Wifi-soundbar

Ga naar inhoud
Menu openen Menu sluiten
Home
WLAN-Soundbar

Audio streaming & tv sound

Wifi-soundbar

Productlijst filter

Filter Herstellen

6 Resultaten

Alle Wifi-soundbar producten: 6 Resultaten
Sluiten
  • € 899,00 € 1.500,00

Wifi-soundbar: Het beste geluid in de hele woning

Geen plaats voor een home cinema set in de woonkamer? Geen probleem. Dankzij de wifi-soundbars van Teufel heb je een prima alternatief. Fijne en ruimtevolle klanken voor zowel tv als muziek in compact formaat, zonder een heleboel kabels. Dankzij de ingebouwde wifi module stream je zorgeloos al jouw favoriete muziek, audiobooks of podcasts.

Wifi-soundbars: stijlvolle klanken

Met hun slanke en stijlvolle design, zijn de Teufel soundbars met Raumfeld technologie, de perfecte vervanging voor een Dolby surround systeem. Je krijgt een ruimtevolle klank met enkel een soundbar en een (optionele) losse subwoofer. De Teufel sounddeck streaming heeft geen extra subwoofer nodig. De downfire subwooferzorgt voor genoeg power bij de lage frequenties. De Teufel sounddeck streaming is zo stevig opgebouwd, dat je zonder problemen je televisie erop kan plaatsen. Op die manier past de sounddeck makkelijk in iedere woonkamer.
Je kan jouw soundbar plaatsen op het tv meubel, onder de televisie of je kan hem ophangen aan de muur. De bijbehorende bevestigingsmiddelen zijn in de behuizing geïntegreerd. De draadloze subwoofer biedt een massieve bass en kan je onder de bank of naast het tv meubel integreren. Afhankelijk van het model kan deze tot 10 meter van de soundbar worden geplaatst, de verbinding blijft stabiel.

Geen kabelwarboel met de wifi soundbars

Onze wifi-soundbars kan je heel eenvoudig installeren zonder al te veel kabels te moeten gebruiken. Aansluiten aan de tv doe je via HDMI aansluiting, de subwoofer is via wifi verbonden en dien je aan de soundbar te koppelen. De lage frequenties worden draadloos, zonder vertraging en zonder verstoringen overgedragen.
Nog eenvoudiger is het om muziek te streamen via de Teufel wifi-soundbars. Dit loop via het thuis wifi netwerk. Alle wifi-apparaten zijn via het netwerk met elkaar verbonden en kan je makkelij bedienen met de afstandsbediening of via de Teufel Raumfeld app op je smartphone of tablet. Via de app heb je ook makkelijk toegang tot streamingsdiensten zoals Spotify, Tidal, SoundCloud of Napster. Ook muziek die opgeslagen staat op je tablet of smartphone, kan je streamen naar de wifi soundbar.

Liever een CD afspelen of een viynl plaat beluisten? Dat kan zeker ook met de Teufel wifi-soundbars. Via de line-in is het mogelijk om je externe cd- of platenspeler aan te sluiten. Bovendien zijn de soundbars voorzien van internetradio via Tunein. Zo kan je al jouw favoriete radiostations in de beste kwaliteit beluisteren. Wanneer je favoriete nummer wordt afgespeeld, kan je eenvoudig het volume hoger draaien via de app of afstandsbediening.

Multiroom sound met jouw soundbar

Je will graag muziek in de hele woning? Ja toch? Combineer jouw Teufel wifi soundbar met onze multiroom luidsprekers zoals de Teufel One S of andere wifi speakers. Zo speel je tijdens een home party jouw favoriete muziek af over de hele woning. Of hiphop in de woonkamer, ontspannen zen muziek in de badkamer en het beste uit de jaren 80 in de keuken. Alles is mogelijk!