS device to your speaker. Video sound is transmitted in-sync with on-screen images.
Bluetooth

Met bluetooth stream je ieder audiosignaal van je telefoon, tablet, computer of tv naar je speakers. Denk aan Youtube, Apple Music of Amazon Music, maar ook de video van dat verjaardagsfeestje laatst. Onze speakers hebben een stabiele blutooth verbinding met groot bereik.

Chromecast
Chromecast

Een aantal Teufel Streaming systemen zijn uitgerust met de Chromecast built in technologie. Stream muziek van je telefoon, tablet of pc gelijktijdig naar een of meerdere speakers. Je hebt de keuze uit meer dan 100 muziek apps. Klik op het Cast-symbool in je app en geniet van een geweldige geluidskwaliteit. Chromecast wordt ondersteund door: Teufel Cinebar Pro en de Teufel Sounddeck Streaming.

Logo - Alexa built in
Alexa built-in

Met Alexa built-in kun je alle Alex skills gebruiken, denk aan voice control en de streamingdienst Amazon Music

Muziekbronnen

Outide beauty, inside jukebox
De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

FAQ

Je wilde altijd al meer weten over speaker bluetooth ? Lees dan onze FAQ's door, hier vind je antwoord op de meeste vragen uit een bepaalde categorie. In ons audiolexicon leggen we bovendien de uiteenlopendste vakbegrippen uit als impedantie, bi-amping, bi-wiring of Ohm. 

 • Wat zijn wifi-speakers?
  Wifi-speakers zijn compacte draadloze luidsprekers die verbinding maken met je thuisnetwerk via wifi. Ze zijn ontworpen voor gemakkelijke plaatsing en geschikt om makkelijk muziek te streamen vanaf verschillende apparaten.
 • Wat zijn de voordelen van kleine wifi-speakers?
 • Hoe werken wifi-speakers?
 • Kan ik kleine wifi-speakers buiten gebruiken?
 • Hoe zit het met de geluidskwaliteit van kleine wifi-speakers?
 • Wat is het verschil tussen kleine wifi-speakers en kleine bluetooth-luidsprekers?
 • Wat is het verschil tussen een wifi-speaker en een slimme speaker?

Kleine wifi-speaker: grootste sound, klein ontwerp

In een wereld waar draadloze connectiviteit een steeds grotere rol speelt in ons dagelijks leven, is het geen verrassing dat ook onze audio-ervaringen deze trend volgen. Klein van stuk maar groots in prestaties beloven kleine wifi-speakers niet alleen een fantastische sound, maar bieden ook een aantal voordelen. 

Zo hebben kleine wifi-speakers een bescheiden formaat, waardoor je ze makkelijk in je ruimte neer kunt zetten. Maar laat je niet misleiden door hun formaat: kleine wifi-speakers leveren geluid van hoge kwaliteit dat de ruimte vult met rijke tonen en diepe bas. 

Je verbindt je wifi-speaker met je thuisnetwerk en hebt daarna al je favoriete playlists en radiozenders binnen handbereik, zonder gedoe met kabels of aansluitingen. Ook kun je je wifi-luidsprekers syncen met meerdere speakers in verschillende kamers en er een multiroom set-up van maken. Daardoor geniet je op kleiner formaat van een meeslepende geluidsbeleving door je hele huis -  in feite net zoals je dat doet met de grotere Teufel Streaming speakers. 

Voor die grootse sound in een kleine behuizing hebben we een aantal kleine wifi-speakers in ons assortiment:

 • TEUFEL ONE S en TEUFEL ONE M
 • RADIO 3SIXTY
 • HOLIST S
 • MOTIV ®GO VOICE

TEUFEL ONE: kleine wifi-luidsprekers

De TEUFEL ONE M en TEUFEL ONE S zijn indrukwekkende voorbeelden van kleine draadloze luidsprekers met uitgebreide wifi-streamingmogelijkheden en een groots geluid. De ONE S is een instapmodel wifi-speaker met een verbazingwekkend krachtige sound. Toch niet genoeg? Dit model is ook verkrijgbaar als stereoset. Met de ONE S luister je altijd en overal naar jouw favoriete muziek. Met de wekker en sleeptimer is dit zelfs het eerste product dat je hoort als je dag begint!

TEUFEL ONE M heeft net wat meer specs en is geschikt om via line-in aan te sluiten op je cd- of platenspeler. Door de sublieme akoestiek en de unieke opbouw van de tweeters en stereoverbreding biedt dit eigentijdse 60ties-model via wifi of bluetooth een oneindig groot muziekaanbod. 

Ook interessant: RADIO ONE - begin je dag met een yeah!

TEUFEL RADIO 3SIXTY: de kleine wifi-speaker met retrolook

Voor degenen die op zoek zijn naar iets unieks, biedt de Teufel RADIO 3SIXTY een perfecte mix van vintage stijl en moderne functionaliteit. Wederom, laat je niet misleiden de retrolook; deze premium digitale radio is de radio van de toekomst! Dankzij de downfire subwoofer krijg je hoog volume en een krachtige bas in één. Met 150 presets, twee wekfuncties, een groot kleurendisplay en bediening vanaf je telefoon, biedt RADIO 3SIXTY je alles wat je nodig hebt in een kleine behuizing. Met de inhouse ontwikkelde Dynamore-technologie is de sound van de 3SIXTY geheel zoals je van ons gewend bent: gebalanceerd met een behoorlijke portie bas.

HOLIST S: de beste 360-gradensound uit je kleine wifi-speaker

De HOLIST S combineert een speaker en subwoofer in één compact apparaat voor de beste sound in deze prijsklasse. Met een hoogwaardig 2-kanaals systeem met geïntegreerde subwoofer en passieve membranen geniet je in elke positie van een heerlijke ruimtevullende 360-gradensound. 360-gradensound dankzij Dynamore® technologie voor de beste klankweergave in elke positie van de ruimte.

MOTIV® GO VOICE: de kleine slimme speaker met powersound

Voor diegenen die onderweg van muziek willen genieten, is er de Teufel MOTIV GO VOICE. Deze draagbare kleine wifi-speaker biedt niet alleen geweldig geluid, maar ook geavanceerde spraakbesturing en integratie met smart home-apparaten. Deze strak vormgegeven kleine wifi-speaker heeft twee fullrange drivers en twee passieve basmembranen die samen een overtuigende sound neerzetten, ondersteund door Teufel Dynamore® technologie. De speaker heeft bovendien een oplaadbare batterij waarmee je telkens weer opnieuw van muziek kunt genieten.

Ook interessant: Muziekstreamingdiensten vergeleken -  hoe luister jij? 

Filteren
Herstellen Sluiten